Oxelösunds Energi Dag

vaknade halv tio idag efter att vi gick och la oss efter utslagningen i idol. vi åkte till centrum här i oxelösund. deras centrum består typ av en sko/leksaksaffär , apotek, systembolaget och team sportia. det var lite lotteri och sådant smått så vi åkte snabbt hem eftersom det inte fanns mycket att göra. just nu kollar vi på en film men har paus eftersom faster ville kolla "på spåret".

senare ska vi måla naglar och äta :)

/ linda

fick tag på dator

hejhej allesammans.
fick tag på en dator till slut så nu sitter jag här medans faster fixar och trixar i köket. vid halv 6 hämtade hon mig på bussterminalen så åkte vi och handlade. väl hemma hos henne i ockle fixade vi taaacoos som vi också förövrigt fick i skolan. om deras tacos nu platsar att bli kallad det. köttfärssås och små tacochips vet jag inte om det får ens kallas tacos men gott var det i alla fall.

efter maten var det tur att jag kollade klockan annars hade vi missat idol! tyckte att robin&johan verkligen var skit dålig och hon som hette Anna-lisa (?) sket ju typ på sig och seriöst fattar jag inte hur hon kunde flippa ur så totalt. fyfan.

nu börjar idol igen!
/ linda

BORTA ÖVER HELGEN

yes gott folk , jag kommer vara borta över helgen. ska nämligen vara hos faster nu ikväll sen lördag & söndag. :)
hennes dator har varit lite knas på senare dar så det är inte säkert det blir något inlägg förns söndagkväll eller i värsta fall måndag kväll.

HA EN TOPPEN HELG!
/ linda

Snön tillbaka ?



åååh stockholm i sommras </3


jag har börjat sakna den lite, snön. nu är det ju bara blask och faktumet att det var 14 grader ute idag får mig att tänka på förra årets snölösa jul. inte iår igen tack ?

jag har precis avslutat mitt och roberts telefonsamtal och ska strax in i badrummet och fixa mig för sängdags. imorgon har jag inget planerat än, kanske blir det något senare på kvällen men det är fortfarande oklart.
men sov så gott nu allihop.

godnatt
/ linda

what up homieees ?

God kväll damer & herrar

torsdag är liten av en favorit då det bara är 4 lektioner på dagen. började med engelska och prov som gick väldigt bra tycker jag. ska nog inte säga så för sen visar väl resultatet motsatsen. klockan 10 var det luciaträning och det verkar arta sig lite det här med hela tåget och alla småbarn. det kanske lyckas bli bra endå :)

sista lektionen var i alla fall slöjd i två och en halv timme och luften i salen måste ha något i sig så som vi tjejer höll på. dansade till amy diamond, hade det hett inne i tygrummet, diskuterade ifall musik-håkan var någon att stöta på, bedömde britts höft-vickande-kunskaper och planerade en tröja till love. haha tjejer ni är bäst <3

efter skolan hängde jag på karoline ner till stan där hon köpte en jätte söt klänning inne på h&m. hon åkte hemåt ganska snabbt så jag drog mig till busstationen där jag träffade emelie. hängde med henne tills bussen kom och jag åkte mot mig. just nu sitter jag här och fixar med något som dyker upp här på söndag ;)

kissesss
/ linda


nej men inte förvinnner det väl nu?!



dagens outfit:

(& också min nya frilla men den syns inte så bra och ni får bättre bilder på det senare)

stickad tröja, H&M
vitt linne, H&M
skärp, Gina Tricot
jeans, Vero Moda
skor, Bianco


vädret hem från skolan var förvånandsvärt varmt! alltså inte 20+ men i alla fall så att man inte frös i tårna på vägen hem, och att snön blev lite våtare och låg mer som pölar. lite synd om den skulle försvinna nu, snön alltså, eftersom de troligen då inte kommer tillbaka till jul. surt.

skolan onsdagen den 26/11 - 08 bjöd på:
- sexigt värre för mig och sadek på kemin
- superman - tryck
- autograf skrivning
- DÅLIGT MATTE PROV

dem första tre är inte så märkvärdig men matte provet! herregud vad dåligt det gick. 11 FEL AV 15 JÄVLA MÖJLIGA RÄTTA SVAR! åååh! och så fick vi tillbaka det så att man får rätta sig själv på ett nytt blad och då insåg jag hur mycket slarv fel det varit på mitt prov. + istället för - , läste fel, skrev fel siffra, blandade ihop tal och inte tänkte klart. fyfan vad sur jag blev över att jag slarvat mig igenom det hela.
NÅGON SOM VILL GE MIG PRIVAT LEKTIONER I ICKE-SLARVHET?!

/ linda

KLIPP KLIPP!

hallå där ute i snövädret.
skolgången idag var helt okej och bjöd på sadeks elefantridning, skööööna ställningar på geografin och matteprov.
matteprovet gick rakt åt helvete, men det kommer ju fler chanser får vi hoppas.
från sista lektionen, gympan, fick jag gå 10 minuter tidigare för att jag skulle hinna till frissan. och fyfan vad jag var nervös. jag har typ frisörskräck, ni vet som vissa har för tandläkaren ? så fast nu gäller det då frisören. jag är ju inte superrädd så jag skakar och kräks men jag känner mig nervös och blir blyg och liten. men som tur var så var LINA en ängel. hon var sjukt snäll, kom med förslag och frågade innan hon klippte så att det skulle kännas bra för mig. åååh loooove till henne. vi bestämmde också att jag ska komma tillbaka i februari.
frisyren blev jag väldigt nöjd med och den består då alltså av en kort/lång snelugg, uppklippt och urtunnat hår. + att det är 5 cm kortare. riktigt nöjd :)

efter frisörbesöket blev det stan med paulina, träffade karro en stund innan det också, för att leta skor. jag hittade ett par mocka stövlar som jag slänger upp bild på imorn. vi hann också in på h&m där jag köpte en party-topp och en grå kofta/tunika. bild på dem imorn med.

staaay coool
/ linda

snöstorm i lilla nyköping

det har det varit i princip hela dan. från morgonen till halv 4 då pestochpinan slutade. fick tillbaka mitt spanskaprov, G och 66% betyder att hon troligen kommer sänka mitt betyg i jul till G istället för VG. men nu är det i alla fall så att jag ska prata med rektorn Mats om laura så jag har ALLAS underskrifter från min spanskagrupp och alla ställer upp och håller med om att vi inte lär oss någonting och inte gör ett skit! så nuu jäääävlar!

kollar man ut nu är det minst 2 dm snö, blåsigt och mörkt här i nyköping! fyyfan. men som jag och silan kom fram till; snön är kärlek men det är SNÖKAOSET vi inte gillar.

/ linda

ny header, igeeen

haha det blev ännu en ny header. jag vet redan hur jag vill ha min header men då måste jag fixa bilder först... :)
det har inte alls hänt mycket idag, mest redigering i ps och läsa bloggar. nu ska det i alla fall kollas film med mammi. mysigt värre.

kraaaam
/ linda

Ny renoverat

ja som ni ser är det lite ny renoverat. dock gillar jag inte headern stenhårt eftersom det var meningen för en annan bild istället för dem två som är nu. men det kommer bytas så fort jag får tid att fota.


det är verkligen snorkallt så dra på er vantar och halsduk så ni inte fryser där ute i kylan!
/ linda

mysig kväll



mobilkamera, bilden är tagen i början av sjuan.


thaiwok åt vi på igår och det var himelskt, verkligen. god mat och en knappt svensktalande thailändare som fick mig och paulina att garva tills vi låg dubbelvikta. efter måltiden gick vi till filmkedjan och köpte godis för att sedan kila hem till niklas och kolla idol. och anna åkte ut :(((( riktigt riktigt synd !
men tack för kvällen allihoppa :)

paulina och jag somnade i hennes soffa vid klockan halv två för att sedan vakna klockan tio idag. vi åt först upp godiset från igår och skrattade åt allt möjligt. efter frukost och fix blev det hemgång för mig och vad jag ska göra nu eller resten av dagen vet jag inte riktigt. antagligen ingenting vilket också är skönt

kraaam
/ linda

SEE YA!



linne, gina tricot
spets bolero, gina tricot
jeans, vero moda
skor (inte likadana men liknande), bianco
läderväska, topshop
outfit för kvällen

oj oj OJ, tiden verkligen rinner iväg.
så nu ska jag torka och platta håret och så lite makeup
sen bär det hem till paulina där också övernattningen sker. så vi hörs väl imorn!
/ linda

halka på vägarna!


saknaaar </3


jag hann inte med något inlägg igår för jag fixade med photoshop och hade mig så det blev inte tid för det. :/
men nu är jag här i alla fall !

långebergsskolans nior fick både igår och idag åka på studiebesök. igår fick man välja på ett antal företag och jag hamnade på Hotel Kompaniet. det var inte alls så kul som det kunde varit för det blev mest bara att sitta och lyssna på VDn som pratade på om sitt hotell. däremot idag fick alla nior (A,B,C) åka till ssab och kolla på en av marugnarna (hette det så ?) och varslingen (eller något liknande). det var skit trist, luktade illa och var skit kallt. det enda bra var att de bjöd på mumsiga bullar. :) väl tillbaka på skolan blev det lunch och utvärdering så vi fick sluta klockan två, precis som igår.

ikväll är det planerat ett restaurangbesök med paulina, niklas och lucas. vi ska äta på thaiwok är det tänkt och senare köpa massa gott och kolla på idol. låter som en lovande kväll :)
jag ska strax in i duschen och tvätta håret, det är verkligen jätte äckligt speciellt efter ssab besöket. sen kan jag också berätta att jag halkade i sprängarbacken precis vid mitt hus. jag gled ner och slog mig i hårt rumpan!

duschen nästa!
/ linda


GOOD NIGHT

ja, godnatt allihoppa. imorgon är det torsdag och studiebesök på morgonen och jag ska till hotellkompaniet i det här slaskvädret. tyvärrr....

slutar 15.30 tror jag så vi hörs väl då men tills dess sovsött och godnatt.
/ linda

jul snart , eller ?

nu hoppas jag verkligen att den här fina snön håller sig till jul, jul med grön gräsmatta är inte en favorit. tittar man ut nu så är det snötäckt och vitt över hustak och gräsmattor. det fick mig att tänka på resan till österike på sportlovet, ÅH!

nu har jag städat och varit riktigt duktigt så nu är dte ordning och reda minsann. passade på att fixa lite i garderoben som var katastrof. vad jag ska göra nu för tillfället är oklart, kolla lite bloggar hade jag väl tänkt. senare ska jag och paulina i alla fall ur på promenad till Coop för att små handla lite.

puuusss
/ linda

JUST DET !



bilden är tagen från praoen på hellmans med ssaaadek <3


jag glömde berätta en grej !
gissa vem som från och med v. 49 har anställning på hellmans ? :DDDD
JAG!
varranan lördag med fast timlön, schema och O.B, moahaha!
så nu får ni fasiken hälsa på mig när jag jobbar?
lördag ojämna veckor 12-17


det snöar i nyköping idag!



åååh alla nyköpingsbor! KOLLA UT! det snöar och det är inte sådant snö som faller och smälter utan det ligger kvar. äntligen blir det på riktigt. det ska var riktigt vinter med snö inte halv vinter med slask och blåst. men inget slår ju sommaren - tillbaka tack!

på tal om snö - vinter skor skulle inte sitta fel. funderade på vita converse förut men det känns inte som det längre. definitivt ett till par stövlar och sedan några lättare tygisar. vita kanske. vi får se. och just det, en vinterjacka. en såndär härlig och mysig men inte fjällräven. något liknande och den ska vara sådär lagom lång och tjock. jag måste shoppa snart. vilken tur att penagrna rullar in imorn!

jag åt mig en nyss en stoooor skål med glass eftersom jag tycker jag är värde det efter 75min passet igår som gick strålande. gjorde alla armhävningar (dock på knä) och alla sitt-up's. duktigt av mig (Y) jag ska snart ta och städa mitt rum eftersom planerna idag blev avbokade eftersom jag var tvungen att vara hemma. så det ska städas och dammas.

kraam
/ linda

YEEY!

haha jag har fixat tid hos FRISSAN! hör på den karoline! ;)  tisdag nästa vecka klockan 14.45. så det bli cykeln till skolan för att jag ska hinna sen eftersom jag slutar 14.30 och jag har gympa som sista.... men den kanske jag får skita i om jag ska hinna. annars skulle jag inte kunna klippa mig förns om 4 veckor och det känndes lite som en evighet. men nu blir det av iaf och det är jag glad för :)

att äta lunch kvart över 12 på tisdagar gör inte mig så bra eftersom jag flummar tills jag ligger och skrattar ihjäl mig och alla glor frågande. så var det idag, engelskan var definitiv värst och nu är jag skit trött. men inte ska jag ge mig för jag ska på 75minters pass klockan 19.30 och då jäävlar. haha

puuusss
/ linda

tisdag morgon

jaha , idag på schemat är matte, sv, engelska, geografi och Idrott. uuuusch , jag orkar verkligen inte och jag är skit trött och vill bara lägga mig i den sköna och mysiga sängen.

vi ses sen,
/ linda

GULDBOLLEN



ja grattis zlatan, tredje året i rad !

TACKTACKTACK!

GISSA VAD JAG FICK AV PAPPA FÖR EN LITEN STUND SEN? EN HELT NY OCH FIN PLATTÅNG. ååååh jag är kär i den. den är så fin och bra och nu fattas det bara en klippning sen är mitt hår guuuld!  föresten karoline, du får dina 100 spänn imorn tyvärr......

skolan idag var sisådär hände inte mycket , lite tråkigheter men + idag var helt klart luciaträningen & gympan. jag tycker det är skit tidigt att börja med lucia nu men men det var iaf i musiksalen idag och det visar sig att endast åk 9, 6 och 3 får delta. man FÅR INTE om man går i en annan årskurs. kul lucia tåg det kommer bli i år då. en massa gnällande ungjävlar som komemr prata, gå för snabbt, peta på varran med de el drivna ljusen och sjunga fel verser i fel ordning. ååh jag längtar </3

just nu är det FOTBOLLSGALAN på tv som jag så flitigt tillar på. jag har verkligen inte stort intresse av fotboll, har aldrig spelat och tycker inte det är så jätte kul, men att titta eller spela med lite kompisar på skoj någon gån ibland går det bra. men det var helt sjuukt hur mycket jag rös när det var någon liten intervju om zlatan och något liga-guld som han tahit med inter :| varenda hårstrå på kroppen stod rakt upp. det var jag verkligen inte beredd på.

nu ska jag ner igen och kolla klart.
/ linda

en ny vecka och massor med nytt plugg

vad händer hos mig i veckan ?

måndag:
- plugga spanska & matte

tisdag:
- plugga spanska
- städa


onsdag:
- spanska prov
- matte prov
- lucas ?

torsdag:
- fysik inlämning
- ringa jola


fredag:
- inga planer än -

lördag:
- tjejkväll

söndag:
- slappa förmodligen

nu blir det snart sängen och min bok som förövrigt är skitbra och heter "små citroner gula". Jag är inte ett dugg sugen på skola imorn , men jag har inte mycket till val. spanska&matte provet är jag lite nervös inför men det får väl gå som det går.

godnatt och sov gott allihoppa!
/ linda

trött, stel och huvudvärk

gårdagen kan sammanfattas med två bokstäver: OJ.
middagen var ljuvlig och efteråt blev det dans. jo in läste rätt, dans. med 4 st på 65+, en full pappa, halv nykter mamma och en galen faster. jag var väl med ett tag på dansgolvet på nedervåningen men tröttnade snabbt så jag och faster gick upp till vardagsrummet och hade kul istället. vi flörtade, drack äppelkaka, provade skor och sjöng högt. hon är för bra <3

somnade vid halv 2 igår så jag är helt slut eftersom NÅGON satte på hårdrock halv 8 imorse. ja är skit stel och känner mig som sextioåtta istället för femton. usch usch. jag har inte hunnit göra mycket idag hellre , bara skrivit klart min religon så nu är jag i princip klar med allt. vad som händer idag är väl att bara ligga och inte göra ett skit.

vi hörs
/ linda

kvällens outfit



man ser mycket tydligt att bilden är gjord på 2 minuter.


hann inte göra en så fin och nogrann bild så det blev det här kladdet där uppe. kvällen outfit är:
min dragkjedjeklänning, gina tricot
mammas strumpbyxor, lindex

och sen har min mamma köpt en locktång och ja ni ser ju kanske inte resultatet så suuuper bra men det blev iaf rätt bra fast mitt hår är så stort och tungt.

nu måste jag kila, ska nämligen duka.
vi hörs sen !
/ linda

lördag med gäster

ni ska vad som händer här hemma hos mig nu. folk springer med oxfilé, ostar och vinflaskor hit och dit. och nej, det är inte jul på gång. det som är på gång här är släktmiddag. m&m, faster, farmor och så min familj. typ 9 pers men om man tar sig en titt in i köket är det som middag för nobelfesten. 'gästerna' kommer klockan 5 och då blir det väl mat och någon kommer säkert tvinga mig att spela piano. men det återstår att se hur det blir med det.

min faster är verkligen världens skönaste och coolaste. hon är drygt 40+ men stört skön och vi har exakt samma åsikter om allting. Min faster, Jola som hon heter, är dagisfröken och troligen sveiges största TV-NARKOMAN. Gossipgirl, Idol, Desperate Housewifes och till och med One Tree Hill. hon vet allt om vad som hänt i senaste avsnittet och hon följer troget alla tv-serier. hon klär sig trendigt och älskar högklackat. hon är verkligen störtskön. 
jag älskar dig faster <3

jag har inte hunnit göra så mycket idag. har iaf skrivit klart en del i religonen , tar den andra imorn. har klätt på mig men har fortfarande morgonrocken på mig eftersom det var lite extra mysigt :)

kraam
/ linda

22:39 och IDOL

utslagning i Idol och det var Robin E som lämmnade tävlingen. jag tycker det är bra och så nästa vecka åker den andra robin och så bara dem bästa kvar. anna kevin alice johan <3

jaha och vad gör jag då en fredagskväll?
jo jag har roat mig med idol & ps. m&m gick och la sig för länge sen , min mamma bökar med något i badrummet och niklas är över hos grannarna. imorgon är planerna ner på stan och lämna en lapp till Håkan och sedan kanske det bär av till öppethus på tessin, jag får se hur det blir med det. :)

nu ska jag nog ta och fixa mig för sängdags.
godnatt & sovgott
/ linda

IDOL



det var den här jag menade karoline :) <3

åh idol var suuuper idag. tyckte att alla gjorde bra ifrån sig men vissa självklart bättre än andra. Alice, Kevin och Annas soloframträdanden tyckte jag var guld + duetten med Anna & Kevin.! dem gjorde det sjukt bra och jag röstade på som bara den. :)

min mormor&morfar (ska nog börja skriva m&m istället eftersom det går snabbare) tycker att svenska idol är krångligt och att det är för tok mycket skrikande tjejer. och jag kan npog hålla med iblan. alltså jag förstår att man själklart skriker och är gld efterframträdandet men när juryn pratar kan de väl knipa igen så man hör ?

glöm inte rösta på Anna, Alice & Kevin nu ?
krraaam
/ linda

biologiprov

det är slut nu,
det är över,
jag vill krossa dig




biologiprovet gick faktiskt inte helt fel, förväntar mig absolut inte högre än VG om ens det. det gick iallafall helt okej och jag skrev på allt förutom en fråga. resten av dagen var det mest lektioner som gick otroligt långsamt och det är en plåga om man har lunch halv 1. + att vi TYDLIGEN hade matte-diagnos som gick rent ut sagt åt helvete. kill me.

nu är mormor&morfar här också! :)  dem bor i polen men tog sig ett flyg hit för att vi ska fira pappa lite eftersom vi inte var hemma på hans födelsedag. det ska bli trevlans och dem åker tillbaka på måndag.
planerna idag är inte många men det bli väl lit emed mormor & morfar och säkert ett och annat samtal.

puss
/ linda

2 baugetter och en juice?

vilken dag det har varit idag. allt från att driva elmotorer till att skapa kaos på textilslöjden. jenny skulle få 2 baugetter och en juice om hon daskade till Britt med en linjal i stjärten. men det blev aldrig av för jenny blev så nervös. :D kul var det iaf!

annars har det inte hänt så mycket. slutade halv 4 och nu är jag verkligen jätte trött men biologiböckerna skriver efter mig så jag ska sätta mig där snart igen. tyvärr får jag väl säga.

förlåt för sveriges tråkigaste inlägg
vi hörs sen
/ linda


tuggumminarkoman

hej jag heter linda och är tuggumminarkoman. sedan förra inlägget har jag sammanlagt tuggat 11 tuggummin och det är inte så att jag tagit 2 eller 3 i taget utan dem har blivit tuggade en och en tills samaken upphör och jag börjar tugga på en ny. dock har jag bara det här beroendet när jag är hemma och har jätte tråkigt. som nu. jag sitter här och kan fortfarande ingenting om biologin och inte har någon ringt och hjälpt mig heller :(  provet är om 2 dagar och jag börjar bli nervös nu.
snart är det Polen-möte också och mammi är där nere för att fixa till sig. ehm ja ni hörde rätt, FIXA TILL SIG. hon byter kläder och sätter om håret... och vi ska ju inte precis på en modevisning utan vi ska till mitt sunkiga klassrum på långbergsskolan och sitta trångt med andra elever och föräldrar för att lyssna på Kjell och kolla på powerpoint. så för vem ska hon klä upp sig för om man får fråga? ja vem vet. 

nu ska jag tugga vidare
kraaam
/ linda

onsdag - lilllördag

tänkte börja med att skriva att jag har biologiprov på fredag och jag kan ingenting så är det någon som är villig att hjälpa mig , RING!

dagen var den kortaste på länge. visserligen slutar vi 14.05 varje onsdag men just idag hade min grupp ingen matte så sluttiden blev 13.00 vilket vi gillar !  på biologin imorse disikerade Lena lamminälvor framför ögonen på klass 9C. jag tänkte att det skulle väl inte bli så farligt och jag tjänar ju bara på att titta. så jag stannade kvar när Lena frågade om det var någon som ville lämna klassen under tiden. efter att hon sprättat fett, klämt på njurar, blåst i lungor och skärt i lever mådde jag så illa att jag seriöst skulle ha kunnat spy rakt på hela skiten. fyyyfan så äckligt!

18.30 är det möte på skolan om Polen resan i maj 2009 så då ska jag och mammi dit. annars är väl planerna idag att plugga, tyvärr. biologin blir det och som sagt RING om det är så att du har lust att hjälpa mig!

kram
/ linda


skratt, tårar och nya datorer



fyfan vad jag hatar höstvintern som nu satt sig ner här i sverige för att stanna. allt blås och regn är rent ut sagt förjävligt tråkigt. sommar tillbaka, tack !


idag var det en snabb och smärtfri dag som innehöll, precis som rubriken säger, skratt, tårar och nya datorer. det var en afrikansk musikgrupp som showade för oss i musiksalen efter lunch och det var där allt skratt och alla tårar kom. dem sjöng och dansade folkdans från sydafrika / kapstaden och i sista nummret drog dem i folk från publiken för att vara med att dansa. Sadek, Chris, Robert och någon-jag-inte-kan-namnet-på fick äran och jag brast ut i skatt och tårar. det var helt sjukt roligt att se dem svänga höfterna tillsammans med de sjungande afrikanskorna. lite nöje i allt tråkväder alltså :)

sen har ju skolan fått in nya datorer som är sååå fräscha. skärmarna är GIGANTISKA och varje dator har högtalare och vridbar skärm. förut hade vi såna där tråkiga 14kg's, vita plast grunkor men nu jävlar har skolan fixat det bra!

biologi prov på fredag också och jag är inte taggad eller förberedd alls. har redan pluggat lite men det känns som om det krävs timmvis med plugg för prov om Blodomloppet & Andningen. suck

kraaam
/ linda


16.17 och mörker

skoldagen idag var helt i trötthet då jag vaknade en timme (!) försent i morse. fysik med kärringmarie piggade inte upp det hela precis. sista lektionen var gympa som idag bestod av gymnastik. vi hoppade, rullade, stod på händer, snurrade och hängde upp och ner. vilket själklart gjorde mig illamående som fan. så nu mår jag jätte illa och skulle helst vilja spy och bara vara hemma resten av mina levnadsår.

som grädde på moset så har jag följande veckor:
- Geografi inlämning, 5 A4-sidor
- Religon inlämning, mohammeds liv, fundelitalism & kultur
- Spanska prov, kap. 1-3
- Matte prov, kap 1 (potenser&ekvationer)
- Biologi prov, Andningen& Blodomloppet
- Fysik inlämning, Transformatorn

JÄTTE kul , verkligen. måste börja skriva om kulturen i Islam idag så att vi kan fortsätta med det imorn på SOn.
jag är inte pepp alls och det känns som om jag måste fixa bra på dem här uppgifterna för att få mitt mvg i Religon&Matte, vg i fysik&biologi.
så jag ska ta och sätta mig och ren skriva Islams Kultur nu. önska mig lycka till?

uppigande inlägg känner jag.
kraam
/ linda


shopping för hela slanten

kanske inte hela slanten men ojojoj vad det har shoppats idag. jag är helt slut. :O
jag och mammi var på stan klockan tolv precis innan butikerna öppnat. vi började på h&m och togs sedan ner för storgatan. det blev bara en halsduk för mammas del men däremot mera för min del :) bilder får ni om en stund.

efter att vi ätit fars-dag lunch på Crazy Cow cyklade vi hem igen. precis när jag kommit hem var det dags att åka till rosvalla med paulina för att kolla på rosvallacup finalen. bissarna förlorade mot bromma pojkarna på straffar och det var verkligen skit kallt.

nu har jag precis ätit middag och nu ska jag väl ta jort på alla köp. så vi hörs om en stund igen?
kraaaaaaam
/ linda


OOOOH LIVING ON A PRAYY!

på hellmans idag avr det fultl med folk men det gör bara hela arbetet roligare. tråkigt nog tappade jag 3 koppar, Ina 2, Maria 1 och en kund 5.  så det var praktiskt taget porslin överallt.... men det löste sig.



keeeeeeeeeeevin <3

/ linda

jobb & filmkväll



min baby <3

Kevin
va seriöst helt otrolig igår på idol. mitt hjärta smälter varje gång. jag tycker att alla var riktigt bra igår föutom lars då som tur var åkte ut. äntligen är min kommentar till det.

idag är planerna jobb dåra. ska väl blir lite kul nu när jag inte vart där på ett tag. slutar 17 och då blir det hem och duscha och äta för att sedan gå till robert för en filmkväll. vilken film det blir är fortfarande okänt men det kanske blir en av HOSTEL filmerna.

nu ska jag fixa det sista och sedan ta det lungt för att sen få skjuts av pappa :)
kraaam
/ linda

anna & kevin

ja snart är det ju idol. och jag måste bara säga att kevin verkligen äger mitt hjärta med sin sång. han är så sjukt duktig på det han gör och hans sång får nackhåren att resa sig. 
anna henne är det ju lite så att man måste heja på eftersom man är nyköpingsbo men hon är också grymt duktig hon med.
nu ska jag sätta mig i tv soffan och heja heja heja!

glöm inte rösta på anna & kevin nu ?!

kraam
/ linda

lång lunch & gammla minnen



tagen någon gång i sommras



fredag. gud vad jag har längtat efter fredag och nu är det äntligen här och det känns så skönt. men sen kommer tanken på att det snart är måndag, och sen en hel veckas skola. igen. 

den här veckans fredag var underhållande och fylld med skratt, speciellt den sista timmen då alla var så slut att minsta pip fick alla att brista ut i skratt. nu har jag magont av allt skratt :)
sluttiden på fredagar är för klass 9C 15.20 vilket är otroligt kasst, vem orkar med det när man vet att helgen väntar runt hörnet? inte jag iallfall.

jag kom hem för en stund sen och åt nybakad sockerkaka som min mamma gjort, MUMS! ringde också robert men han verkar vara någon annanstans så jag hoppas han hör av sig sen. :)
ringde också till Hellmans som hade ringt mig 5 gånger. Malin ville ha en ersättare imorn så det blir jobb från 12 - 17. det känndes som om det var dags nu efter en liten tids uppehåll.

vi hörs sen!
/ linda


gymnasieval ?

godkväll, godkväll :)
klockan nio var det dags för långberg & nico att gå på sutiebesök på alla olika gymnasieprogram. jag kollade in Samhäll-ekonomi som faktiskt (hör och häpna) verkar riktigt kul. jag har såndär ångest för jag vet inte vad jag ska gå. jag har ingen aning, jag har inte ens några som jag skulle vilja. men samhälll-ekonomi verkade lite lovande och samhäll-media är också en som ligger där någonstans i tankarna. även handel&administration. men jag får se vilket jag väljer när valet väl ska göras i januari/februari.

resten av dagen var det bara slöjd i 2 ½ timme och sedan var skoldagen slut. att det är fredag imorn det är ett stort plus eftersom jag för nuvarande h a t a r skolan. jag är så trött på det.
men nog med ångest nu. vid fem blev det hem till paulina där även L&L va. vi körde rockband, såg på HOSTEL,körde fifa, gjorde korttrick och körde nynn-leken. trevlig avslutning på dagen helt enkelt :)

nu ska jag i säng och sussa.
puss & godnatt
/ linda


Vem har gett dig lov?

godafton mina damer & herrar.
hur har er dag varit ? min har varit strålande och glädjefylld. lektionerna var korta och lika så slut tiden 14.05. efter det blev det iväg på omprov med Robert, Damiano, Malin & Natta för alla skulle göra omprov i fysik. vissa av IG-skäl och andra för att de missat. det gick sådär, förväntar mig inte något stort eftersom mina svar var hyfsat korta.
efter omprovet kilade jag och karro hem till mig och åt mellis med en rejäl pratstund. tack hjärtat <3
hon skulle iväg och panta burkar med sin klass så jag hakade på för att vara moraliskt stöd men jag gick så fort dem började.

just nu gör jag ingenting förutom att vara trött. jag ska snart måla naglarna och vi får väl se hur det kommer att gå...
kraaam
/ linda


vad är det egentligen?

gympan gick väldigt bra till en början men efter 45 minuter känndes någonting fel. det drog i ena vaden och jag började flacka med blicken. jag tappade bort rörelsemönstret och började andas ojämt. det känndes helt ärligt som om jag skulle falla pladask och svimma, dö. jag mådde illa ju längre tiden gick och på cykelvägen hem var jag helt borta och glömde bort att trampa. väl hemma kräktes jag.

jag har aldrig kännt såhär. det har hållt på en vecka nu. trött, hängig och jämt illamående. det är inte så att jag visar det speciellt eftersom det inte störde mig så mycket men nu efter det som hände på gympan vet jag inte om det är så mycket att hålla inne längre. jag vet inte var det är och det är det som skrämmer mig mest.

godnatt
/ linda


tjuu frääääs!

det blev inte så mycket matte, snarare gossip girl & paulina. inte bra av mig men jag ska plugga järnet i veckan nu!
inför veckan händer följande:

måndag:
- matten
- fysik
tisdag:
- fysik fysik fysik!
- ringa LINA!
onsdag:
- stan
torsdag:
- biologin
fredag:
- något kul, snälla?
lördag&söndag:
- fortfarande oklart

MÅSTE MÅSTE ringa lina på tisdagen, det kan ni ju påminna mig om? (a)
nu blir det iväg och fixa sig inför en härlig sömn. med skola imorn... suck!

kraaaam
/ linda

underbar helg



paulinas ena present som hon fick av mig och karoline.




vi rooockade loss



om och om igeeeen!




rockpoooosen #1!




karoline lärde ut tango & bugg



puuuuusss på födelsedagsbarnet! <3




vi körde en pooose under tiden som paulina fixade mer fruktdrinkar





min pose här alltså, den slååår alla!





sedan blev det ut på äventyr!




helt klart en av dem bästa helgerna på länge. det började med paulinas födelsedag i lördags:

Paulinas stora B-DAY:
det började med att jag under dagen fixade paulinas födelsedagspresent. riktigt pilligt, men jag lyckades hyfsat bra tycker jag :)
klockan halv 5 kom karoline till mig och vi begav oss vidare till paulina. paket öppning började vi med och sedan blev det matlagning. under matlagningen tisslade jag & karro om en sak som paulina skulle få senare. paulina blev sur och vägrade prata med oss.. men när hon väl fick tisslet&tasslet vände kalaset in i helt nya vägar. efter maten blev det dans, dans dans dans och dans. haha "SÅ KÖR VI AMANDA!" hahahaha. internskämt.
efter lite snacks och goda fruktdrinkar blev det utgång. vi vandrade till lulle & goffie (haha) och samtalade lite för att sedan dra oss mot träffen där karoline skulle träffa sin bror. väl hemma hos paulina låg vi 3 STYCKEN i hennes bäddsoffa. trååångt men mysigt! det blev mycket snack och mycket skratt. vi somnade vid 5.

Lördag:
igår kom och gick. vi låg i sängen och kollade på oth när vi vaknat vid 11. när vi väl gått upp, ätit och fixat oss skulle jag följa karoline till bussen. klockan var 17.00 och det var exakt lika mörkt som när vi gick hem från träffen på natten.
det blev hemgång för mig efter det för att duscha håret som verkligen var ääääääääckligt. blev sedan bestämt att vi skulle på promenad med lite folks.
efter lite om & men blev det trots allt  hem till goffieee med lulle för att spela FIFA som jag ägde på.....

taaack för dem närmaste dagarna allihopp  <3

idag har det varit kyrkogården och storhandling med familjen.
något som måste göras idag är att kolla matteboken igen och sedan även fixa i mitt rum som ser f*rjävligt ut.

kraaam
/ linda

RSS 2.0