sol sol sol, jobb jobb jobb

det är verkligen tragiskt att se alla hellmans-kunder som kommer i solglajjor och sätter sig på gården med hallonsaft och sooolsken. själv är man den som går i långt förkläde och äcklig blöt-kladdkaka-blandat-med-kaffesump-lukt och får stå ut med att dregla efter solen... åh.

kul att man ska upp 7.00 imorn! PÅ EN LÖRDAG. förstå det ni. vi har basar i skolan, som jag tror kommer totalt misslyckas, och jag ska vara där från 8-11. sen ner på stan och prov klänning på Gina och sedan jobba till fem :(((
det är verkligen inte kul med sol när man jobbar, så vi hoppas på regn imorn....


nu ska jag ta och leta musik på spotify och dränka mina jag-vill-sola-begär!
/ linda

godnatt

jag är trött och sliten, sängen bara skriker på mig att jag sk krypa ner. så jag ska gå och göra min säng sällskap nu . :)
CU FOLKS!
/ linda

fullbokad all days




gud vad jag har mycket nu framöver:
- nationella i matte B1 & B2 imorgon, torsdag
- prissättning av loppissaker (tills på lördag) imorgon, torsdag och det kommer säkert ta hela kvällen......
- fredag är det jobb från 16-19
- lördag är det loppis/basar, jag ska vara där åtta nollnoll.
- på lördag jobbar jag också, 10-17
- söndag är det jobb igen...

fullpackat alla dagar. och det fortsätter även nästa vecka men eftersom ni redan tycker det är tråkigt och läsa mina veckoplaneringar så ska jag inte ta det nu :)
sitter här och knarkar musik på spooootify, i love. den som kommit på den briljanta idén med spotify, NOBELPRIS! så ett stoort tack till marcus som fixade det till mig , puuuuuusss

vi hörs imorn eller kanske ännu ssenare
/ linda

dagarna bara springer iväg!

jag måste bara få berätta något som hände mig idag.
efter frottémötet cyklade jag till Ica för att hämta mitt h&m-paket. påvägen dit åker jag förbi niklas fotbolls-kompisar som frågar mig, samtidigt som jag cyklar, om jag vill köpa en majblomma. och hastig som jag är så skrattar jag och säger "nej tack." väl inne på Ica så kom jag och tänka på mig själv när jag var mindre. dem som sålde majblomemr var runt 12/13 och jag minns själv hur vi försökte alla möjliga grejer. jultidningar, kakor, julkort, pandasaker och vattendroppar. och man blev alltid lika sur någon sa nej och lika besviken när man knappt sålt några. så jag cyklade tillbaka och frågade hur mycket dem skulle ha för en. köpte den dyraste för femtiokronor till en gammal klasskompis lillasyster, Emma. hon blev super glad när jag köpt den dyraste lilla majblomman och jag kunde inte låta bli att le hela vägen av cykelresan hem. jag skulle endå bara ha köpt något ynka för dem där femtio kronorna. en hårklämma eller kanske lite fika. här ger jag pengar till både Emmas klasskassa och till forskning kring barns hälsa. det här gjorde verkligen min dag.

heh. så idag har jag alltså gått i skolan till två för att sedan designa FRÄSCHT (som vi nu heter) nere på frotté. sen upp till Ica för att hämta paketet, iväg till skolan med pappa för att lämna loppisgrejer. och nu är jag här.
ska ringa paulina strax och fråg aom vi ska ta oss en moppetur. :)

vi hörs!
och bilder på shopping kommer snart....
/ linda

JUST DET: du som frågade när londonresan blir av så lyfter jag&mamma den 4 juni :) WIIIEE


lite bloggtorka va?

har inte skrivit på ett tag känner jag. min dator är nämligen suuuperseg och internet är knas. så nu snattar jag lite internet av paulina. sitter vid hennes pappas lilla gulliga dator. det är en sådan där svart bloggdator och den är hur bra som helst.

i alla fall, har inte hänt så mycket i veckan. hunnit med lite shopping (som jag lägger upp senare) och lite fikastunder och en massa plugg. det är nästan så man vill byta till kunskap bara för att slippa långbergsplugget..........tragiskt. fast att gå i 9 blå eller röd låter frästande.
idag blev det först shopping. hittade lite gotti och sedan lev det fika med marcus.

nu ska jag kila hem till mig för att duschaaaaa.
kram
/ linda

nytt igen...

okej , kanske inte världens skillnad och nej jag är fortfarande inte nöjd. färgerna bara knasar hela tiden. aja får ta tag i det någon annan gång när jag orkar. hehe , det kommer bli yttligare ett till inlägg inom typ 10minuter. fan vad jag brassar på, men det är mycket som ska hinnas med och som ska bli klart så jag kör in alla mina "planerade" inlägg nu på en gång :)

/ linda

En dagens, äntligen



 
Svart långt linne, Gina tricot
Lång ballong-kofta, Mammas
Randiga strumpisar, H&M

Örhängen:
Glitter & Second Hand

Armband:
Gammalt (?), fått från mamma och köpt i danmark




här har ni min dagens. en av de troligen tråkigaste outfits jag någonsin haft på mig.
satte mig previs med ps och nu är det en "ny" header på g. eller det är ju samma fast lite finslipade med andra kulörer och skuggor. (Y) we loooove

den dyker upp strax!
/ linda


hemma igen , en snabbis

fan då. inlägget under skrev jag precis innan jag drog på möte och så visar det sig att det inte publicerats.... K U L.
hemma är jag nu i alla fall, blev ett intesivt och snabbt möte med flickorna och det nya nummret kommer den 3 april. :)
har precis tagit fram lite godis, det du alice, och ska snart iväg ännu en gång. fast nu till skolan på möte klockan halv sju och mammi ska med. suuuck. sen hem igen för att göra kemin och SEN ÄR JAG LEDIG.

nu blir det att öppna ps så att ni får se outfit bild!
/ linda

back on the schooltrack!

skolan idag var superkul, har fakstiskt längtat en aning. inte efter allt plugg&långa skoldagar men efter sällskapet och de trevliga stunderna. diskmaskinen i matsalen hade gått sönder så idag fick hela skolan käka på plasttallrikar, med plastbestick och plastmuggar. mycket svårt och krånglit men med en känsla av take-awaymat.

nu är det iväg på frottémöte 16.00 sen hem och iväg på möte i skolan om våran basar.
och....lyssna nu.......OUTFITBILD. det ni, hann faktiskt med det imorse så det kommer också upp. + det jag shoppat&presenter. ojoj vad jag är bra

vi hörs sen!
/ lindaaa

NY header



en timme senare och nej jag är inte nöjd. långt ifrån.
men det får vara det här sålänge så får vi se om inspirationen kommer någon annan dag :)

nu är det mat!
/ linda

LÄNGE SEN

fan nu var det ett tag sen. ett tag sen jag skrev och ett tag sen jag fotade eller ens öppnade photoshop. har haft så fullt upp! levt livet till max, nästan, och bara chillat gärnet såhär i påsk.

- biljard hos lucas
- första doppet, nästan
- myskväll på karolines altan
- filmkvällar
- godis, påskgodis och massa godis
- bilturer
- firat min födelsedag
- jobbat
- umgåtts med k&p, mina gullisar
- tagit promenader
- fått moppe (Y)

fullspäckat alltså.
födelsedagen var lyckad med en överasskande fikastund bestående av TÅRTA och K&P. i love
massor med kul har jag hunnit med och jag är mer än nöjd med mitt lov. nu är det bara fyra veckor kvar till polenresan och jag längatr så jag spricker!

nu ska jag sätta mig med PS och se om det blir en ny header. och just det: outfit bilder blir det mer nu när det blir lättare kläder :)
ta hand om er, och nu blir det dagliga inlägg!
/ linda

det är inte vår längre...

...DET ÄR SOMMAR! (citat från ellinorak) dte är fan mig sommar, HELA 19 GRADER I SKUGGAN! det är sjuukt varmt och jag svettas som en gris. åååh jag älskar vädret!


talang?

om talang var bra eller inte kan man väl diskutera men för mig var det ingen höjdare precis. tråkigt programm helt enkelt. däremot är texas hold'em på facebook döbra kvällsunderhållning. upp i rank går det för mig och allting (Y)

nu väntar att sminka av sig och sedan hopp ner i säng för en god natts sömn. nej just fan, det blir upp klockan halv nio.....
GODNATT
/ linda

äntligen lov

fyfan vilken härlig dag!
HELA 16 GRADER UTE, SOL, HEMMA REDAN KLOCKAN TVÅ, GOD MAT, KLADDKAKEMUFFINS OCH VÅRJACKAN!
jag är över över glad. inget kan rubba mig nu, det känns verkligen som om allt går bra.

skolan gick strålande som sagt. karoline fixade sitt tandsmycke och det blev verkligen skit snyggt. snacka om att blända någon med sitt leende :)
fick ta en tripp till coop för att handla inför mitt bak. solglajjor och conversen, vår. lovely och väldigt varmt. har bakat och ska ner med baket imorgon bitti till öppenhand. vi håller ju på och säljer en massa för att samla pengar.

ikväll är det talang så jag&mamma ska käka poppis (popcorn) och titta en glutt på det.
sedan återstår det att se vad som händer.
/ linda

det luktar vår

vaknade till stålande solsken idag. är inte det helt underbart? vårjacka åkte på och kameran var urladdad så det blev inten outfitbild. länge sen det blev en sådan men det är ju så tråkigt med vinter kläder, samma om och om igen och man orkar inte anstränga sig. men nu är äntligen våren här.

gjorde omprovet i fysik idag och lyckligtvis blev det G. känns inte som om jag sa så mycket mer den här gången än på provet innan men G är jag nöjd med. lämnade även in hk'shelvetet som jag fick göra klart på lunchen, vilekt resulterade i ingen lunch iform av mat utan det blev bara massor med planritningar. hungrig lämnda jag in uppgiften till ann-sofie på hkn och sedan blev det kycklingrätt. Wokade grönsaker och stekt kyckling med ris och currysås. SÅ GOTT!

fredag imorn och det betyder även lov för allas del. blir hem och baka efterskolan till brödförsäljandet som är på lördag :)
nu blir det att lägga fram kläder tills imorn.
/ linda

RSS 2.0