mitt hjärtaidag är det din dag. din 16års dag och ingen annans. jag hoppas verkligen att du har haft ett bra år som 15åring och att ditt liv som ett år äldre kommer bli ännu bättre. utan problem och utan några bekymmer. bara glädje, skratt och en massa bea-sås.

det är helt omöjligt att kunna hitta ord för hur mycket jag älskar dig.
hur du finns där när jag behöver
hur du tröstar när saker inte går min väg
hur du får mig att känna mig glad och lycklig varje dag
den som inte har dig som vän går miste om något stort och livsnödvändigt. utan dig vet jag inte om mitt liv hade varit detsamma som det är nu. jag försöker att göra mitt bästa för att göra allt det du gör för mig, för dig.

vi har det alltid så himla kul. alla våra stunder och alla våra impuls idéer. som den gången då vi väntade på paulinasötan, någonstans i ett villaområde, och vi hade brist på saker att göra så försökte vi få till snygga foton med din mobiltelefon. bilderna blev helt galna och vi skrattade så villaägarna troligen undrade vad vi höll på med där ute. varje gång jag tänker på det bubblar jag full i skratt.

älskling, jag vill tacka dig för allt. för att du finns, och för att du är en del av mig. med dig lär jag mig till att bli bättre och du ser på händelser&saker från en helt annan synvinkel än mig, vilket får mig att tänka om och se saker på ett annat sätt. du är så mogen och så bra på allting. fotbollsdrottning och relationsexpert. och på att vara en bästa vän.Anna Karoline Pettersson,
jag älskar dig med hela mitt hjärta

Grattis på födelsedagen
/ linda


Redaktionsmöte på Frotté
dagen har bestått av:
catfight mellan mig och paulina
hysteri i matsalen
kindpussar
volter
hehe , på gympan var man tvungen att hoppa trampolin och bock. men jag körde bara på trampolin och lyssna nog nu: JAG VOLTADE UTAN HÄNDER! sjukt läskigt!

redaktionsmöte, spänannde ska det bli. har inte träffat någon av de andra tjejerna förutom Evelina. sidan ska vara klar redan på fredag! så hurry, hurry. men det ska bli kul med deadline och allting annat eftersom jag funderat LITE på att kanske ta mig an något liknande i framtiden. :)
så jag ska möta Evelina utanför Ica om två timmar så ska vi gå tillsammans dit, jag hittar nämligen inte. anteckningsblocket ska med och troligen lite fantasi och idéer.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!
/ linda

Veckoplanering

Måndag:
- friskis & svettis 19.00
- göra geografi

Tisdag:
- läsa biologi
- städa rummet
- möte hos Frotté 17.45


Onsdag:
- stan&fika med karoline

Torsdag:
- mamma och pappa åker till Polen
- taaacoosss

Fredag:
- jobba 16-18
- kvällen är oklar -

Lördag:
- kolla gästabudsbollen om karoline är med
- annars hitta på något med flickorna ?
- mamma & pappa kommer hem

Söndag:
- TA DET LUNGT!

jag uppskattar verkligen att ha saker planerade och inte låta dagarna gå till spillo.
fredag kväll?
/ linda

bestämmda framtidsplaner

kommer faktiskt inte ihåg mycket av dagen mer än syslöjden. karoline och jag diskuterade planer efter gymnasium och skakade hand på att ta ett ett-års-jobb som charterflickor i THAILAND.
så blir det men innan det är det tänkt att vi ska röja runt lite i europa först och bara ha kul :)

det dära krigslarmet gick idag också. det brukar ju gå första datumet kl.15.00 varje månad,
för något test eller något, men idag gick det igång på spanskan. andreas blev hysterisk och satsade på att det var krig och att vi skulle ta skydd under borden. haha, karro var så snäll som brydde
sig om lilla mig och placerade också mig under bordet. vi låste dörrar, släckte lyset och höll andan... men roberts mamma hade tydligen ringt och haft andra uppgifter. någon eller några hade sprängt Blue Moon Bar. alltså jag säger bara fyyyffaaaaan. inte för att jag hänger på krogen men jag tycker synd om dem som gör det, t.ex karolines bror Adde. vart ska han hänga nu liksom? bara för att några var avundsjuka på att det gick så bra för just den baren så beslutade dem sig för att spränga stället i små bitar. eller det var en brand i och för sig. som för övrigt tydligen inte är släckt än när den anlagdes i morse ? dem kunde ju faktiskt undvikit det här när det endå varit både hot & attentat mot baren förut. dåligt polisarbete säger jag bara.

sen har fortfarande inte skickat in min gymnasieansökan. kan inte välja mellan sam-ekonomi eller media! skit svårt är det och det ska vara inlämmnat senast måndag... usch

NU: chokladpudding , idag igen.
/ linda

Linda testar: YOGA
Yoga på friskis&svettis 15.45

Måste säga att det var en upplevelse. det var en såndär pinsamt lugn stämmning i rummet vilket fick mig fnittrig under hela yogan men jag försökte hålla mig så gott jag kunde. det var väldigt underliga övningar som hade namn som Hunden, Katten, Kobran, Soldansen, Böneställning och Barnet. det var rätt skönt i början eftersom det börjades med lugna och mer strechande övningar. sedan när hon drog igång med det mer akrobatiska sa min rygg NEJ! man skulle ligga och sniffa sig själv mellan benen och ha tårna i golvet och händerna åt ett helt annat håll. det var helt sjuka rörelser som hon kallade enkla. nej det knakade och brakade i min rygg och så blev jag illamående av allt kontrollerande andningsmönster.

Så + & - nu då:
+ man blir töjd i kroppen
+ det är avslappnande
+ man känner sig tom och på nytt född (?)
+ det är skönt
- ryggen tål inte allt
- knäna sprängs typ
- man blir fnittrig och skrattar högt åt alla konstiga rörelser

Men jag tycker att har man inte provat yoga är det dags att ta sig iväg på ett pass. det är ju väldigt olika från person till person om hur kroppen reagerar och hur mycket man klarar av, eller som ledaren sa "om eran kropp tillåter".
Betyg:
3 / 5

/ linda

ner på stan

det blev inget mer inlägg igår eftersom jag var så trött efter fredagen och så. men nu är jag minsann pigg&glad även om
morgonen har gått riktigt illa. först spillde jag nyponsoppa över hela min morgonrock sedan fönade jag luggen snett så nu vet jag inte hur det ser ut. sminket skulle sedan på och då drar jag med min liquid-eyeliner över hela ögonlocket så jag ser ut som en svart punkare. när jag sen ville ta bort det och göra om så kladdade det sig över hela ögonlocket och runt om så jag fick ta bort allting. när jag sen gör med eyelinern igen så drar jag ett skit tjock streck.....så nu ser dte ut som jag har skit små kina-ögon och håret lever sitt egna liv... mysig start på dagen

dagens to-do-list är bara att dra mig ner på stan tillsammans med paulina för att shoppa. det var verkligen längeeeee sen. senast var när skinnjackan skulle lämnas tillbaka och det var typ 28december....
har fått min lön+månadspeng+att jag har kvar presentkorten från julafton så nu är det dags att sätta sprätt på pengarna! hade tänkt köpa något vitt eftersom min garderob består av mörkt och svart så lite mera vitt skulle sitta fint. sen ska jag kolla skor (som jag är i behov av) och så kika efter ifall mina älskade jeans har kommit in än. :)

jag och paulina ska också prova på yoga idag hade vi tänkt. om det nu finns några platser kvar , har hört att det är väldigt populärt. det ska bli spännande i alla fall.

NU: läsa bloggar
/ linda


Godmorgon!

shaaa,
ligger här i anonyms säng med hela anonym 2 över mig vilket självklart är jätte mysigt :) vad om ska hända idag är kanske att jag ska bjuda på kebab, generöst jag vet har ju fått min lön så jag kan ju passa på att vara extra snäll.

CHRIS BROWN igår var så jävla bra. platserna var grymma, tack anonym 2, och självklart var cb grym. det var packat med folk, volymen hög som satan men ååååhh vad bra det var! 

puuussssen , hör av mig när jag kommit hem . 
/ linda 

ett STORT nästan

  1. Jag är nästan förkyld, har en irriterad hals
  2. Jag har nästan ögoninflammation
  3. Mitt knä är nästan tillräckligt skadat för en operation

tack för den. gick till Lisa, skolsköterskan, som sa att jag var på väg att få en ögoninflammation. om jag inte har återhämtat mig eller blivit bättre om två dagar ska farbror doktor titta till mina ögon. sen får jag inte prata mycket eller sjunga de närmaste dagarna pågrund av att min hals är irriterad. och ni som känner mig vet hur mycket jag pratar och hur snabbt, så att vara tyst är inte lätt. försökte hela eftermiddagen men det var skit svårt! problemas. sen så ringde dem från sjukgymnasten och frågade hur mitt knä mår. jag förklarade läget och de sa att om knät fortsätter bli ännu sämre är det nog en operation som gäller men nu är läget hyfsat stabilt. så vi får se vad som händer :/

har druckit 4 koppar te sen jag kom hem och ska snart lägga mig i badet för att bli lite på bättring vägen. jag är ju inte smittsam och har varken feber eller huvudvärk så självklart blir det CB imorn. vaknar jag med 50 graders feber i morgon spelar det ingen roll!

puuusss
/ linda


allvarlig blick & gymnasieprat

vaknade lite extra tidigt idag för att hinna göra frukost till mamma som fyller år idag. (ett inlägg till henne kommer senare ikväll) dock försov jag mig lite så det fick bli havre fras, en kopp te och en apelsin med ett ljus i. min bror vaknar inte förns sju så mamma och jag åt frukost i en halvtimme, mysigt var det. :)
hämtade tidningen också... och där var mitt nylle och, som tur var, suddiga tandkort. vidare i tidningen på sidan 7 gav jag en allvarig blick till rektorn. som tur var så hade de inte skrivit någonting av det vi sa. vi fanns bara med på bild. puuh

vidare iväg till skolan blev det sen. först friendsmöte och sedan iväg till Pävi och prata om gymnasievalet. har nu lagt fram alla mina tankar till henne om vad jag vill jobba med och vad som intresserar mig så nu är det bara två val kvar.
Sam-Media mot Sam-Ekonomi.
tuff match det där. ska fundera vidare nu resten av veckan så får vi se vad jag kommer fram till. det är ju bara en vecka kvar ungefär tills man ska ha lämnat in ansökan. stresssssssss

ikväll blir det först middag och sedan tårta. pappa hade tydligen köpt någon så jag ska kila iväg till kylskåpet och kolla om det är en god tårta för det är jag riktigt sugen på. haha. klockan 20.00 är det ju topp model också och det måste jag titta på. vet inte om ni är lika besatta som jag ? top model & facebook är definitivt beroende framkallande.

NU: kolla tårtan!
/ linda

sämst betyg i hela nyköping

att långbergsskolan har ett ryckte som inte är det bästa om sig är väl ingen nyhet. ingen skola är väl perfekt liksom. men att sörmlands nyheter ska komma till skolan och intervjuva rektorn om varför våran skolas nior har sämst betyg i hela nyköping och varför skolan är så dålig där går väl gränsen. är det sådant man vill sitta och läsa om på morgonen? i alla fall ville rektorn ha mig och alice med i intervjun så vi blev smått intervjuvade och fotade tillsammans med, av en slump, gonzalo & tobias. förra gången som jag var med i sn, om friends på våran skola, omformulerade reportern våra svar. t.ex skrev hon att sadek sa: "utan friends på våran skola skulle omgivningen vara mycket mer kaotisk och inte lika harmonisk som nu". sadek sa att han inte ens visste vad harmonisk betyder efter att intervjun hamnat i tidningen. sedan fick reportern hela intervjun att låta som om vi satt och sa att vi var så jävla bra och utan oss skulle skolan kollappsa. nej fyfan. alltså jag blir galen och jag är nästan säker på att det kommer stå något sånthär i tidningen senare i veckan:

"jag tycker att gripen har mycket bättre lärare än tessin och att lokalerna är mycket fräschare än på tessin. fast gripen har inget av de linjerna jag vill gå så därför får det väl bli tessin endå" säger Linda Gotowiec 9c.

att jag sa att jag aldrig ens satt min fot på gripen kommer självklart inte stå med. sedan kommer bilden säkert visa ett fint tandkort över alla mina små tänder. åh.
det blev lite argsint det dära. men jag blir irriterad. i alla fall har dagen gått väldigt snabbt och jag slutade halv 3. ska nog ta och ringa paulina som ska komma hit och titta på SATC med mig. vi är inne på 4 säsongen tror jag och det har gått väldigt långsamt nu när skolan dragit igång så vi tar igen idag :)
igår var jag och pålan på aerobics på friskis och det kan jag verkligen rekomendera. så jävla svettig som jag blev har ag inte blivit påv väldigt länge! det var skit kul, bra musik och grym ledare. så nu vet ni vart ni kommer hitta mig följande måndagar 18.00. fick även mitt WW1-prov tillbaka igår och ett G blev det ju. andra fick ju MVG, karoline, och det grattar vi henne för! :) <3

NU: ringa paulina
/ linda

ett grattis i förskott

i fredags gick jag hem klockan ett från skolan, familjen skulle nämligen iväg på kryssning till mariehamn, Åland. min mamma fyller nämligen nu på onsdag och det var tänkt att vi skulle iväg nu på fredag till söndag. men eftersom jag ska på Chris Brown så fick det bli den här veckan istället. :)jag och min bror fick en egen hytt vilket resulterade i brottningsmatch mitt i natten

syskon i ett nötskal.
här är vi i hytten i väntan på att ta oss till buffén som var gudomlig men jag blev väldigt besviken på beasåsen som smakade pulver och slisk. :(

min bror var stekarN i västen som han fick i julklapp av mig. notera att han har choklad i munnnen.

vi körde nynn-leken efter all mat.
Gårdag kvällens outfit:
vitt linne - h&m
skinnkjol - h&m
kofta - gina tricot
strumpisar - lindex

dagen efter gick vi upp på tidigt morgonen för att se soluppgången från helikopterplattan på färjans "tak".
fint var det minsann
gårdagens oufit:
linne - h&m
t-shirt - h&m
jeans m. dragkedjor - bikbok
halsband - mammas
vi hade INGENTING att göra på de 6 timmarna tillbaka till sthlm så vi ägnade oss åt armbrytning

vi var framme i sthlm klockan halv fem ungefär.


båtturen var väl helt okej, det gungade lite väl någongång mitt i natten och det var lite väl långtråkigt men helt okej. vi shoppade också godis, godis och ännu mera godis. och sen blev det bilresa hem. :)

/ linda

ett skepp kommer lastat med...

...massor av bilder. jag kör upp bilderna i olika inlägg så det inte blir så mycket på en och samma gång ;)
här är bilderna från nyår:


EDIT: PAULINA TVINGADE MIG ATT TA BORT BILDERNAnyårsoutfit:
klänning (som jag gort om lite) - gina tricot
strumpisar - lindex
örhängen - ur&penn
svarta skor - wedins


tyvärr kan jag inte lägga in mycket fler bilder från nyår pga. det för det första inte finns så många fler och för att de resterande är väääldigt fula.... så här är kommer även en bild från promenaden hem efter min och paulinas pluggdag på hellmans:

puuuusss
/ linda


svett & tårar

det kändes som om hela nyköpings tjejer hade bestämmt sig att gå på medel-passet (det blev ändrat från bas till medel) klockan 17. salen var smockade med illa luktande tanter och framför allt var det mer svettigt av värmen från alla än själva passet. vi gick både dit och hem så det blev lite extra kondition också.

ÅÅÅH! jag råkade precis radera ett videoklipp från nyår! det var en musikvideo med mig och paulina som showade loss. åh jag blir så besviken att det alltid ska hända att jag raderar någonting precis innan jag ska lägga in det på datorn! dem andra bilderna kommer väl upp här lite senare... men ååh vad arg jag är!

/ lindaaa 

nyårslöften i eftertid

när jag vaknade imorse kände jag bara att nej fan vad dåligt det kommer gå på so-provet. men såhär i efterhand känns dte faktiskt helt okej. ett G blir det väl men jag hoppas på VG. eftersom jag redan har vg i betyg men vill höja mig till mvg så ska jag satsa på att prestera mvg när vi håller på men andra världskriget senare i vår :)

jag har funderat väldigt mycket på mitt gymnasieval och jag är 60 % säker på att det blir sammhäll-ekonomi. och konstigt nog verkar det nu som alla nyköpings nior ska gå samhäll-ekonomi? alla var ju så hippa på media men nu är det visst sam-ekonomi som gäller. får hoppas på tre bra år i gymnasiet!

mina nyårslöften tog i värk i måndags:
- sluta småäta och även sluta äta så mycket godis
- träna en gång i veckan. hinner jag mer är det bara bra för min egen skull
- prioritera skolan först
- ha vg i alla ämnen
- försöka ha väldigt roligt året ut
- få en skit grym sommar

varför de gick i värk inte förns i måndags var för att nyår blev så i kläm. vi hade ju jullov efter nyår och då kunde jag ju inte mostå godiset och inte blir det väl träning när det är lov ? sen så började skolan på en onsdag så då kom det i kläm igen eftersom jag ville ha det helt från en måndag. så i måndags blev det till slut av. :)
träna en gång i veckan var det och så ska det bli. idag blir det ett lagom lätt bas-pass på friskis med paulina och sofia. när jag kommer blir det bilder från nyår, gårdagens outfit istället för dagens och även andra bilder från igår.

PUUUSS
/ LINDA


hehehe vadå nationella?

skolan tar slut på mig. inte för att det är myckert läxor, nej det är faktiskt väldigt lungt när det gäller det, men att vara i skolan är ett rent ut sagt helvete. förbereda sig inför nationella prov, gymnasieval, andra prov, hålla i gympalektion och ha föredrag i engelska. jag skulle då inte tacka nej till att bara glida fram i tid tills sommarn börjar och allt är klart. dwet som oroar mig mest är gymnasievalet. de flesta verkar redan ha bestämt sig, i alla fall de flesta. och jag har ingen aning. jag har ju i och för sig samhäll-ekonomi som jag har funderat på mest. men det känns endå som att det finns så mycket och välja på så jag är rätt tveksam. men jag tror att om jag inte får nåågon annan tanke blir det samhäll-ekonomi.

igår var Sadek här och vi pluggade gärnet i sådär tre timmar för att sedan övergå till skratt vid youtube. planerna för resten av dagen idag är plugg&dusch samt top model. måste sätta mig och plugga första världskriget som det är prov i på fredag... :/

puusss
/ linda


NYRENOVERAT!

God eftermiddag på er!
igår blev det först att dra sig för att träffa robert en stund för att sedan gå till paulina för filmkväll. eller film blev det då inte utan SATC-serien. vi kollade klart den andra av tre skivor på den fjärde säsongen så det är inte mycket kvar nu. senare blev det också bestämmt att jag skulle sussa över där, fast på ett villkor. att paulina skulle vakna med mig morgonen efter för att jag skulle jobba klockan 11. sagt och gjort, hon gick faktiskt upp klockan 10 tillsammans med mig för frukost. vid halv elva gick jag ner till hellmans och fan vad halt det var på vägen! livsfarligt! i alla fall så blev det frukost igen när jag väl kommit till hellmans. ina & felicia hade redan fixat allt inför dagen så vi fick tid över till det. allt var jätte lungt hela dagen och erica kom förbi och fikade också :) sen har jag även fått stå i kassan hela dagen idag så här har ni linda: the master of the kassaapparat. ohyes. dock blev jag väldigt förvånad när en gubbjävel (ursäkta) bad om att få en negerboll. jag blev så sjukt arg och svarade: mmmmmm jo visst. det som var mest förvånande var att hans fru & barn (som satt i cafét) var mörk hyade. fyfan vilken stil, åååh vad arg jag blev!

fördelen med att jobba på hellmans är självklart alla flickor men också all mat man får med sig hem. idag var det faktiskt lite väl mycket eftersom vi ändå inte hinner äta upp allt innan det blir gammalt så det slängs i vilket fall. hem med mig idag hade jag:
3st winervirvlar
4st köttbullemackor med rödbetssallad
1st Rostbiff&curry-macka
2st Ägg&räck-mackor
2st frallor med ost&skinka
1st kanelsnurra

min pappa jublade såklart när han fick se alla köttbullemackor som är hans favoriter.
nyrenoverat är det här på bloggen också. lite väl blått&mörkt kanske men jag gillar denna mycket bättre än den förra jag hade :)

nu blir det mackor!
/ linda

efterlängtade fredag

har faktiskt längtat tills idag och helg. under lovet har det ju inte spelat så stor roll vilken dag det varit eftersom det kännt som helg hela tiden men nu var det efterlängtat. dagen flöt på bra och det var inte speciellt trist heller vilket är bra bra bra! :)´
slutade halv fyra så det blev rusch ner på stan med chris som följde mig, snällt. kom fram till hellmans där felicia och annelie var och slet... skämtosido för det var skit lungt. jobbade bara 2 ½ timme, förstår inte varför det är så stor grej att jobba så lite men extra money är alltid bra (Y)
tog bussen hem pågrund av min lathet. på bussstationen fick jag ett erbjudande av en kille att köpa en hel bunt med andra killar... men jag tackad nej. haha

har gjort en ny header och jag ska alltså fixa om i bloggen lite. hatar så som det ser ut nu så det blir denna här uppe, men ni fick bara en liten smytitt eftersom den inte är riktigt klar än. blir lite nya färger i bakgrunden och lite byte av textsnitt och så. får se hur det blir senare, typ imorgon :)

puuussss
/ linda

mums med jästkochanie , vi är sååå snygga! <3


att inte äta förns klockan kvart över tolv är ju skandal! man blir utsvulten och gnällig och det ända man vill är att få störta ner till matsalen för att äta äcklig mat. som idag: risgrynsgröt. okej det är väl gott och sådär men den är kletig, torr och mjölken idag ska tydligen ha smakat gammal. blä. efter lunchen har vi den här terminen hemkunnis, men bara vi tjejer då. så vi har ingen syslöjd emot men det har jag däremot i elevensval. hemkunnisen var guld och vissa fick till klockrena kommentarer. en höjdare var när jenny skulle få femtio spänn av mig om hon åt en hyfsat stor klutt jäst och svalde det. och visst stoppade hon jästen i munnen men så fort hon gort det sa ann-sofie att det kommer jäsa i munnen på henne så jenny skriker och hoppar fram till diskhon och spottar ut en dubbelt så stor klutt än vad hon fick. jag vek mig dubbelt av garv :'D

vi fick också reda på när de svenska nationella proven är vilket är typ i februari. usch jag längtar inte alls, inte till föredraget i engelska heller. fy fy fy fy!

/ linda


pusss på skolan och inget ljus

att stiga upp klockan kvart över sex imorse var inget jag uppskattade. att sedan hitta en spindel i badrummet var ingen bra start på dagen. uuuuuusch! men skolan var i alla fall över förväntingarna eftersom det faktiskt var kul. maten var äcklig som alla andra skoldagar med sällskapet var bra och väldigt saknat. sen var elektriciteten inte igång i klassrummen så vi satt i mörker hela dagen.

det är så himla kallt och mörkt ute. jag saknar och längtar verkligen till sol, värme, kortbyxor och bad. det är 5 månader kvar till sommarlov men endast 5 veckor kvar till sportlov och österike! skönt :)

puuuss
/ linda


FREDAGAR!

hej och hallå :)
jobbade hela dagen igår så jag la bara in mitt "tanke" inlägg som jag skrivit tidigare i veckan. jobbet gick väl bra förutom kylan på -14 utomhus så alla språng till glashuset med mat var pest och pina. fyfan. pratade även med Håkan (min chef) och han hade visst bestämmt att jag och kix ska jobba fredagar OCKSÅ! alltså både frdag och lördag då det är våran vecka. men skojar han med oss eller ? det är ju inte riktigt bestämmt än men det är fast ställt tills 3 veckor framåt i alla fall. usch.

det blev pulka med mamma & niklas idag eftersom jag var så sugen på pulkaåkning. tyvärr så hade vi inga pulkor så vi körde på svarta plastpåsar; det gick skitbra! kanon. pulkaaaa <3 jag blev frusen efter två åk i backen så jag lunkade hem och gjorde varm choklad. mumma
skolan imorn är jag inte alls pigg på. förstår inte riktigt meningen med att börja i skolan när lov är så skönt. alla prov och gymnasieval och blaha och blahi kan ta sig. 

glöm inte vantarna i kylan!
/ linda

att kunna öppna sig

att kunna göra det. öppna sig och berätta det man känner och tänker framför någon, är jätte svårt. det är det för mig i alla fall. det är så lätt med mina närmaste tjejkompisar men när det kommer till andra. när det gäller att säga någonting man inte vill säga eller någonting man själv inte förstår, är svårt. jag får nämligen inte ut det. det värsta är att allt det som jag vill säga bara skriker där inne i huvudet men när jag öppnar munnen och släpper ut luft blir det inte mer än ett vanligt andetag. ska det verkligen vara så svårt? det är bara att titta i alla filmer, nu kanske man inte ska jämnföra med det men endå. de bara säger rakt ut vad de vill ha sagt och för det mesta löser sig allting. varför ska det vara så jävla svårt för oss andra och speciellt mig? jag kan till exempel vara påväg hem från en kompis en sen natt och verkligen gå där på gatan och prata högt för mig själv vad jag vill ha sagt. men att väl stå framför den man vill öppna sig för och bara släppa ut allt går inte. det är som en spärr som kräver ett lösenord jag inte har. de flesta säger att man inte ska tänka eller oroa sig så mycket över det hela och bara släppa ut det man vill ha sagt. men hur kan man inte tänka? ett stort jävla frågetecken är vad det är. precis som att gråta. jag kan verkligen intala mig själv att inte gråta i vissa stunder men när den stunden sedan är över kommer allting på en och samma gång. jag får panik och gör saker jag inte tänker på att jag gör. och jag vet inte om det bara är för mig eller är det så för er alla andra? att öppna sig, är det lätt? något som däremot är lätt är att skriva ett 20 sidor långt sms och öppna sig eller bara skriva ner det på en konversation i msn. det är lätt. troligen är det så för att man inte behöver möta reaktionen av den andra. bara se ett par ord på en skärm utan att se ansiktsutrycket bakom dem. men jag vill verkligen kunna öppna mig, kunna säga det jag vill ha sagt. och jag tror att för mig finns det en spärr med ett lösenord jag inte kan. men när någonting gått riktigt snett eller någonting är riktigt illa då kommer jag kunna lösenordet, jag kommer kunna det.

/ linda

chokladkrig ladiessnacka om att jag älskar & hatar hellmans.
HATAR:
- på grund av att mina lördagar går till att jobba
- händerna luktar apa efter
- det är kallt på vintrarna
- man blir trött och benen brister
- Conny...

ÄLSKAR:
- alla sjuka idéer som vi tjejor kommer på: chokladkrig, tallriks-lektioner, marrängätning och sångtävling
- alla flickor överhuvudtaget
- lönen
- all gratis fika

hur länge har jag jobbat nu? det är väl 5 veckor ungefär och jag stortrivs. men maria har jobbat i 3år nu och fan inte vet jag om jag ska jobba så länge.. jag tröttnar nog.
just nu är min kusse här som har varit i USA i ett halvår. men nu är han hemma igen och just nu ligger han och snarkar i MIN säng. ja känd dig välkommen.

puuusss
/ linda

SKITSNYGGT!det var Lina, tjejen i översta raden men ljusbrunthår från vänster, som klippte min lillebror. hon slutade idag också så vem jag ska klippa mig hos har jag ingen aning om!


jag var nyss på stan med min bror som klippte sig. han fick det i julklapp av mig i julklapp och det blev skit snyggt! ska ta bild på honom senare när han kommer hem så ni får se :)

just nu ska det snart bära av till paulina. vad som händer där vet jag inte riktigt med vi hittar väl på något.
tills senare:
PUUUSSSSS
/ linda

men ååh!

just nu är jag så sur på blogg.se! la in två inlägg igår och de har fortfarande inte publicerats. man blir ju sur
i alla fall så är detta planerat idag och i helgen:

- Fredag -

stan för att bror ska klippa sig, jag pröjsar
kanske träffa paulina, lucas och rundis senare ikväll

- Lördag -
jag ska jobba 12-17
troligen lägga mig jätte tidigt

- Söndag -
bara lata mig

så det händer inte mycket nu i helgen så är dte så att ni vill hitta på något, hör av er!
nu ska jag locka håret.
puusss / linda

händelserik natt

oj oj oj. gårdagen var helt galen.
efter lite ändringar blev det bara paulina & jag som hade middag & förferre hos mig tills klockan slog ungefär elva. då traskade vi (jag i BALLERINASKOR) hem till niklas och träffade på ett par trevliga killar som var med oss natten ut. vi gick ner till hamnen där dte var stohej för hela slanten. träffade alla, känndes det som. men bland annat; maria, elvira, silan, emma, klara, klara ?, erica och charlotte. efter ett fint fyrverkeri och en massa skratt gick vi hem igen med mina isbitar till tår. varje steg var en mardröm, fyfan! som tur var så var Fredrik en gentleman och bärde mig en bit, i och för sig bara fem meter men jag tackar för det endå. min tår var så döda att jag och paulina beslutade oss för att stanna kvar hos niklas en stund för att värma tårna. väl hemma hos mig blev det dans och pågrund av köldskadan så blev natten inte så lång.

bilder blev det och de hammnar väl här lite senare.
puuuusss och hoppas erat nyår var bra!
/ linda

RSS 2.0