RESUMÉ 2008



- JANUARI -
- jag var hemma hos karoline för första gången
- färgade håret typ svart
- älskade mahmouds mössa




- FEBRUARI -
- jag började dansa street
- började göra fotograferingar med vitt lakan
- åkte upp till Sälen med forssberg




- MARS -
- åkte till andorra på sportlovet
- mitt hår växte som ogräs



- APRIL -
- jag fyllde 15!
- allt tråkigt med Engla hände
- mitt hår växte ännu mer



- MAJ -
- jag åkte till spaninen med pappa
- paulina färgade håret typ svart
- min bror klippte pottfrilla....



- JUNI -
- skolavslutning & student
- midsommar på nyköpinghus med forssberg
- jag fick min (då) gröna cykel
- paulina var i USA, inte saknad



- JULI -
- jag badade dagarna i ända
- familjen åkte till Polen
- jag var på grönan x-antal gånger
- jag och karoline tog hål i örat 1 juli



- AUGUSTI -
- alla var sommarbruna
- jag och karoline åkte till stockholm
- det var karneval
- claudia&kasia var här i två veckor
- skolan började igen



- SEPTEMBER -
- jag och paulina bodde på piren.. typ
- vi tog skolfoto i skolan



- OKTOBER -
- jag och bror fotade höstbilder
- jag och sadek hade prao på hellmans
- karoline, jag och paulina bakade världens äckligaste saffrans-socker-kaka
- det var fint höstväder
- familjen åkte till tunisien



- NOVEMBER -
- mormor och morfar kom hit på besök
- mmama julpyntade, även fast det bara var november



- DECEMBER -
- vi gjorde ingenting i skolan
- jag var lucia i skolans luciatåg
- vi hade julavslutning



/ linda

KUDDKRIG

gårdagskvällen spenderades tillsammans med sadek. vi hade en lång och välbehövd samtalsstund och så körde vi en hel del kuddkrig. och behöver jag ens nömna vem som vann? nej skulle inte tro det, det är ju självklart att jag vann :D

nyårsafton idag då och jag har så mycket att fixa:
- handla mat
- sy in klänningen
- duka
- locka håret
- fixa ansiktsmask
- måla naglarna
- fixa fransarna

jag har bara hunnit med en punkt hittills men jag har ju tid på mig, vi får hoppas att den räcker. planerat är alltså en tre-rätters-middag hos mig vid klockan 6 / 7. sedan är dte lite tomrum men vid tolvslaget ska vi befinna oss vid vattentornet eller hamnen, det är fortfarande oklart. sedan är dte ett tomrum till och övernattning blir det hos mig förhoppningsvis.
jag ska lägga in nyårsoutfiten sen också men det är ju lite annat jag måste hinna med först!

PUUSSS
/ linda

jävlar vad inlägg



dagens:
beige kofta, Zara
två vita linnen, H&M
jeans, BikBok
Pärlhalsband (vänster), Glitter



ja nu regnar det in inlägg här!
men nu lägegr jag inte bilderna på datorn så nu blir dte inte så bildtomt framöver. och varför jag slutat lite med outfitsbilder är för att jag praktiskt taget går i samma kläder såhär i vintertider;  koftor, ullstrumpor och halsduk


nu blir det film med mammii
/ linda

JULKLAPP!




när jag kom hem från centrum stod denna i mitt rum. skriket jag gav ifrån mig hade decibel... jag är såååå glad! nu kan jag ju kolla på film med BILD. min förra var så lite att jag har kikare som jag delade ut på filmkvällar. men nu jäklar.
TACK PAPPA!

appropå julklappar, här är mina detta år:
- halsduk
- örhängen
- vantar
- strumpor
- presentkort 400:- H&M
- nagellack
- sex and the city: The Movie
- Mamma mia: The Movie
- marabouchoklad
- 600 kronor
- sex and the city: SHOEBOX 6 SÄSONGER
- TV

tack tack tack!

/ linda

but i wanna go home

hallu!
allt bra med er ? det hoppas jag.
gårdagen gick bara till att kolla på STAC andra säsongen som verkligen var jätte lång och aldrig vill ta slut. men bra var den! paulina och jag kollade klart på andra och började på tredje säsongen efter att vi varit nere på stan idag. jag tvingade nämligen upp paulina klockan tio imorse... inget gnäll alls. vi kom iväg till klockan tolv och åt en lagom sen lunch på Sandys. jag skulle köpa linnet från Gina med leopardfläckar (kollade på det med zebraränder förra gången men var inte lika sugen på det) men tyvärr fanns inte min storlek , bara XL. letade efter en fin liten portmonä till nyår också som jag ville ha med paljetter på. men hittade ingen sådan så det fick bli en klassisk svart istället.

imorgon ska jag inte göra mycket under dagen, senare på kvällen ska jag vara med Sadek. det var ju ett tag sen nu.... sorry <3

nu däremot ska jag ÄNTLIGEN lägga in bilder på datorn. och vill ni veta något störande? påvägen till stan imorse var det skit fint ute med sol&frost och då tänkte jag på att här kunde jag ju fota , men nej då trodde jag inte att jag hade kameran med mig. och vad ser jag i väskan när jag kommer hem? kameran som hånlog åt mig. typiskt

/ linda


pusskalas

gårdagen var en chill&tjockis dag eftersom jag och paulina drog våra feta arslen till coop för att köpa dipp, chips, godis och morötter. påvägen hem köpte vi även pizza, mumma. vi kollade på nästan hela säsong två av sex and the city och vi ska troligen kolla klart senare ikväll. vi träffade även william och rasmus en stund senare och vi hängde runt lite på stan.

jobb stod på schemat idag och det var minst sagt LUGNT! 7 arbetande tjejor på en söndag och nästan inga kunder. sköööönt. vi bara åt och snackade under hela arbetstiden. kom hem vid klockan 6 med hela väskan full med lussebullar och mackor som blivit över. jag är jätte mätt!

jag är skit trött och det är fortfarande bildtomt
/ linda

sen natt och morgonsim

ojoj ni märkte nog att dte blev en sen natt igår. det var först grann-middag här hos oss med julmat, julmat och mat. vi sjöng, spelade piano, hade vattenkrig, flätade hår, körde gissa-sången-leken och åt choklad. senare blev det övernattning här för jonna och rasmus och jag+bror+dem två sov i en bäddsoffa. trångt var det, väldigt trångt. jonna&niklas somnade vid klockan halv fyra men rasmus och jag vi var pigga minsann. vi pratade på om allt från om kläder kan vara en hobby till hur man somnar. stackaren hade nämligen problem med att somna men till slut sussade vi gott vid klockan fem imorse.


uppstigning halv 11. upp för att äta frukost och sen iväg till badhuset med mamma för att simma en kilometer. i alla fall var det tänkt så. blev en fjärdedels kilometer eftersom NÅGON hade ont i axeln. jag ska ta och komma igång med träningen efter nyår istället, så är det tänkt.
nyårsplanerna ser bara bättre och bättre ut. blir troligen en tjejkväll med paulina & karoline (?), men det är fortfarande lite oklart. vi ska äta nyårssuppé och kolla på fyrverkerier vid vattentornet. mysigt

har märkt att det är rätt bild tomt också.
det kommer!
/ linda

04:18

halluuu
här ligger jag tillsammans med rasmus, niklas och jonna i våran bäddsoffa. tyvärr så har de två sist nämnda somnat.... och en snarkar. ja hör av mig imorn , puss & godnatt



/ linda

Hejsan svejsan

nu har vi gäster här , älskade jonna är här :D<3333333

mellandagsrea



kusinemil & camilla som just nu befinner sig i los angeles. sen ska dem till new york över nyår också... avundsjuk!

snacka om mycket julgodis jag har ätit idag. oj oj oj. men som jag sa till karoline: jag tänker äta massor nu under jul så får jag fan ta och träna efter nyår!. men det är ju sant, varför ska jag orka bry mig om att inte äta onyttigheter när det är jul?
imrgon är det shopping och kyrkan på schemat. ja ni läste rätt, kyrkan. och jag som inte ens är kristen. jag är inte kristen men min kropp är tydligen det eftersom jag är döpt i en katolskkryka och för att mina föräldrar är det. jag personligen hatar kyrkan eftersom jag inte tror på varken gud eller liknande. nu får inte ni som tror på gud och så ta illa upp! för jag vill faktiskt ha något att tro på. eller snarare vill jag veta vad jag ska tro på. varför kan inte bara någon upptäcka vad som stämmer; buddha, gud eller allah. och så vet man vad som är sant att tro på. i och för sig är det ju det som är att tro. att man inte vet om det finns eller är på riktigt men man tror. shit vad invecklat det blev nu. det jag menar i alla fall är att jag inte är kristen och vill därför inte gå i kyrkan eftersom det känns som om jag hånar de som faktsikt tror på det.

mellandagsrean ser jag fram emot i alla fall , och paulina hänger på också :) har inte såå jätte mycket pengar att spendera, typ 800 kanske. så vi får se om jag är sparsam eller slösig av mig imorgon. vill i alla fall titta vidare på skor till nyår och kanske en nyårsblåsa. jag har ju en men jag kommer hinna ändra mig...

godnatt!
/ linda

KLART!

nu har jag entligen kollat klart på första säsongen och min rygg mår inte bra. inte bra alls. jag har skit ont av allt äta-choklad-och-kolla-på-tv-hela-dagen. jag har också börjat fundera på nyårslöften medans jag endå inte gjort någonting. egentligen är det rätt dumt med sådana eftersom man aldirg håller dem endå, men på sätt och vis känns det bra att starta året med att i alla fall ägna tanken åt att försöka med ett antal löften under det kommande året. jag hade nog bara två förra året.
- att träna oftare
- att få
honom
inte tränade jag och inte fick jag honom heller. men löfterna fick mig att inse annat. som att jag ska ta hand om mig själv. kanske inte just träna men att tänka på att unna mig stunder och helt enkelt ta hand om linda. att få honom höll inte heller men jag fick annat utav det löftet. att han inte var det jag trodde, utan att han är det han alltid varit.

komplicerat det där. men i alla fall så ska jag försöka hålla mina nya löften nästa år. till en gräns, och inte sätta för höga mål eller löften heller. håller ni era nyårs löften?

/ linda

dagen efter

25 december och juldagen. jag har endast, och endast, kollat på SATC första säsongen och än har jag inte kollat klart även om jag tittat i sträck sedan jag vaknat. ska starx fortsätta kolla, besatt.

fick höra av karoline att hon fått skinnjackan från JC som hon så gärna viulle ha av sin bror i julklapp. vilken lyckost. varför kan inte min bror ge mig en skinnjacka eller varför inte en systemkamera ? nej , jag tror att jag ska låna Adde ett år eller två.

här har ni förresten min absoluta favorit låt just nu:
 


back to SATC!
/ linda


mat, mat och mera mat

fyfan vad jag är mätt. jag har ätit 4 portioner med julmat från vårat julbord, massor med knäck, chokladpraliner, rispuffar och tryffel. jag spyr snart.
paketöppningen var mysig och jag fick det mesta på min önskelista, dock ingen kamera. men det var ju väntat så.
fick SEX AND THE CITY: SHOEBOX! gissa vem som ska titta på det resten av lovet? :) mamma blev jätte glad över London-resan och niklas blev supernöjd över sin väst och t-shirt som han fick av mig. han fick också en tid bokad hos Lina för klippning den andra januari. över telefon sa Lina att hon ska sluta för att börja jobba som färgtekniker på Loreal istället, så lillebror fick hennes absolut sista klipptid.

nu är det mer julgodis som väntar!
/ linda

MERRY CHRISTMAS!

julafton är här!
ni vet när jag srev igår om julstrumporna här och så? gissa vad som låg brevid min och brors julstrumpa i år?
ETT PLAYSTATION 3! snacka om förvåning. vi blev skit glada och skrek båda två, spelgalna som vi är. :D

min familj och jag har precis sett kalle anka på tv och nu väntar vi bara på farmor och maaat!
ska också passa på att hälsa till karoline att ja: du är världens bästa fotograf när det gäller lucia bilderna, älskling <3
och så en hälsning till Johan Häggblom som skickat julkort till mig: tack så mycket och god jul! :)

kraaam
/ linda

mera bilder från lucia







december har gått så himla fort. nyss var det lucia sedan julavslutning och imorgon är det julafton. det är helt sjukt. ååh jag längtar tills imorgon, JULKLAPPAR!

/ linda


mitt pepparkakshus








blev faktiskt rätt nöjd med mitt hus. tyvärr så var det fuktigt i köket så nu har taket rasat ihop rakt ner i huset och vad som finns kvar nu är en dörr och en hög av pepparkakssmulor. lite synd kanske , men jag kan ju inte påstå att det var så himla fint.


/ ilnad

outfit för en avslutning



det tog mig 1½ timme att locka håret, och lockarna försvann efter en kvart eftersom det var som fuktigt ute.





vitt linne, h&m
skinnkjol, h&m
kofta, lindex
strumpbyxor, lindex




/ linda

dan före dopparedan



damiano, love, johan, tobbe, jag, kevin och robin på julavslutningen i fredags.




vi fick våra betyg. här är mahmoud med sitt betygkuvert , <3



ja här har ni två bilder från i fredags. jag har massor men nästa inga är redigerade så det ska jag ta itu med snart.
jag hade lite julklapps handling kvar så jag drog ner mot staden imorse. handlade även ett nagellack på make-up store som är skit snyggt och som passar super till klänningen som TROLIGEN får vara med på min nyårsafton. jag har inte riktigt bestämmt mig för om det blir just den klänningen men vi får se. bild på det kommer också.

just nu händer inte mycket så jag ska passa på att ta i tur med att redigera.
det har ju varit lite bildtomt nu...
/ linda

seg uppdatering och seg dator

ursäkten till dena sega uppdatering är min otroligt sega dator. den har inte velat varken sätta på sig eller sammarbeta med mig så det har därför inte gått så bra på uppdaterings fronten. men nu är jag här.

i fredags var det julavslutning med betygsutdelning. jag har sänkt mig med 5 poäng sen förra året men det beror på att vi delat upp so ämnena på fyra delar istället för att ha ett betyg. så jag var tvungen att jobba upp mig i religon, historia, samhäll och geografi. men trots det är jag riktigt stolt för min två MVG i Engelska och Samhäll.

Lördag & söndag har det inte hänt mycket på. jobabde lördag och slappade söndag så det var bara skönt. idag har jag också slappat hela dagen lång fram till nu med white chicks, air bud och massor med pepparkakor. senare ikväll är det girlsnight med restaurang och bio. ska bli rikitgt mys.

ska ta och fixa i ordning mig nu eftersom paulina strax kommer hit.
/ linda

JUST DET:
jag har jätte mycket bilder som jag vill och ska lägga upp men eftersom datorn varit så seg har det inte gått att redigera så bilder kommer dyiika upp under veckan.


lång dag på stan

har varit på stan enda sen avslutningen i skolan som slutade klockan 11. avslutningen var tråkig och jag fick mina betyg... MVG I ENGELSKA! jag är så stolt över mig själv. bra jobbat! de bköd på fika också sen var det ner på stan med paulina och karoline. vi gick, åt på tzatsiki med alla lärare, gick, köpte godis, gick igen, åt godis och träffade alla långbergs elever. karoline åkte hem vid halv 4 så då gick jag och paulina också hemmåt. vi har nu varit här och haft det trevligt. snart kommer även lucas hit till paulina och då får bi bäl se vad som händer.

och just det , jag köpte en klänning på stan men den kommer troligen inte komma upp här på bloggen förns på söndag eftersom jag jobbar imorgon.

kyss och smek
/ linda


BAKNING PÅ G

nu är det bakning på g. ett pepparkakshus.
i och för sig är alla delar köpta så det är bara att limma ihop och dekorera.
ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

/ linda

en hejdundradande personal-jul-fest



jag bjuder på en överexponerad sommarbild idag
 


hej allihoppa där ute i vintermörkret.
gårdagens personal fest på Hellmans var mer än bra. det bjöds på mat, stackarn maria hade redan ätit två portioner middag innan, eller snarare julbord med massa gott. även efterätt; glögg te, praliner och marsipangrisar. glögg fanns det också och ton med julmust som vi glatt drack upp. med vi menar jag Ida, Matilda, Maria och My som höll ihop kvällen ut. jag och matilda cyklade tillsammans hem och jag somnade runt halv 11.

igår hade jag planerat att duscha på morgonen idag men tur som jag har så försov jag mig en hel timme. kontigt nog hann jag klart i tid med god marginal endå så all stress var lite i onödan. väl i skolan har vi inte gjort någonting, precis som alla andra dagar, förutom på so:n där vi jobbade med första världskriget.

tur att det är avslutning imorn , annars hade jag nog dött av skoltrötthet
/ linda

trött och sliten

fyfan vad jag är slut på allting. skolan, vädret, jobbet och livet. allting, jag orkar verkligen inte. tur att skolan är över om två dagar, lite extra otur att jag jobbar på lördag.

vi lekte idag också och kollade på film. vi gör verkligen ingenting annat. matten var extra kul med KROSSS i stress mot andreas, tuggummikastning på jenny och min och karros handklappning. tuututut chihuahua, tututututu chihuahua! haha älskling <3. efter skolan gick vi ner på stan (karoline & jag) i jackten på något till mig att ha på fredag då det är avslutning. hittade ingenting, great. så jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. får väl leta fram något jätte trist och jätte tråkigt.

klockan 10 över sex kommer matilda hit eftersom vi tillsammans ska ner till hellmans på peronalfest. eller ja "fest", vi har ingen aning om vad vi ska göra där och tydligen vet ingen annan heller men vi hoppas på maaaaaat.

pusss
/ linda

den berömda trailer-rösten

vad har jag gjort idag ?
nej ingenting. precis som jag skrev igår så gör vi inget i skolan annat än leker och skojar. idag kollade vi på film och lekte på två av 4 lektioner. haha gympan var verkligen det bästa, hahaha jag skrattar fortfarande åt rickard:
" One week, One day, One christmas...!" haha ni vet den dära trailer-rösten ? som verkligen får det hela att låta så spännande och bra? rickard lät precis som den. jag kissade på mig... nästan

väl hemma från den 'korta' skoldagen tog jag tag i att stryka, och lyssna nu noga, två fulla korgar med ren tvätt. DUKTIGT!
gjorde det tillsammans med fru tv som underhöll mig med top model 9 som jag säkert sätt en 2141425 gånger.

nu är det visst gäster här ?
pusss
/ a d n i l



snön , hallå ?

jaha , sista veckan på denna termin och jag måste säga att det känns meningslöst att gå till skolan då varje lektion består av film eller pyssel. men jag ska ju inte klaga, det är skönt med en lugn sista vecka.

idag, precis som jag skrev, var det film och pyssel. potatis filmen <3 , som förövrigt är en favorit för troligen alla långbergselever, fick vi se på tekniken. underhållande och chill. på spanskan fick vi se början av en skit äcklig film som man inte vill gå och kissa efteråt. den var var faktiskt rätt bra och fortsättningen får vi se imorn tror jag :)

ska passa på att säga till alla långbergselever:
DET ÄR ÄNDRAT, SKOLSTARTEN EFTER JUL ÄR DEN 7 JANUARI. :(

/ lllllinda

godnatt people

ja här säger vi godnatt. ska upp imorgon för julklappshandling med brur vilket är spännande. det blev filmmys ikväll hemma hos robert med honom och silan. vi kollade på filmen "don't mess with Zlohan" eller något liknande. den var underhållande och helt okej. vi åt även godis och chips tills vi låg på golvet och sprack. tack för kvällen

pusssssss och godnatt
/ linda

godmorgon lussebak

lussebak från nio på lördag.
så var det bestämmt igår men jag fick nyss ett sms från SADEK som skrev att han försovit sig.... förvånad ? nej
haha men jag har redan börjat baka lussebullarna , i alla fall degen så den har jäst klart när han kommer. vi ska sälja lussebullar till klasskassan så vi får väl se hur det går. :)

efter lussebaket har jag inget mer bestämt än att jag ska lägga in alla bilder på datorn fårn lucia igår.
senare ska jag kanske träffa robert a.k.a knubbis också :)

pusss
/ linda


saaaanctaa luuciiiaaaa





glad lucia på er i förskott! (eller något)
det var luciatåg idag och det har övats ända sen mitten av november så nu var det verkligen upp till bevis. jag var skit nervös eftersom jag blivit röstad till lucia, så jag fick äran och ansvaret att gå lucia i ett av de två tågen. jag skakade , hade handsvett, andades alldeles för lite och tänkte på om jag skulle ta och springa därifrån. men det gick faktiskt bra i alla fall och mitt "solo" gick också bra även om det lät som om jag hackade tänder....

efter lucia bjöd peter alla oss i luciatåget på lussebullar och pepparkakor vilket var skkiit gott. hade sedan SO, spanska, matte och kemi. ingenting blev gjort på någon av lektionerna:
SO: rittävling med hela klassen
Sp: vi kollade på IDOL-klipp på youtube
Ma: hade polska lektion för karoline, (matteläraren lämnade oss ensamma sista halv timmen = KAOS)
Ke: Hänga-Gubben med hela klassen

skönt att det bara är en vecka kvar också. det är inget plugg alls, nix nada! skönt.
ikväll är dte IDOL finalen som ska ses med mammi. KEVIN KEVIN KEVIN! <3 kanske blir det en stund med robert och sadek också , det får vi se :)

PUUUSSS
/ linda

updat.

haha såg att det var lite fel stavningar i önskebilden. det ska ju då stå;
iPod högtalare istället för iPod hörtalare
vita vantar istället för vita vatar

hehe så det kan gå men vad förväntar man sig när bilden är gjord på 20 sekunder?
/linda

BLOGGIIIIIS!

hejhejhejhej och hej!
länge sen nu va ? ja det har det varit (inte ens en vecka, men endå) , men jag har mina förklaringar till det här lilla lilla uppehållet:

- plugg
- jobbat
- tagit det lungt
- funderat
- tagit tag i vissa saker och ting

så det har varit lite körit att hinna med. men nu ska jag passa på att vara ärlig också. jag lägger nog ner den här luck-kalendern jag började med. det var liksom så att jag inte fick varken tid eller lust att slänga in tråkiga bilder som var tagna för år och dagar sen. så jag struntar i den och istället kommer jag lägga upp tema-bilder. alltså som nu i lucia eller i jul. eller bara överhuvudtaget bilder som är tagna under den kommande tiden.

och vad har hänt under tiden nu då ?
ja det har ju inte ens gått en hel vecka än. men jag har hunnit med ett och annat. i helgen var det jobb som gällde både lördag och söndag men jag tyckte inte att det skulle stoppa mig från att få ha en bra lördagkväll så det blev mysigt besök hemma hos niklas. paulina, karoline & lucas var också med och senare också rickard a.k.a rundis. jag, rundis och karoline hängde mycket på övervåningen och nördade vid niklas två datorer. vi garvade åt fula tjejer, kollade på karolines bikini och sjöng. senare drog vi tillbaka ner där paulina, niclas och lucas satt och kollade film . vi hade (i alla fall jag) väldigt kul och det är verkligen värt att göra om! TACK ALLIHOPA!

söndag jobbade jag då hela dagen. jobbade även igår på tomtenatta från 18-21, vilket var lite segt. och så har vi då onsdagen, idag. jag hade inte mycket idag , slutade 14.05 och kemin var inställd så det var håltimme på morgonen vilket vi gillar. brandalarmet gick också, kanske lite onödigt med tanke på att vi stod ute i endast tröjor och det snöade.

ojoj vad långt inlägget blev, men det bjuder jag på!
vi hörs, oftare
/ linda

IDOL

GLMÖ FÖR I HELVETE INTE ATT RÖSTA PÅ ALICE & KEVIN!



två luckor och två till





här kommer gårdagens och dagens luckor.
precis som förut är det bara att klicka på luckan för att se bilden som gömmer sig bakom.
ska också säga att bilden för den 4 december är tagen innan karnevalen på lördagen, saknar <3


sen så är jag så upptagen i helgen att det troligen inte blir några luckor för söndag&lördag förns måndagkväll. i bästa fall blir det på söndagkväll.

2 VECKOR KVAR!

hej allihop.
gud vad snabbt veckorna går och nu är det bara två kvar till jullov! :D det ser jag verkligen framemot.
hade inte tid att uppdatera igår så nu blir det resumé på gårdagen:

hade skola från 8.30 till 15.30 och det var pest och pina hela vägen genom dagen. dock måste jag säga att syslöjden var helt okej även fast jag saknade Jenny och hennes bravader som hon brukar ha på torsdagar. olyckligtvis så var hon med franska-gruppen på studieresa till PARIS. tydligen har det varit super bra.
efter skolan traskade jag hem i det mörka och väldigt blöta vädret. satte mig vid datorn men den stängde av sig direkt och ville inte leka med mig igår inte. som tur var ville robert leka med mig och vi kollade på dum&dummare i 10 minuter för att sedan byta film till Bourne Identity. grym film (Y)

där hade ni det. och så idag har det inte hänt mycket alls. slutade halv fyra och har för det mesta sovit igenom dagen på både lektioner och annat. karoline satte mig i chocktillstånd på spanskan också! dramatiskt.

nu blir det mandariner för fulla munnar
/ linda


MEN LILLE SADEK!



precis som alltid, det är bara att klicka på luckan.





jag kännde mig mycket bättre idag så jag tog mig till skolan med faktiskt ett förvånandsvärt bra humör. hade kemi som första lektion och vi skulle i halv klass laborera. jag arbetade med sadek och vi skulle använda en gasolbrännare (eld) och lille sadek kunde förstås inte låta bli att bränna saker och pilla. jag sa till honom MINST 200 gånger tills jag tillslut gav upp och han helt enkelt fick leka vidare. men mitt i allt eldande tappar sadek den pyttelilla keramikskålen som han eldat i rakt ner i backen. den gick förstås sönder och det blev brännmärken i golvet, BRA JOBBAT LILLE SADEK! :)

annars har det inte hänt mycket, pratade nyss med robert . vi, snarare jag, pratade om att dissa sina vänner för andra och att storhandla. just nu ska jag fixa min mammas användare här på datorn som hackar in i det sista.

/ linda

1 ½ timmes dusch

jag kände för en dusch och klockan var 16.15. när jag väl duschat och torkat håret kollar jag på klockan igen... 17.45!!
jag har nog aldrig duschat så länge i mitt 15åriga liv. helt sjukt att tiden bara flög iväg.

just nu sitter jag och pratar med william om den 23/1. och jag kom på att jag inte berättat vad som händer då heller. den 23 januari ska jag, william och rasmus på CHRIS BROWN <3. åååh jag längtar så jag dör.
ska bli jätte kul och säkert något att minnas. jag är taggad till tusen.

tänkte ta och packa upp det jag hade med mig till Jola i helgen nu eftersom det inte blivit av.
kraam
/ linda


lucka 2 och fortfarande sjuk



andra december och lucka 2.
precis som igår så är det bara att klicka på luckan så får ni se dagens bild.



jag är fortfarande sjuk. tyvärr måste jag väl säga. har inte alls någon lust att sitta här hemma och glo. kan ju inte påstå att det är en höjdare. jag tror jag ska till skolan imorn, jag känner mig mycket bättre än igår så det ska nog gå :)

kraaam
/ linda

mörker över nyköping



här har ni luckan för idag.
det är bara klicka på bilden här ovanför så kommer ni direkt till dagens bild.




det är så mörkt utomhus. jag klarar inte av att ha det så här mörkt, jag blir bara trött av det. klockan halv fem var det kolsvart ute, vafan hände med ljuset ?

/ linda

vart tog de vägen?

ja vart tog mina kändis-omgjorda-bilder vägen? kan inte hitta dem i någon av mina diskar och de verkar helt borta. så jag håller på att fixa ny kalender. lite såhär i all hast. lägegr in alla bilder från kameran och så fixar jag luckor till kalendern. blir en vanlig kalender med en bild varje dag bara :)

vi ses om en stund igen
/ linda

vad sa du mam...BLÖÖÖÖRUÄ

usch och fyfan . jag ligger hemma med förkylning och någon form av kräksjuka. mamma ringde nyss och som rubriken säger så spydde jag NÄSTAN över telefonen men hann kasta ansiktet framåt för att träffa spy-skålen. lite för mycket information kanske.

men i alla fall så jag ligger här och lyssnar på chris brown och försöker få tag på mamma igen. hade faktiskt lite lust att ta mig till skolan idag men det blev ju som det blev. gårdagen är inte värd att nämna men adventsfika hos faster var det i alla fall. vi kom hem runt nio då jag slängde mig på luren för att ringa karoline. tack för att du finns hjärtat mitt, <3

hade tänkt ha en julkalender här men nu har jag lyckats lägga alla bilderna till kalendern någonstans på datorn så jag kan inte hitta dem. men det dyker upp under dagen. och det är gissa-kändisen bilder så hoppas att ni kommeterar och gissar sen då ?

kraaam
/ linda


RSS 2.0