fuck it

nu måste jag bara få skriva av mig, jag skiter i att det blir bildlöst och oförståeligt men det här är min blogg, min blogg som jag skriver vad jag vill i. såååå
rl gtgyryg rughwiw4u ui hu sr uhr jag bli gaaalen ! jag är så arg
så arg så arg på egentligen ingenting. små små saker som irriterar mig och inte vill försvinna.
det är bara små ord som slår mig på känsliga punkter, blickar från personer som inte ens borde kolla åt mitt håll och kommentarer som är så jävla onödiga. BORT!
fan. sluta förstör min vardag. åååååhh.
det är ingen PERSON som gör det utan PERSONER men det är inte dem jag är ute efter. det är dem där små ordjävlarna. fan nej åh nej fan svordom efter svordom.
sitter och rynkar pannan som en jävla gubbe här och är såå arg. sluta . jag är redan besviken på mig själv, GÖR DET INTE VÄRREEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
_________________
punkt där va. tänkte slänga in att:
ett nitarmband + ett nitarmband + ett halsband med två fjädrar + ett par leggings = 307 kr
en svart volangklänning = 299:-
vart är värden påväg?

/ linda

så lätt efteråt så långt ifrån

de är väldigt lätt att vara efterklok (?). verkligen. visst det har gått två veckor nu men endå plågar det mig.
ett stor tack till dig min fina vän, S som berättade allting som jag borde veta men inte visste.
hur lyckad är man då på en skala ett till noll, om man inte minns?
kass. kassast. det har plågat mig hela jävla förra veckan.
fan.
fast jag lovat mig själv att inte bli sådan. och fast jag lovat att inte göra något.
så blir jag hög av tillfället och alkoholen hjälper till. och så blir det som det blir.
EN FET MINNES LUCKA. bra linda. bra
kul att människor, obetydliga, vet innan. pratar innan. fan åh vad dålig jag är!
jag ska aldrig mer. aldrig mer. det är inte värt.

fina minnen från samma hemska natt. sitta på blött gräs med en fin vän och bara välla ut med fyllesnack. gråta inne på toan med en fin vän. fira en fin vän. bli bästavän med diskhon och skämmas ihjäl. leka ute i kylan med en fin vän. få låna en keps. få massa kramar. hjälpa en fin vän med ögoninflammationen. ta fula bilder med en fin vän. cykla hem med en trasig punkterad cykel med en fin vän. fina vänner. tack.
det är sjukt att en lördag för en vecka sen kan ge så mycket. bra & dåligt.
men allt bra ska ni ha tack för igen fina vänner.
/ linda

tid ?

vart är min tid? allt går åt till jobb just nu, tyvärr. men så är det. tänker inte kopiera emmas text exakt men:
"Jag uppdaterar inte på helgerna helt enkelt. Jag har inget photoshop hemma då det försvann när datorn kraschade så jag redigerar alla mina bilder i skolan. Och jag gillar inte bildlösa inlägg, därför blir det inte uppdaterat på helgerna. Dessutom lever vi livet så det kanske jag ändå inte skulle hinna. Who knows, men nu vet ni."

samma sak gäller mig om man inte räknar med den kraschade datorn. min är för seg för photoshop. men men. jag slänger in lite gamla bilder när jag kan. hela helgen har jag jobbat så det har inte blivit något uppdaterande. men nu är jag LEDIG i två amazing weeks. ska bli grymt.
take care!
/ linda

jag vet inte vad vad vad






en bra klass. ett namn: ME09


att sitta på folkan efter skoltid och frossa i photoshop tillsammans med emma är för mig en bra eftermiddagsaktivitet. känner att det bara blir bilder på min klass men just nu får det va så, jag tycker om mina klass-bilder.

jag har en såndär äcklig känsla långt inom mig. någon sorts surkänsla. jag är sur. men jag har verkligen INGEN aning på vad eller på vem. jag minns inte. det bara slog mig. hårt detsutom. så nu är jag mer ledsen. av INGEN anledning. åh. sjukt jobbigt är det eftersom jag inte kan göra något åt det och jag vet inte av vad. det kan ju inte va positiva känslor? någonting får mig att må dåligt och jag vet inte vad.

/ linda


bildlöst och tråkigt men ääässsch

det har precis nåt mitt inre att snart blir det kallt. väldigt kallt. med det menas frusna tår, eftersvett efter en tuff cykeltur till folketshus, slask. men vi ska inte vara bittra nu inte. nej nej! upp på tårna och sväva fram.
känner att det inte alls är lika kul att blogga utan bilder men det kommer kära ni, det kommer. har sån fet klädångest just nu så det är ju sjukt. har 19 öre på mitt kort så det blir ingen shopping. och det är just då, när man inte har pengar, som man hittar allt det där snygga. nej bittert var det ju inte.
imorgon ska jag stanna kvar på folketshus och frossa i PHOTOSHOP och då jävlar kommer det bilder.
/ linda

fucked up

alltså. nej mitt liv är inte dåligt, jag mår inte dåligt ingenting är dåligt (trots rubriken) men vafan. vad är det här för himla värld? jag har så jävla fina vänner och 99 fucking procent har något slags kärleks-heartbroken-krossad-tillstånd. jag förstår inte. mina fina underbara vänner som alltid finns, alltid ler och gör mitt liv till mitt liv. ingen av dem förtjänar det här. ingen av dem. allt från en virrig kille, en som inte kan släppa det till en som inte kan ge sig. och allt slutar i gråt, skrik och krossade organ. jävla värld, jävla kärlek. och inte kan jag påstå att mitt tillstånd är mycket bättre. inne i något slags kändiscrush på någon som endå inte är mer än en kändiscrush. samtidigt som jag bearbetar annat och alla andra. jag blir arg! SÅ ARG ATT JAG HAR MIN JAG-ÄR-ARG-SPOTIFY-LISTA PÅ HÖGSTA VOLYM JUST NU. förstår egentligen inte varför jag skulle skriva det här när endå ingen fattar som inte fattar. när jag fortfarande är trött från igår och mätt från kebaben med silan & emma. och jag orkar inte bry mig om kärlekens alla motgångar, svek och problem. mina vänner är värda bättre. fina fina fina fina vänner jag lärt känna den här sommaren, dem jag kommit närmre och dem som står mig allra närmast sen år tillbaka. fan. kärlek är inte värt för ens det är riktigt bra. nej nu sa jag fel . snarare såhär:
kärleken till mina vänner är obeskrivlig och finns alltid. kärlek för kärleken är för mig ingenting för ens den är riktigt jävla bra och stabil. that's it.
nu ska jag återgå till min kändiscrush
/ linda

broke


amanda a.k.a devainget



jag är pank. broke. fattig. har redan lånat fem hundra av mamma den här månaden och så tog jag och lånade en till hundring eftersom jag ska ut och käka med fina karoline idag! rhodos eller tzatziki hoppas jag på.

annars då. livet hrä på media är ju verkligen over the top. trivs trivs trivs. veckan har gått fort och jag lever livet.
kul text. hehe men ja jag uppdaterar ju iaf..
ta hand om er!
/ linda

nu är jag fan tillbaka på riktigt


sthlm med fina ME09 för en vecka sen (och ja, det är jag som ligger där på bron)

ja nu jävlar hörreni drar jag igång igen! kul för mig och för er, hoppas jag :) men en ny systemkamer, Canon 100d, och en ny fräsch design är jag mer än taggad för att börja blogga igen! WIE

/ linda

ME 09










en helt vanlig dag med fina fina ME09. till och med så att jag fortfarande sitter kvar i folkans datasalar med emma, amanda, malin och frossar i photoshop. snart blir det subwich innan vi dör av hunger och sen ska det bara chillas ikväll. jobb imorn och på söndag vilket är mindre bra. livet är bäst, tack och hejdå

/ linda

idol snart va va va va

ja inte är det bra uppdateringar men det börjar ta sig nu när kamerna är här också :DDDDD ska barafixa photoshop  här nere och sen är vi tillbaka på banan! skolan flyter på som vanligt och min klass är den goaste. älskar't
har inga pengar alls och shoppingbegäret är större än någonsin. har inte mycket mer att skriva och som sagt jag är SNART tillbaka på banan.
kram
/ linda

hörlurar <3

visst är det helt underbart att sitrta med spotify och hörlurar och bara sjunga ut så jävla högt man bara kan? mmm!
att sluta halv tolv på måndag är ju mer än guld. fast fan vad jag var trött idag!!! herregud, behöver sova verkligen. drog mig i tessins korridorer till klockan ett och sen var det ner på stan med emma, sofia och paulina. satte oss på hellmans med paulinas MacBook som förövrigt är allt som behövs för en lyckad eftermiddag. vi satt och garvade åt alla fula bilder vi fick till med effekterna på webcameran, hahah såååå kuL! :D segade mig hem och nu är jag trött som ett as. ska börja sllänga in bilder så snart som jag fixat datorn där uppe, har inget PS här nere :(
imorgon är det sthlm med klassen som gäller!
/ linda

trötterfiaaaa

efter en hel del frågetecken igår kväll hamnade jag & emma hemma hos peter runt midnatt. trevliga människor, bra musik och pizza var allt som behövdes för en bra kväll. att sen cykla hem till emmas place i stenkulla klockan halv fyra på morgonen var en superhit, speciellt när det var snorkallt. vi somnade och sen var jag tvungen att vakna igen för att kila till jobbet vid tio. K A O S på jobbet och nu är min ork slut. jag orkar inte mer och det här blev ett tråkigt inlägg.
pusss
/ linda

på rätt spår

lever ni? det gör jag, trots en bloggtorka på hundra år. förklaringen är enkel: orklös, det har varit sommmar och jag har bara inte prioriterat bloggen. men vafan, det har ju varit sommar. EN GRYM SOMMAR. och det har tackar jag alla mina fina vänner för :)

men nu är jag som sagt tillbaka. med en för stor header och rörig blogg men det är bara lite provisoriskt. jag ska fixa till den "på riktigt" så fort det går. så länge får det vara såhär.......
att jag är uppe klockan halv åtta på en lördag är för mig ett mirakel men det är för att Frida på jobbet är sjuk idag så jag hoppar in som kök och börjar då klockan kvart över åtta. ikväll ska jag antingen ta mig iväg någonstans eller bara sova här hemma. har massor med sovtimmar att ta igen och jag hade faktiskt en helt sjukt bra helg förra veckan så att chilla den här veckan gör mig inte så mycket.

nu ska jag se om jag kan fixa en ny header.
puss&kram!
/ linda


RSS 2.0