fyfan

ja å vad mitt liv är bra! bloggen läggs väl i andra hand eftersom vänner, sommar, sol, musik, party, kvällar och livet leker verkligen. så ledsen för alla sega uppdateringar och NADA BILDER! 

imorn drar jag iväg till polen och kommer på måndag. då har paulina sin lägenhet själv en hel vecka så då ska det röjas dagarna i ända. 
HA KUL! 
PUSSSSSSS / linda

H E L L M A N S S S S S S S

ja hörreni. ska dra mig iväg till jobbet snart... inte kkuul. men det är fult väder ute så vi hoppas på att alla stannar hemm och inte drar och fikar. (;
igår var det mys på vallarna med hellmans-flickorna. slänger upp bilder på det när jag kommer hem ikväll.
PUUUSSS
 / LINDA

hit the roooad

ska strax ta mig ner till stan eftersom jag, virrig som jag är, glömde att byta skor efter jobbet igår så jag åkte visst hem i oranga crocs-tofflor.... hehehe. så jag ska ner och byta skor och sen ta en titt i Eko-kläd-butiken som vi har på gården. ska sen hem och höra med roberto om det blir någe bad annars är det oplanerat idag (:

btw. min bror har lärt känna någon kille i Östersund eller nåt sånt. (jag kallar honom kiruna eftersom min bror ljög och sa att han bodde där så från och med nu är han namn kiruna) det roliga är att han kommer hit idag... :| min bror och kiruna har aldrig träffats och nu ska han vara här hos oss till söndag............ hehe. han är 93a också så vi får se hur det blir (Y)

nu är det tooown som gäller
/ linda

stek, bilder, jobb, värme, sol, bad, hav, kokosnötsolja, vindruvor, jordgubbar, moppeturer, flytt

herremingud vad gör jag saker hela tiden. så skänt att altid få saker gjort och känna att det är värda dagar. nice!
har inte uppdaterat på ett tag men vafan vädret är grymt och inte fan sitter vi inne då inte ?
här är bilder från senaste dagarna:


jag och paulina köpte den nya Ben&Jerry's sorbeten, GUD VAD GOOOD! vi tog även en half baked i fall att....


 


 


tog våra B&J's och tog en promenad till hamnen där vi stötte på söta flickor utanför hamnmaggan


 


promenadflickan #2 i egen hög person. ser ni linnet? kollade på det på Gina-Rean och tänkte att njaa inte helt hundra på att jag ville ha det och sen så kommer tjejen i JUST DET LINNET. kul att det bara fanns en kvar och det var just det jag provade och just det hon köpte. hej-jag-lånar (Y) 


i måndags var det nyttig film-kväll hos mig med karoline & paulina. innan det hade jag och karoline steeekT på stendörren a.k.a stenis och verkligen fått brrrääännaa. 


igår tog vi mopparna och drog oss till ockle och jogersööö. blev lite bad, och en hel del stek. 


som sagt, en hel del steknågon outfit bild från typ i lördags eller nåt, bilden är mest till för att visa er mitt nya aaassköna linne. H&M 99:-
 


en kväll intog jag&bror min studsmattan och fick massor med helfräna bilder som jag slänger upp imorn.har bara jobbat idag så jag har inte mycket att berätta... imorn är det ärenden som gäller och KAAANSKE badet med roberto. see you guys, sovgott!
/ linda


RSS 2.0