nationalekonomi <3



i'm stuck in the past
with the thing
that made
us.



skolan idag slutade klockan halv tre vilket lyfte mitt humör brutalt. själva skoldagen var väl lite sisådär, de flesta börjar gå in i någon slags höst-koma och vägrar vakna förns det står april i kalendern. men jag ska inte klaga för vissa har fotfarande sitt glada humör kvar och gör dagarna bra :)

den här veckan kommer bli rätt slapp eftersom det är prao hela nösta vecka, vilket ska bli så skönt. fast idag var det ju matte & engelska prov, så det var väl allt för veckan. Matten gick skit bra för karoline och mig. GALANT......vi förväntar oss ett ig. på engelskan gick det mycket bättre, och där får vi väl hoppas att det blev lite rätt.
fick även tillbaka nationalekonomin som vi hade prov på i fredags. VG+ och jag är sååå stolt över mig själv, bra linda!

just nu sitter jag ensam i detta stora hus och funderar på att ´titta tvn en stund kanske.
kraaaam
/LINDA


temadag

åhå. en temadag var det idag vilket började på Culturum 8.20. det var någon föreläsning som var helt okej , men lite väl skrikande och tjoande. efter det skulle vi skriva CV och jobbansökan vilket gick galant, minder galant var det att det inte blev något elevensval :(
vi slutade kvart över tre, är inte temadagar till för att sluta tidigare? klockan två skulle inte sitta fel. iallafall så kilade jag ner på stan för att hämta min skor som INTE VAR KLARA. åååh besvikelse . men nu har pengarna rullat in på kontot så det blir shopping snart minsann , haha.

jag är sugen på något riktigt jävla kul. min helg var lite sådär , det hände inte så mycket. därför (nu när jag endå har en ledig helg) skulle det inte sitta fel med någon fest , tjejkväll eller anything!  så vad är det som händer i helgen?!

nu ska jag ätaaa.
kraaam
/LINDA

latsöndag

usch och fyfan vad jag har tråkigt. det händer ju ingenting här ? jag bara sitter här och somnar framför datorn mitt på blanka eftermiddagen när solen är på topp och det är nästan 15 grader ute. hur deprimernade är inte det ? :(
och en ny vecka är det imorn också.

Måndag:
- Fixa tid hos frissan. hårakuten eller klippt och skuret ?
- Hämta min stövlar hos skomakaren

Tisdag:
- Engelska prov (R&L)
- Matte prov
- Ringa Jonna

Onsdag:
- Stan med Karoline
- Frissan ?
- Jonna fyller :)


Torsdag:
- Engelska uppsats  8.30 - 10.00
- Jonna ?

Fredag - Söndag:
?


min kommande vecka. någon som vill fylla i min lediga helg ? hör av er !

och just det. jag har fått tillbaka min gammla mobil :D simkortet var visst inte sönder så jag har samma nummer som förut : 0735161923
så släng iväg ett sms så jag får era nummer.
mitt nummer osm jag hade förut kan ni bara radera för det har jag inte kvar.


kraaam
/LINDA

en onsdag och en torsdag



klass 9c



vänster sida



mitten



och så vi till höger. kommentera inte min pose.....


hahaha jag har precis fått skolfotot ! guuud vad alla har blivit bruna över sommarn :| ojoj.
ååh mina klassisar har blivit så stoora :)

iaf. igår var det kort-dags-onsdag vilket betyder att vi slutar två och inte gör någonting. och det var precis vad jag gjorde resten av dagen också. däremot idag var det fart fyllt. svenska proven fick vi tillbaka och ett VG som jag är nöjd med :)
syslöjds-britt var extra glad idag så jag passade på att vara en ängel för ett litet pklus i kanten på mitt betyg sen (a)
och så vart det lite skrik & stoj. som vanligt.

imorgon är det soprov som gäller. så jag sak väl sätta mig och plugga om nationalekonomi snart. KUL!
kraaam
/linda

skoljoggen i solsken ?

dagen var riktigt kort med en sluttid på halv 2 (Y)
efter lunchen stod skoljoggen på schemat, vilket betyder 5 kilometers springning. karoline , paulina och jag GICK genom hela skogen med svett lukten hängandes efter oss när vi kom fram till mållinjen. inte måste man väl springa för att det heter just skoljoggen? att powerwalka och köra nyn-leken går väl lika bra . :)

efter skolgången vart det hem och duscha, så nu är man minsann ren och fräääsch. vad jag ska göra nu återstår lite att se, kanske en tv-stund.

kraam
/linda


plugg dag in och dag ut



när jag pluggar ser det ut såhär. gooodis , kakor och mackor i mängder.

jag vaknar med att plugga in de sista gloserna innan jag går till skolan och pluggar i skolan från klockan halv 9 till halv 4.
sedan hem för plugg inför prov och läxor. somnar med svenska boken i knät och vaknar med att läsa det sista. och så om och om igen , dag in och dag ut.

det hände inte mycket i skolan idag förutom att phi & philong tittade förbi ochatt alice ägde ut alla på gympan men annars så inte mycket. sen jag kom hem klockan halv 4 har jag inte gjort ett skit. lite plugg och lite mat bara. nej usch vilket tråkigt inlägg det blev. bara pluggångest :(

stay cool!
kraaaam
/linda

"man kan inte somna på ett kick ?"

ojoj vilken helg det varit hittills.

igår:
jobb på hellmanska gårdens café. kul & lärorikt med stressigt och blött. + att de flesta besökare på cafét har ett jävla problem med att ställa undan sin bricka i diskvagnarna. hur svårt är det liksom ?
klockan halv 7 fick jag och matilda sluta så det blev en cykeltur hem. jag hade lovat paulina att ha sleepover, så i med allt i en fotbollsbag och så hem till henne. vi röjde med "say my name biaaaatch!" och musikvideor. jag somnade på hennes stora luftmadrass runt klockan 1.

idag:
vaknade upp hos paulina vid klockan 11. frukost & idol på morgonen och sedan kila hem till mig för att plugga!
svensk gramatik med allt som innehåller b.la pluskvamperfekt och genitiv. först trodde jag verkligen inte att det var min avdelning rikitgt men efter ett tag flöt pluggandet på riktigt bra.
så jag har alltså pluggat från 13.12 - 15.06 . rikitg bra gjort  !

nu ska det sittas lite vid tv.n och sedan bara slappas.
kraaam
/linda


det har blivit kallt

men visst har det ? det blir bara kallare och kallare :/

imorse hade jag verkligen inget att ha på mig , så det fick bli första bästa.
sedan väntade jag  på karro som skulle lämna sin träningsväska hos mig och sedan vidare till paulina. i skolan blev det två stycken Friends arbeten utöver det vanliga. ett på morgonen i en av åttorna som förövrigt har brist på respekt. sedan blev det roligare med det andra på eftermiddagen som var i lilla klass 7a. ååh de är så söta, de ställde tusen frågor och var så himla underbara och lyssnade skit bra. tillskillnad från andra klasser vi 'pratat' i. det vi pratar om är motivering och så inför deras val av kompisstödjare.

efter skolan blev det ner på stan för att fixa karro's prao. jag har redan fixat på Café Hellmans som förövrigt ville ha extra personal på lördag, så hej här ska det jobbas! rusch hem till mig efter att ha slängt i oss thai-mat och sedan kom karros buss. nejmen oj klockan är 19.54 ! nu måste jag springa ner och parkera mig i soffa för att se: TOP MODEL <3

kraaam
/linda

skolan med hostan

hostan och jag gick till skolan eftersom mamma tyckte jag skulle det eftersom vi hade engelska 'test'. som förresten gick åt helvete. det verkligen skriker MVG om papprerna. verkligen.
skoldagen var faktiskt riktigt kul för en gångs skull. alla var så glada. annars brukar alla vara så sura, trötta och gnälliga.
favoriter från dagen:

"svääär" 
- mahmoud på svenskan när vi läser hamlet

"men hallå? vad är det där?! gröt eller?!"
- rickard när han ser min keso klutt på tallriken

"kalle?! titta i boken! kalle vetdu? titta i boken!"
- jag och alice på geografin

"ehm typ host host"
- robin och jag på engelskan

det blir betydligt roligare om man var med :)
nu ska jag ta och tanka min ipod med massor av underbar muuusik!
kraam
/linda

host host host och värre host

hostan håller i sig. och blir värre med tiden till och med. :(
det är inte kul ska jag ta och lova.

vad har jag gjort sen senaste inlägget då... ? 
jo , tv från klockan ett till klockan fem. lite mat däremellan och så en dusch.
sedan tog jag mig en tupplur och vaknade helt febrig och svettig. paulina ringde och uppdaterade mig med allt från skolan, friendsmötet och så vidare. sedan blev det en dusch till och nu sitter jag här.

jag ska passa på att tacka, igen, de två underbara som hälsade på mig idag.
Karoline&Cynthia ni är så sjukt underbara <3

nu ska jag fixa mig en fruktsallad och sedan hoppa i säng.
kram och godnatt
/linda

och just det !

jag har bytt header. till en mycket tråkigare, jag vet. men hellre den här än den förra. det kommer en ny så fort jag har tid att fixa en. så länge får vi nöja oss med det här :)

kram
/ l inda

host host host

förlåt för uppdateringsbrist men nästan hela helgen har legat och sjukat i min säng. 39 graders feber och en äcklig slemhosta. fy usch och blä. en summering av helgen:

fredag:
började kvällen med att kolla på Skins med paulina. mycket mysigt.
senare kommer jag faktiskt inte ihåg vad som blev av :S

lördag:
sjukdomen tog över. men det blev en stund med massören paulina som fixade
spa här hos mig och försökte få mig att tillfriskna. tillfriskningen blev det inget av men gud vad skönt det var.
tack <3

söndag:
liggades till säng hela dagen. bror och jag underhöll oss med mängder av filmer.
på kvällen blev det söndags middag och en till film med bror.


och vad har jag gjort idag?
jo , jag vaknade klockan 6 redo för skolan... inte. det blev hemma för mig idag. febern hade inte gått över så mammi tyckte det var bäst för mig att stanna hemma. så jag har väl bara sovit , sovit och ätit.
sen kom sötnosarna Karoline & Cynthia hit och hälsade på sjuka mig. <3
och nu har jag inga planer för vad jag ska göra. kanske blir det lite tv.



från spa-kvällen




från familjen Gotowiec's söndagsmiddag




nu har pappa precis åkt till jobbet så jag är själv här hemma.
så jag ska ta och kila ner och titta på tv
kraaam
/ l i n d a a


sjuker



min vän <3



hej och god eftermiddag. vaknade upp med halsont och snuva så jag har nog blivit smittad av host-karoline eller hes-fanny. jag så sjukt trött och huvudvärken gör inte saken bättre precis. jag fick ju ett jävla jobb&pyssel med paulinas blogg för en stund sedan. men nu är den klar , så kika in där vettja.

vad jag ska göra resten av dagen återstår att se. troligen blir det någon mysig film med paulina så jag kan passa på att smitta henne också (a)

vi hörs sen
kraaaaam
/ lin *hosthosthost* da

skönhetssömn

jag läste att man får fräschare hy och mår allmänt bättre av mer sömn. så inatt ska det sovas minsann.
några planer för helgen finns inte. nej faktiskt inte. eller det finns spekulationer om ett friskis-pass med karoline på söndag. men det är än så länge oklart. så jag får helgen för mig själv. myyysigt !

ska passa på att gratta ifk-f93 som slog HargsBK med 4-0 så det betyder att ifkbruttorna har vunnit sin serie! GRATTIS GRATTIS!


nu ska jag sova min skönhetssömn :)
godnatt!
kram
/ ett L

mys med bror

ja hörreni. en vecka till har precis åkt förbi i en rasande fart. nyss var det helg och nu är det helg igen. men det ska vi inte klaga för utan här ska det tackas. TACK TACK TACK.
dagen idag var väl som alla andra dagar med skola som slutade halv 4. en promenad hem och så tog jag mig tid att leka med mig själv. okej , det där låter lite åt fel håll. det jag menar är att jag ofta har ångest över vad jag ska ha på mig. så jag drog ut saker som jag inte använder ur garderoben och provade det ena med det andra. så nu har jag insett att man kan se sin outfit från andra håll än rakt framifrån. jag lyckas t.ex alltid ta på mig för lite kläder så jag fryser som satan. så när jag 'lekte' med min garderob och mig själv hittade jag lite tjockare tröjor som passade med lite allt möjligt. BRA GJORT AV MIG!

kvällen blir spenderad med en fet godis påse och min bror. ja, faktiskt min bror. det var inte många som hade tid / möjlighet att ta hand om lilla mig idag så brorsan ställde upp på filmkväll&godis. paulina hade filmmaraton hos sig med sofia. karoline spelade match mot harg , hoppas det gick bra förresten, så hon var busy. Lisa skulle på födelsedagskalas och min bror ville , snarare, tvingade mig att titta på film. så det blir det.

gud vad jag lyckas skriva långa inlägg. kanske lite föööör långa.
krraaaam
/ l i n d a

hårångest



blomman som står i köket

kan man ha det ? hårångest alltså. annars så kan jag ju alltid hitta på och uppfinna det nu, för idag har jag en jävla hårångest. mitt hår måste fixas, klippas och bli snyggt för en gångsskull. det är så fult-halv-slitet och luggen är ju så lång att jag släpar den efter mig. det tar vi tag i så fort pengarna rullat in på kontot.

gårdagens kväll spenderades på friskis med mammi. vi körde ett medelpass som körde ut mig totalt! :O jag trodde helt ärligt magmusklerna skulle sprängas när jag låg där med andnöd och gjorde sit-up's. nej fyfan säger jag bara. men bara för att , så ska jag dit idag elelr på lördag igen. 2 gånger i veckan är mitt mål. :)

dagen har inte alls varit så pjåkig. allt flöt på snabbt och bra och mötet med pävi var mycket mycket bra. nu ska jag ringa lite till grannar och sådära och fixa praoplats. förhoppningsvis. jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu. eller, jo det vet jag faktiskt . jag ska skriva ett nytt inlägg efter det här med del 2 av autumn -08 - höstgarderobs-kollen jag la upp förra veckan.

men innan det ska jag hinna fixa mitt hår lite granna.
kraaam
/l i n d a a

barnslig eller inte ?

hejhej hörreni. skolan gick smärtsamt förbi med en sluttid på 14.05 (låter som ett 100meters-lopp). det går faktiskt riktigt snabbt i skolan. redan 4 veckor och det känns som om det var igår jag fick träffa alla efter sommarn. tyvärr har alla lärare lagt upp en plan för att tortera oss. De lägger allt på en och samma gång och allt verkar vara tills torsdagar. vilket är konstigt eftersom halva tordagen går åt till syslöjd.
min kalender den här veckan:

Måndag:
- Spanska: inlämningsuppgift

Tisdag:
- Engelska: glosor & läsning
- Skolfoto:
Klass 9c  10.50
Elevråd  11.30
Friends  12.40

Onsdag:
- Friskis och svettis med mamma 18.30
- Topmodell & idol 20.00

Torsdag:
- Möte med Pävi 12.50  (prata med Britt innan)
- Fysik: Enkelt PROV
- Engelska: uppgifter
- Friskis och svettis 17.30

Fredag:
- LISA ?!

Lördag:
- Stan i hopp om att hitta skor

Söndag:
-

det är min vecka. som ni ser är det mesta till torsdag. det känns lite halvt eftersom det varit så i 3 veckor. men det får man väl tas med. så idag har jag lite att göra; Engelska, Fysik och FS. men jag får lägga upp det lite så går det nog toppen!

nu ska jag läsa igenom fysiken
kraaam
/ l i n d a a



SER NI ?! SER NI?!

jag har fixat det ! jag vet inte riktigt hur länge det tog , men det kändes inte som alls så lång tid. som ni ser är det en header som är väldigt enkel, men den får vi utveckla och fixa senare. lite andra textsnitt och storlek på text . och så lite annat små fix. jag är så stolt över mig själv.

och jag vill ge all credit till: http://www.designadinblogg.se/
tack för sjukt bra gudier & bilder. tack tack tack.

kommentara gärna vad ni tycker!
kraaaam
/ l i n d a

ha ha , jag är gryym!

förlåt för att jag missade lägga in igår. :/

ja hörreni. idag har det varit skolfotografering. för mig hela 3 GÅNGER. 9c, Elevråd & Friends. det blev ett jävla springande ner till källaren inför varje fotografering. + att hälften av alla i elevrådet missade att det var det, så man fick springa som en tok och dra i folks armar för att få till det. puuhh. struts-mats, rektor, deltog också på kortet. så nu får vi väl se om jag blev bra på något av alla kort som tagits. blunda det gjorde jag på friendsfotot 2 gånger så vi ber till gud & allah att dem inte tar något av dem jag blundar på.

orsaken till rubriken är att... jag , lilla jag, har nu kommit på och lärt mig hur man gör en header och ändrar sin design. så nu blir det lite pill och fix i photoshop och sedan också lite pill. så får vi se senare om jag får till det (Y) vi hoppas på det iaf.

nu ska jag ta och fixa en vas. hemmafixare you know
krraaaam
/linda

ge mig en riktigt höst, nu!



söndagsmiddag in the house


en riktigt höst är vad jag vill ha. när trottoaren är fylld med härliga höstlöv i rödanyanser. åh, ge mig!
det skulle vara mycket skönare än det här regn-kalla vädret som pågått hela helgen. mitt humör anpassas ofta efter väder.
RIKTIGA årstider som riktigt höst , vinter , vår och sommar - en glad linda
HALVA årstider som sensommar, nästan höst, snötom vinter, regning vår och kall sommar - EN SKIT SUR LINDA
ja , dte låter lite halv skumt men så är det. så passa er nu när den RIKTIGA hösten inte kommit än.

mamma har precis kommit hem från sin fjällvandring så det blir taaacos här hemma. en favorit :)
mama är typ övervildgad över att hon såg en björn uppe på fjället. hon är helt uppe i varv och kan inte låta bli att säga:
"vet ni vad jag såg ? EN BJÖÖRN!"
"jag såg en bjöörn , jag såg en bjööörn"
"han var jätte stor"
och så vidare. jag får väl hålla ut till maten är klar, förhoppningsvis är hon lite tystare med mat i mun.

kraam
/ l i nda


regn regn regn



kasia och klaudia som var här för ett tag sedan med lilla mig i mitten :)

jo det har faktiskt regnat hela dagen idag. men bor man i sverige så gör man :/
dagen har bara ägnats åt städning och musik. och en snabbis med paulina. som förövrigt skaffat sig en blogg. det var på tiden det.
imorgon ska det bli en ta-hand-om-dig-själv-dag. ansiktsmasker, målande av naglar och sådant som vi tjejer förtjänar då och då. mysa med sig själv har man aldrig för lite av :)

nu ska jag fixa en kopp té och lite choklad med tvn som sällskap.
kramar
/linda

en hejdundrade kväll&dag

gårdagen var super bra. först efter skolan blev det ner på stan med karoline & silan. vi tog en fika och gled runt i nypan. i väntan på karro's buss blev det massor med skratt och pinsamma stunder. karro lämnade mig och silan så vi började dra oss mot silan's pappa eftersom hon höll på att spräcka sin kissblåsa! :| haha , iaf så träffad evi robert och amro som jag följde till solariumet och sedan gick jag i min ensammhet hem. väl hemma blev det pizza med niklas . vid nio drog partajet igång och paulina, robert & sadek kom förbi. men partajet varade kanske i en halvtyimme innan alla var så trötta och gick hem. haha , men kul var väl dagen endå.

idag regnar det något förjävligt här. inte kul. dagens planer är att lära paulina att städa och fixa lite här hemma.
vi hörs senare
kraaam
/ l i n d a


ÅH TACK KÄRA BRITT!

gud vad skönt att redan vara hemma. alla tjejer fick sluta halv 1 för att syslöjkds-britt var sjuk! så skööönt
killarna har rättskunskap från 1 tills halv fyra :D haha , vi tjejer förtjänar våra stunder ibland.

jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på här hemma. jag ska nog kika runt lite på internet efter ett jobb. alltså inte JOBB utan ett jobb att ha vid sidan av skolan för lite extra slantar. sådant som att leda knattegympa eller städa. det skulle passa mig som får en tusenlapp i månaden och har redan spenderat pengarna jag fick den 20augusti. iof var det 4 shoppingresor till sthlm i augusti så jag tog ut pengar ni förskott. men iaf skulle det kännas bra med lite extra slantar.
så om någon har behov av någon som är redo på att ställa upp på det mesta, hör av er !

nu ska jag kika in på jobbanonser.
kraaamaar
/ l i nd a

god eftermiddag


idag sken solen faktiskt när jag gick hem från skolan, det tackar vi för ! 

i skolan hände det inte så mycket , som vanligt dåra. slutade halv 3 och det är ju lite skönt faktiskt.
planerna för idag är att gå ner på stan och handla mörka jeans och kolla skor. kan ju vara dags att fylla på i höst garderoben. mina stövlar från förra året måste jag också lämna in, eftersom klacken är sönder :(
det här inlägget blir lite kort och tråkigt eftersom idag är jag tråkig och trött.

nu ska jag ta mig ett glas äppeljuice!
kram
/ l i n d a

en minst sagt , tröööött dag

ja visst var det så. inte nog med att jag drömde att jag  vaknade försent till skolan så var hela dagen så otroligt seg. det gjorde självklart också att alla blev så otroliugt sega och skrattade för ingenting , men det är väl kul det med ;)
det blev inte mycket "jobbiga"lektioner idag, men bästa var lätt elevensval med karoline. vi som är hejadare på syslöjd har det som elevensval och det går verkligen prima. fick skäll av britt-fitt för att vi valde fel tråd/snöre till våra armband. (Y)
efter skolan har det bara varit chill och datorn till mitt sällskap. den finns alltid som en extra bästavän :)

imorgon är det skola, igen. förvånande va ? och sedan vet jag inte vad som händer efter.
nu ska jag vara social med mammi.
kram
/ l i nd  a

RSS 2.0