filmkväll & fotboll



älskade bror <3

igår blev det övernattning hos paulina med filmmys , trevligt trevligt. :)
vi gick upp vid halv elva och sedan gick jag hem, duschade och fixade mig. sedan blev det ner till hamnen för att hälsa på josefin och sedan till donken och äta. tjocka som vi är ;) haha gratiskuponger is tha shit ! 

ifk hade match mot ockle idag också. karoline lovade mål och jajamen , mål blev det. hela tre stycken :D bra spelat karoline och alla ifk-tjejer ! :) 4-0 blev slutresultatet. det var svinkallt och blåsigt, halv kul sådära (Y)

nu ska jag hoppa studsmatta med min bror (Y)
kraaam
/linda

och lilla solen kikade fram



dagens:
svarta leggings, Lindex
vit ballongkofta, mammas
långt svart linne, Gina Tricot
sjal, köpt i kalmar

jag vaknade konstigt nog klockan 8 idag. det skulle ju vart lite smidigt att vakna runt tio eftersom det är lördag och man får sova , men icke sa kroppen min och tvingade mig upp klockan 8. som tur var, så var min bror redan vaken så vi körde morgon-styrke-träning. sittup's och en och annan armhävning. duktigt av oss (Y) och solen var faktiskt framme hela morgonen så det var ju ett stort +. det har inte blivit mycket gjort idag, lite inläggande av alla bilder från mina 3 minneskort och mathandling på ica&coop. för en liten stund sedan plingade paulina på min dörr, så nu är det väl dags att vara social med henne :)

pussar&kramaaar
/ l i n d a
 

lång dag men äääätligen helg

ääääntligen helg! vad jag har längtat ! seriöst, veckan har verkligen ålat sig fram. men nnu är det iaf äntligen helg. vilket är ett stor +. dagen har varit hyfsad och det var väl lunchen som var höjdpunkten :)
senare skulle det blivit fotbollsmatch. SKULLE! men paulina fick strul och jag är inte så pigg på att gå alldeles själv , men jag dör ju inte. men lycka till ifk-93 tjejor mot stigtomta, krossa!

men nej nu ska jag kika p mina favvo-bloggar och sen ta en outfit bild att slänga in .
kraam
/linda

hemma efter en låååång dag

hejhej igen :)
dagen har väl varit hyfsad förutom slöjden. alltså vilken jävel ger eleverna i 9:an 2 TIMMAR OCH 40 SYSLÖJD?! alltså man dör ju av syförgiftning , för mycket verkstad och för lite prat. det blir inte bättre av att britt (syslöjdsläraren) blir skit sur om man ens andas. seriöst, ÄNDRING !

men resten av dagen gick faktiskt hyfsat snabbt och jag har fastnat för en av våra korta kurser , som kjell (soläraren) så fint säger, nationalekonomi. alltså inte själva det men en del i kursen är aktier där vi jobbar med ett projektarbete. jag, alice, mahmoud och robin fick 50000:- kronor av kjell att investera i aktier och under ett halvår ska man sälja och hålla på och innan jullovet får vi se vilken grupp som tjänat mest. det är verkligen skit kul. konstigt :S

nu ska jag springa iväg med paulina mobil  !
kraaam
/ l i nd a

god morgon!

 

dagens:
ljusbrun/beige kofta, zara
vitt linne, h&m
ljusa jeans, gina tricot
vita ballerina, din sko
halsduken från igår kanske åker på också.

dagens är rätt lik gårdagens men min inspiration för tillfället är sluut.

jag är så duktig och vaknar faktiskt sex VARJE morgon. orsaken är att min kropp inte hinner vakna tills klockan halv 9 annars. det låter sjukt men igår vaknade jag sju, för att jag försov mig, och då var jag trött hela dagen. vilka gener jag har fått, och undra av vem ? :S

iaf så ska jag strax kila till paulina, därifrån ska vi väl dra oss mot skolan. veckan går faktiskt riktigt snabbt, det är snart snart HELG. så saknat ! planerna inför helgen hittills är kanske bio med silan annars är jag ledig så är det någon som vill ta upp min tid så varsågod :)

nu ska jag borsta tänderna och sedan til paulina.
kraaam , ha en bra dag  !
/linda

en BLÖT tripp till coop

after school blev det hem och fixa lite granna och sedan drog jag och paulina till coop. att gå till coop tar en stund så man hinenr med mycket snack. vi bestämmde därmed att vi ska köpa simkort och börja simma. i sån dålig kondition som vi är behövs det STENTRÄNING! haha , så det börjar nästa vecka . väl på coop blev det lite hud&hår produkter.
på väg hem regnade det. typiskt. kom hem med droppande hår så jag sket i allt planerat och gjorde en god middag till mig själv. tooomatpasta (Y) mumma. en dusch har precis blivit av och snart är det hopp i säng, för innan jag somnar tar det sin lilla tid..... massor med tid.

kraaam
/ l i nd a


hejhallå!

söndag:
det blev bodaborg i oxelösund för hela slanten och det resulterade träningsverk överallt! inte kul det inte.
väl hemma blev det telefonsamtal och färgning av hår. jag blev så jävla förbannad, jag har sldrig blivit så sur.
på förpackningen stod det: ljusbrun. HELL NO! jag har nu svart hår för er som ville veta och ser ut som om jag trott halloween var i söndags. :|

måndag:
hann inte med något inlägg på kvällen, sorry för det.
iaf så började skolan. och här trodde man att klockan elva eller senast ett släpper dem väl oss.
ha ha ha trodde vi ja! nej efter lunch startade dem med scheman ist.
jo men visst , alla andra skolor slutade typ halv 11 och jag satt med 1timmes SO och 1timmes FYSIK!
alltså fyfan. bättre skolstart nästa år, taaaack!

idag:
jo idag var det dags för den "riktiga" skolstarten. schemat brakade loss med gympa,
geografi och massa annat vi sluppit i 10veckor.
4 stycken nya i klassen också!
Madicken, Malin, Evelina och Mattias. alltid kul det , för alla andra ja!
jag däremot, som är friends alltså kompisstödjare, måste visa varena kotte runt i hela skolan,
sitta med dem i matsalen, berätta allting och umgås. det är inte så att jag är emot dem eller något
men vafan kan inte någon annan ta iaf en av dem. jag har liksom 4 st blyga
nykommlingar som strävar hack i häl efter mig.... :|

nej nu ska jag dricka vatten för här har hickan slagit till
kraaam
/ l i n d a

myslördag

jag ställde klockan på 20 över 8 för att träna inför måndag liksom . jo visst vaknade jag men somnade om lika snabbt. men jag hoppas det funkar på måndag , vill ju inte komma försent första dan  :O

vädret här i lilla nyköping är inte på topp. gråmulet och blåsigt. så det fick bli en myslördag idag. vilket betyder:
sköna jeans, lång t-shirt och knästrumpor. om det är snyggt eller inte ska vi nog inte gå in på men skönt&mysigt är det iallafall.

nu ska jag ta och baka muffins :)
kram
/ l i n d  a

städdag





jag vaknade tidigare än vanligt idag bara för att jag skulle morgonträna . det blev intervallträning på motionscykeln framför mtv. riktigt skönt och det passar mig med en tv framför trynet ! jag passade också på att rensa garderoben inför hösten. alla klänningar&shorts fick lämmna sina galgar och fick en ny plats i någon av lådorna. alla myskoftor, spetslinnen och stickade skönheter fick sig en galge och hänger nu snyggt och prydligt i min garderoben. smyckeslådan fick sig också en omgång och det blev ordning och reda där med.

igår när jag skulle lägga in shoppingen från alla sthlmsresor funkade inte datorn , den bara la av så jag hade ingen större lust att bråka med den mitt i natten. jag har bilderna på datorn så jag lägger in dem ikväll.

kram
/ l i n  da

kaffe utan socker



godkväll ! :)
dagen började med en snabbis ner på staden med paulina. paulina har för övrigt klippt pannlugg och det blev skit snyggt!  as ballt , men paulina klagar på att det finns en perukkänsla i frisyren , dock tycker inte jag det. fick ingen bra bild på det eftersom hon vägrade ställa upp men lite ser man ;) vi fikade på sandy's och jag hann med att köpa hem en stickad kofta också. hemma kändes den tyvärr förstor så mamma fick den eftersom hon blev kär i den, och jag ska ner på stan imorn för att köpa en i mindre storlek.

en sak jag inte förstår. kaffe med socker. för mig är det som pannkakor med ketchup, det förstör ju bara smaken ? paulina däremot är tvärtemot och häller tre "rör" socker från sandy's i sin stora latte. och när jag smakar av hennes häxblandning blir det en chock. S Ö T T !  usch usch usch . nej jag föredrar en latte UTAN socker :O

nu ska jag kila iväg och ta bilder på mina shopping-köp från sthlm med karro & sthlm igår. jag lägger upp det senare ikväll.

kram
/ l i n d a

hemma från sthlm

ja det blev en shopping/grönan i sthlm dag idag. självklart var k&k med och det blev lite enkla köp. ska , snarare måste, lägga upp bilerna imonr från förra sthlm resan och även denna. :O

jag mår verkligen sjukt illa nu. det snurrar och jag vill kräkas. har det att göra med alla åk på frittfall och jetline måntro ? kanske :/ jag har verkligen ingen lust med någonting just nu. sova, det passar bra. en god natts sömn. måste ju passa på med långa mornar för på mondag är det skolstart ! :D faktiskt ska det bli riktigt roligt, för jag har längtat jätte mycket. kalender har blivit köpt och skrivbordet rensat för plats åt pappar från skolan. :)

nej jag mår så illa nu så jag ska ta och lägga mig.
kraaaaaaaam
/ l i n d a aaa

" godnatt solstråle "

ja gott folk , godnatt blir det för mig nu. eftersom det blir upp halv 8 imorn så känns det lite dags nu. att skolan börjar på måndag med mornar då man ska upp klockan sex orkar jag inet ens lägga kraft att tänka på...

men som sagt godnatt !
/ l i n  d a

turist-gudie !

det blev turist vandring idag. kasia&klaudia fick se staden, hamnen och såklart piren :) det var mys och glass blev det också. vi cyklade så mina ben är iprincip döda nu .... konditionen är på 0. men det ska bättras iaf. :)
väl hemma blev det mat och prat med k&k , haha ni är så söta tjejor.

imorn är det ju då sthlm . shopping och grönan blir det. eller medmina 40kr kommer jag kanske inte så långt men mammabanken finns ju alltid (A)
nu ska jag precis hoppa in i duschen eftersom jag känner mig så sjukt ofräsch efter allt cyklande, svettande och görande. usch usch

kram
/ l i n  d a
 

en frisk & städ(glad) linda

imorse när jag avknade sken solen igenom mitt fönster och fick mig genast å bättre än igår. kort byxor och linne slängde jag på mig och konstigt nog (?) dammade & tvättade golvet i mitt rum. skrivbordet fick sig också en omgång, så nu har jag en låda inför skolan. det är skit bra , för försenade papper och inlämningsuppgifter gillar INGEN lärare kan jag tala om. ska försöka ta bilder på det senare. :)

"Tisdag:
- badet med tjejorna (kanske)
- kolla min pengar inför onsdag
- paulina ? "

detta sak alltså göras idag. men badet stryker vi direkt eftersom jag inte vill riskera att bli sjukare tills imorn.
pengar fixar jag sen och paulina vet jag inte än.

något som riktigt stör mig nu , är att jag sitter här i (halvkalla) sverige medans karoline sitter och steker någonstans i södra frankrike. hon kommer bli så brun och kommer utsätta mig för solbränne-mobbning. jag får väl passa på att vara ute nu när solen är framme .

kram
/ l i n d a

h&m-flickan är sjuk

jag är sjuk , tragiskt nog. :(
det var inte helt oväntat att jag skulle vakna upp med hosta och huvudvärk efter allt hoppande utomhus i regnet igår. nej usch, det är därför det inte blivit uppdateringar och inga bilder. och dagens outfit vill jag nog inte ens visa upp...
leggings, knästrumpor, långt linne, kort linne och luvtröja. allt från h&m. snyggt ? njaaaee.

hela dagen har jag lyssnat på musik & myst i min säng. inte lika tråkigt & ensamt som det låter. kasia och klaudia har pysslat om mig och sprungit med allt från grillade mackor till näsdukar. :)

i veckan...
skrev ju inte det igår så jag fixar listan nu:

Måndag:
- ta ut tvätten
- köpa almanacka

Tisdag:
- badet med tjejorna (kanske)
- kolla min pengar inför onsdag
- paulina ?

Onsdag:
- stockholm med el familia:
shopping & grönan
- göra en hårinpackning

Torsdag:
helt ledig

Fredag:
helt ledig

Lördag:
- KRYSSNING ?

Söndag:
- KRYSSNING ?

det var väl det som ska fixas i veckan iaf. :)

nu ska jag fortsätta mysa med té och film.
kram
/ l i n d a


hola !

ojoj , har inte haft riktigt med tid för att uppdatera. har inte det nu heller egentligen eftersom jag ska spela kort med la familia. men jag LOVAR att jag skriver imorn :)

okej ?
kram
/ l i n  d a

en ny dag med nya möjligheter

God förmiddag! :)
jag vaknade klockan 10 och gikc genast upp och duscha. vid frukostbordet blev det bestämmt att turisterna&mamma skulle cykla ner till slottet och kolla på hertigkals-marknad medans jag och niklas skulle vara kvar hemma. niklas dissade mig för rasmus så jag tog vara på tiden och pysslade om mig själv. en kopp te, skön musik och en tidning. jag fixade även lite manikyr för mina naglar som såg förskräckliga ut.

snart är det dags för lunch och senare blir det väl turistkul. jo kul var ju ordet.
och köpen kommer upp senare... när jag orkar ;)

kram
/ l i n d a    a


nattinatti :)



ehm.. ja har man tråkigt kan photoshop bidra till mycket.

Kasiia, min kusin, & Claudia är inte så tokiga endå. eller så säger jag alltid första dan men efter några dagar tröttnar iaf jag. det låter jätte taskigt men det är ju inte så att jag hatar och undviker dem men det blir jobbigt&tråkigt med två språk varje dag. iaf så har vi typ kollat film och ätit choklad de närmaste timmarna.

imorn har jag inte alls mycket att göra. men mama kommer säkert fylla i min lediga tid med en turistutflykt eller något men vi får se om jag hakar på eller ej.

bilder från sthlm & köpen kommer imorn :)
godnatt
/ l i n d a

SVAR TILL LISA!

ja , det finns sjukt många i massor med olika färger.
och dem kommer troligen finnas kvar ett tag till eftersom de är ett basplagg :)

kramar till lisa
/ l i n d a a

mornmorn!

igår blev det inga inlägg eftersom det blev en tripp till sthlm med karoline.:D
 vi shoppade hela dan med endast två stopp, frukost & lunch på sandys. jag hittade några godbitar som jag lägger upp senare ikväll. det blev inget övernattande för båda var väldigt trötta och så .

"Fredag:
- hem från karoline.
- kusin kommer från polen
- klara ? "

dagens punkter här ovan då. hem från karoline stryker jag direkt eftersom det inte blev något sovande som sagt.
kusinen & hennes vän Claudia kom för ca: en timme sen och det sak väl bli kul att ha dem här ett tag. det blir sthlm i  vecka igen pga av att dem är här så det blir shopping igen och sedan grönan. hah sthlm 3gånger på en månad. :)

yes det blir klara idag & troligtvis tudor också. kanske rasmus men vi får väl se hur det blir med det senare.

nu ska jag ta och umgås med polackerna för mamma dödar mig annars.
kraaaaaaaaaam
/ l i n d a

inför hösten

jag kollad nyss lite i några modetidningar som redan lite tidigare i sommras hade kollen på höstens mode. jag har antecknat och i början av september kommer jag lägga upp en höstkoll här på bloggen. :)

jag har precis ringt karoline och biljetterna är klara så imorgon bär det av 07.50 från nyköpings central. innan shoppingen ska det bli frukost-fika på något mysigt ställe :) kameran ska självklart med och plånboken såklart :D

nej nu ska jag gå och ta fram något att ha på mig imorn annars kommer jag inte iväg imorgon!
kram
/linda

godmorgon morgonpigga människa




nej jag är inte morgonpigg.
jag hade ställt klockan på 9 i hopp om att även idag ta mig en springtur precis likadan som igår.
gick upp, det gjorde jag, men shit vad jag hade ont överallt. :O jag sprang bara 10minuter och var hur trött och hes som helst ! så jag sprang hem igen och gjorde frukost istället. usch , jag vill inte bli krasslig nu bara.

"Onsdag:
- slå ett samtal till karoline inför kvällens planer.
- göra en klar planering övedr rummet där nere. "

jahap på min lista idag står det endast 2 punkter med tro mig jag hittar säkert fler. planeringen kommer ta sin lilla tid och samtalet är ju iof redan fixat men vi får se om jag tar och ringer igen , alltid lika skönt att få höra min bästa väns röst på andra sidan luren . :)

nej nu ska jag fixa planeringen och sedan göra lunch.
k r a m
/ linda


dagens...



dagens outfit;  lång t-shirt, H&M 198:-  , halsband present från tanja,  jeans, Gina 499:- ,  skor, köpta i polen

efter allt bök och stök här hemma kom paulina och vi köpte godis och myste med tv:n. riktigt mys.
alla samtal blev också ringda så nu är allt klart inför tordag :)

nu ska jag vara social med mammi.
kramaar
/ l i nd a

hos mammi

trott eller ej men jag höll mitt löfte och sprang genom stan imorse ! :D riktigt bra av mig tycker jag.
nu sitter jag på mammas avdelning på hennes rum och väntar på en pistol som jag ska fixa lappar med (?). jag hade liksom vägarna förbi här på sjukhuset så mamma ville att jag skulle stanna och hålla sällskap med henne. och sån snäll dotter som jag är så gjorde jag det :)

senare blir det massor med samtal till folk och även lite bilder som ska redigeras och läggas in här.
kram
/ l i n d a

natti natti

godkväll,
det har inte gjorts mycket här idag. i princip ingenting faktiskt. jag fixade det som stod på min lista men annars blev det inte mycket gjort idag. men jag har iaf bestämmt mig för att börja springa nu. varje morgon genom stan och hem igen.
seriöst för min kpndis är på noll och nu jävlar :D

jag säger härmed godnatt och sov sött :)
kram
/ l i nd a


i veckan...


här har ni niklas i gamla frillan. nya kommer imorn ;)

god eftermiddag...
jag hade tänkt skriva igår kväll men ni vet ju hur min dator är så den vägrade ställa upp.. :/
iaf så vart det en händelserik kväll igår med bikerstars, cykelturer, raka ryggar och en pratstund. jag sov över hos paulina... igen. och imorse blev det snabbt upp för vännen min skulle till tandläkarn. det gick prima och nu sitter jag här själv och planerar veckan lite.

VECKA 33

Måndag:
- hinna stryka min tvätt och fixa med lite städning i mitt rum.
- fixa ögonbrynen.

Tisdag:
- ringa faster och säga att det inte blir av med övernattning.
- låna annikas symaskin och sy om kortbyxorna.
- åka till coop och handla tills på torsdag & fixa pengar.

Onsdag:
- slå ett samtal till karoline inför kvällens planer.
- göra en klar planering övedr rummet där nere.

Torsdag:
- stockholm med karoline:
* bussresa på morgonen från busscentralen *
- övernattning hos karoline tills fredag

Fredag:
- hem från karoline.
- kusin kommer från polen
- klara ?

Lördag:
inga planer än

Söndag:
inga planer än

om någon har något att fylla lördag & söndag så säg till :)

just det ja. det vart en snabbis till stan on onoff med mamma igår. blev ett snabbt fynd på h&m, en skin kjol med högmidja för endast 98:- och ett par rea skor från wedins för 175:-. sedan tog vi en sväng till onoff för att köpa min stereo. YIPPI! :D jag är så glad, och den är verkligen riktigt bra och nu är det aldrig tyst här hemma iaf :D

jag skriver senare och lägger upp mina köp också :)
kraam
/ l i nd a

regn regn regn

jag vaknade och så var det ju ner på stan med paulina för att fixa mobilen och gissa vad man glömmer ? PLÅNBOKEN! men smidigt av mig att inte kunna legitimera mig och inte kunna lämna in mobilen... åh  ! så det blir imorn . riktigt kul...

det har regnat mycket idag. riktigt. hela tiden . och jag fick ett ryck och gick ut och tog mig en regndans. det är faktiskt riktigt mysigt när man verkligen ser hur grannarna viker sig av skratt från synen på mig skuttandes på gatan. :)
man ska leva sitt liv inte hålla det undan. så det så :D

jag ska senare ta och fixa med min garderob och troligen klippa min bror igen. det gick faktiskt sjukt bra när jag gjorde det igår fast vi upptäckte idag att jag missat lite :O helt överaskad över mina kunskaper är min bror nu en riktig stekare. nu är det bara makeovern med kläderna kvar. men det får vi ta när hans plånbok accepterar det :)

nu ska jag nog ta och vara social.
pussar
/ l i nd a

och imorn ?

imorn blir det stan med paulina i jakten på... ingenting. för min penbgar ska ligga helt stilla i plånboken och inte förflyttas fram tills sthlm resan. jap duktigt av mig, om jag niu håller vad jag lovar.

jag har klädångest. jag har ingen aning vad jag ska ha på mig längre , allt känns så trist och liksom nej jag vet inte men något pifft&nytt skulle sitta fint. alltså jag har mycket nya kläder men det känns som om nya jeans skulle vara bra, ett snyggt linne. och skor sitter alltid fint. men jag ska inte röra plånboken, men kanske pilla lite i den . (a)

nu ska jag strax traska in och duscha och sedan fixa mig for bedtime. för imorn ska jag KANSKE upp och springa vid nio. vi får se hur det blir med det.

pussar
/ l i nd a

stackars farmor.

efter att ha gått till coop med paulina gick jag hem för at vara lite social med min familj. mamma sa då att farmor ligger på sjukhus , och frågade om jag ville med och hämta grejor till henne i hennes lägenhet. vi tog cyklarna och sökte igenom lägenheten efter koftor och allt annat farmor skulle ha. vi cyklade sen vidare till sjukhuset där hon låg. hon var så liten och svag. man vet inte riktigt vad det är men troligen något med tarmarna. stackars farmor.

vi cyklade senare vidare till coop där vi köpte bokstavskexen från brago som precis hittat sin plats på hyllorna i affären. dem är så otroligt söta och farmför allt goda. jag tog med mig två paket hem som jag kunde mummsa på :D
köp dem säger jag bara.

senare ska det bli av att klippa min brors hår. han vill ha en "strand-look" som man inte behöver göra mycket med. ehm... jag tar nog och klipper håret i ungefär samma längd så det bara är att dra wax/gelé genom håret och så är det klart :)

vi hörs nog sen !
kram
/ linda


en lyckad lunch !



en bild på jonna från midsommar som jag hann redigera igår :)


jag är så grym att jag lyckades fixa en pesto-pasta till mig själv. :D det har aldrig gått bra för mig och matlagning men nu gick det minsann ! så sjukt bra.
jag ska precis ta på mig skorna och kila över till paulina där det troligen blir RockBand , igen.

vi hörs senare :)
/ l i nd a

duktigt (Y)

vaknade vid halv tio av ett jävla ringande i hemtelefonen. några lyckades verkligen pricka att ringa efter varran så att telfonen rnigde nonstop. jag kunde inte riktigt somna om så jag gick upp och fixade med frukost och dagens outfit. papap&bror åkte på golf så jag tänkte ta mig an att städa lite. jajamen. jag fixade i badrummet, satte på tvätt, torkade spegeln och plockade undan allt som legat huller om buller så nu är det väl städat :)

idag var det tänkt att hitta på något lungt . inte stressande eller krävande bara lungt. vädret är ju inte så fint idag heller så jag har börjat funderat på film och kanske sy mina kortbyxor som det gått hål i. fast symaskinen är ju sönder... aja vi får se hur det bli med den saken.

pussar gullungar
/ l i nd a

tråk väder och en jävla massor RockBand

jag vaknade upp i tältet halv sju för att det öste ner. paulina sov så jag låg och tänkte på om jag ska klicka hem dem dära skorna från h&m eller inte. jag har inte riktigt bestämmt mig än eftersom Bianco ska lansera en hel serie med på kilklacksboots/stövlar och lackboots så jag får väl se. men man kan aldrig få för mycket skor ;)

när paulina väl vaknat gick vi in och tog en varsin dusch och sedan blev det frukost och film.  vi gick vidare hem till paulina och körde RockBand som vi är beroende av nu för tiden, haha. nördigt. jag gick senare hem och nu är jag här och ska precis fixa min beställningar som aldrig blir av.

puss
/ a d n i l

fotboll, fotboll

jaajmen , klockan 7 var det ifk vs. stigtomta. vad ska man säga.... UTKLASSNING!  13-0 blev resultatet och duktiga tjejor minnsan. karoline blev knockad i första halvlek och fick tyvärr gå av och sitta och kolla på resten av matchen. men duktig var hon iaf :)
det var varmt hela första halvlek men i andra så kom molnen och skymde solen&värmen.

nu har precis paulina kommit hit och vi ska sova i tält inatt. kallt...... men det går nog bra.
planerna imorn är nog att försöka klicka hem dem dära grejorna från onlinebutikerna för dte blir inte av idag iaf .

pusssss på karoline  < 3
/ l i n d a

min katt är sjuk...

jag var där nere och skulle precis gå upp för trappen och såg framför mig hur min katt Felix började kräkas på köksmattan. jag blev skiträdd och ringde mamma. hon sa att matten fick slängas och att felix skulle vila. jaharu , inte nog med att jag var krasslig imorn och min bror var det igår så fick katten spratt också. ajaj.

jag sitter här med paulina och velar över om vi ska på karro's match eller inte. jag (som är positiv över det) tycker att vädret kanske inte är på topp men jag vill se karro spela medans paulina är på den negativa sidan:
" jag har ingen jacka, det är jätte kallt, jag hatar fotboll, varför just idag ?, bänkarna är kalla. "
jag får se om jag får med henne eller inte.

good luck ifk f-93 vare sig vi hejar eller ej.
/ l i nda den p o s i t i v a

en ståålande helg



<3




oojoj nu tänker jag varna känsliga läsare för här blir det MYCKET läsning.
karnevalen var ju i stan torsadg, fredag och lördag. och självklart var jag och paulina där alla tre dagar. det blev välsigt mycket skoj.

Torsdagen:
Blev bara en snabbis. kollade runt lite på nico's skolgård där det, som alla andra år, var tivoli. om man nu kan kalla en skolgård med skramlande radiobilar, en snurrande pinne som ALLA skulle åka så kön vart jätte lång, och två barn karuseller. jag ska inte klaga för själv åkte jag ju ingenting... även fast jag lovade zarah. men hon åkte endå så jag såg inget lidanade i det. jag och paulina träffade på mycket trevligt folk men kilade efter några få timmmar.  

Fredagen:
Var nere vid halv åtta ungefär. vi kollade alla stånden på knallemarknaden och efter några timmar spenderades resten av kvällen på tivolit. där träffade vi på mycket folk. allt från en nathalie , som kommit enda från gotland, till två 94or i dåligt skick. träffade också på några killar från arboga medans vi hälsade på Andrés som vi inte sett på länge. det blev lite telefonnummersbyten och snabbt iväg.

Lördagen:
jag och paulina bestämde oss för att skita i karnevals tåget eftersom det regande så vi gick ner vid halv åtta och knallade runt på marknaden. träfafde arbogaerik en stund och sedan gick vi runt i väntan på att det skulle bli mörkare. vi hittade på lite bus och hittade MYCKET folk som vi inte sett på länge. glädje blev det då kan jag lova. blev också ett möte med en som inte gick helt som planerat, men är det karneval i nypan kan allt hända kan jag tala om. träffade också på några som var helt var okända för oss i början men som efter 5 minuter redan vart våra favoriter. mycket trevligt folk i allmänhet och mycket mycket med skratt .

karneval -08  så sjukt värt  !

/ l i nd a

trött på henne !

ja så är det. min syssling, som varit här i en och en halv vecka nu, är så tröttsam. hon är en såndär jag-kan-inte-sitta-still-och-inte-göra-någonting-människa. åååh vad vi måste hit och dit och upp och ner. ojoj vad jag är tröttt.

karnevals yran har börjat här i nypan för 22:a gången . riktigt kul med alla mysiga stånd på knallemarknaden och såklart karnevalståget imorn !  ska nog inte bidra med någon utstyrsel iår men nästa kanske. karnevalen drar alltså mycket folk och i princip alla i nypan drar till torget&centrum för att bidra i firandet. kameran ska med och det blir väl en hög bilder efter helgen. :)

vad ska ni göra i helgen ?

/ l i nd a

RSS 2.0