AMANDA

så jävla snyggNu har snön fallit. Okej, kanske inte idag. Snarare hela veckan, konstant.
Just nu sitter jag inne på skype och lyssnar på Arvid som spelar gitarr för mig. Ska snart koka mig en kopp té och läsa min engelska bok som ska vara utläst tills på onsdag.
.linda

UTANFÖR MITT FÖNSTER FALLER DET SNÖ

jag saknar midsommar på vidö.
trots att det är ofantligt mycket snö ute och det är mysigt med tända ljus och värmen inomhus och så, SÅ HATAR JAG SNÖ. på riktigt. varför bor jag i detta iskalla falukorvsland? fast åka pulka gillar jag. men inte att gå, i converse, i snöstorm. och det är precis det jag ska göra nu... tänkte cykla men jag vurpade två gånger igår (var av en var mitt i ett övergångsställe så jag låg livlös mitt i gatan) så at cykla känns inte som ett alternativ.
.linda

WEEKEND

vet inte ens om den här helgen får kallas helg helt lagligt, jag har inte gjort någonting. var i skolan i lördags och använde hela eftermiddagen åt skolarbete. vi drog ihop en monopol-kväll, min klasstjejer och jag. jag vann stenhårt (line förlorade stenhårt) idag låg jag i lovisas säng och åt madelmassebullar.
helgnätterna har jag spenderat med min snarkande elefant som snor täcke och är tidsoptimist.
.linda

RÖDTJUT

ost och vin kväll hos winblad von walter. våran plan är att inte minnas mycket med kvällen, vi får se hur det går

A LA LA LA LA LONG

var ute på kvällspromenad med klara. hade hoppats på att det låg någon bredvid mig hela natten men tyvärr blev det inte så. har ätit världens godaste middag och mitt liv ligger på toppen.
.linda

CROSS MY MIND

Ute skiner solen och det är fem minusgrader. I mitt knä ligger en Mac Book. Åh vad jag mår bra av det här. Ska ha genomgång om hur den funkar och sen får jag traska hem vid halv fem.
Hade jag haft min hårddisk här hade ni fått se massa bilder. men ne
.linda

aaaaDu är bäst i världen. Och jag är lyckligast i hela världen.

SKINSäntligen höstlov.
fast jag har haft det äventyrligt innan dess med. vi var i flen en kväll.. det var en ganska speciell upplevelese och kebabmannen åkte rulltrappa. i fredags var jag på kalas i nävekvarn i min buzzlightyear-dräkt. elvis var på g och en tysk öl-flicka var också där samt en marcus i en naken kvinno-dräkt.

idag är min plan att bara ligga i min säng.


RSS 2.0