torra händer yttliggare igen + en gosig mormor

jag vet det börjar bloi jobbigt med allt jag-är-torr-om-händerna skrivandet. men det är ju sant att måndagar gör mina händer torra. elevensval/bild så ritade jag och alice vår bilder. vi satt ute i solen och myste och mina rit kunskaper ger mig mvg..... (Y). haha iaf. efter det bild med leramojs som gjorde händerna torra. sedan blodpudding. tur att det finns potatisbullar. sen snabbt till cafetérian och sen SO och teknik som gick skit. tillsist matte som jag jag och karro briljerade på. vi är grymma habibi <3

efter skolan blev det tripp hem till mig med paulina där det blev mellis och OC. när vi kommer hem så står min mormor där! min polska söta gos mormor som jag inte sett på ett år snart! hon hade tagit en tripp hit och stannar tills söndag.  nyss åt jag min familia pyttipanna som var yuumaa. strax ska jag ringa paulina eftersom vi ska upp på berget och fota . troligt vis iaf :)

puuuuuuuuussssssy
/L

shopping och förkyldning

igår shoppades det med paulina. eller det blev inte så mycket shopping eftersom suget på det var riktigt lågt. det blev iaf en grå kofta, bh&trosa och 2 linnen. inga skor hittades och ingen vit kofta men men man kan inte få allt här i livet. när vi kommit hem åkte paulina till sin kusin och jag var social med min mamma.

idag vaknar man med världens svidande hals och snorig. usch det är inget jag behöver. så dagen hittills har bestått av broccollisoppa och tvn. iof har det varigt mysigt det med. jag är så trött av jag inte orkar sitta upp. usch underhållning nån ?

puoooss
/L

long time no see

im back . varit lite off pågrund av extrem trötthet hela veckan men jag ska sammanfatta den iaf.
måndag var kass
tisdag med
onsdag med
torsdag kom karro . äntligen
idag hände inte mycket

så då var det klart då. sen är det ju "superdisco" som dem kallar det. arrangerat av Globalveejays och det är på onsdag 30 april klockan 20.30 till 00.30 på träffen. det är för högstadiet och snälla nyköpings folk kom för helvete! det blir skit kul jag lovar er. jag ska iaf gå med paulina och vi har dragit med oss lite folk också.
(nu är dte så att jag skriver det här mest för att om det kommer mycket folk så kommer dem att arrangera något kul för oss ungdomar varje månad + att folket i nyk måste bli mer sociala)

aja haha reklam på högsta nivå. haha iaf. senare blir det film och sov med paulina och imorn shopping som är SÅ efterlängtat !

puaaaasss
/L

varmt och skönt

mmmm.. sol sol sol sol! fram med solisarna och ballerina :)
slutade skolan klockan 2 för att kemin var intställd .. YEY! kilade direkt hem och ringde nässelfeberkarro som mådde bättre än häromdagen och som troligen ses snart . goodiie babe <3
nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta påp , det får nog bli att sitta i solen och mysa.

puss
/L



image12         jag vill ha dig! bikinin kom till mamma :O <3

torra händer igen men inga korvar

usch ja.
dagen började med besök på NUM. massor med prat och lite rundvandring och sen tillbaka till skolan igen. haha fast jag och alice stannade till på ica och köpte chooklad. sen vidare till skolan där vi sket i elevensval i hopp om att få slippa lera. men nej. då ska man ha lermojs på bilden istället. inte kul. uppgiften var att skulptera något men jag kunde inte bestämma mig för vad. först gjorde jag en flodhäst men den idén summpade jag. sen gjorde jag en lycktstolpe ist. men alla tyckte det såg ut som något annat så jag summpade den idén med. så till sist bestämmde jag mig för att göra en fruktskål. haha iaf så var det lunch efter det och en tripp ner till caféterian. vi trodde att vi skulle se på film på so:n efter det men nej då ska vi jobba med amerikaner. jag och alice ska göra en uppsats om;
Marylin Monroe (stavas?)
Ronald McDonald
Disneyland
haha det kommer gå skit bra. får vi hoppas. efter det teknik och sist matte.

jag vill också hälsa till karro som ligger hemma i och är sjuk . stackare ta hand om dig och du vet att jag alltid finns. <3

puusss
/L


äntligen är våren här!

får väl hoppas att det förblir så också. vi här i nyköping har haft stora problem med vårvädret. svinkallt och regn har vi haft hittills. lite snö tillochmed. men idag sken solen upp och det är skitvarmt. nästan så man vill gå ut i korta shorts och ett linne. sommaren är på väg äntligen :D

det blev frukost på framsidan idag där solen stekte. basket blev det efter det och sen fika med grannarna och massor med skoj. nu ska jag snart ta tag i o städa mitt rum som inte ser så bra ut. haha iaf. senare vet jag inte vad jag ska hitta på. mamma ville tydligen att jag skulle hjälpa henne sy så visst ställer man upp :)


puss
/L

kalldag med knasiga grannar

image11

bilden är från resan till rhodos förra året. jag och min bror är som vanligt snyggaa......



igår blev det övernattning hos paulina och det bjöd på när&fjärran spelet och ridande på axlar. vi hade riktigt kul och kom i säng hyfsad tid. paulina väckte mig inatt för min luftmadrass hade ingen luft så jag låg i princip på golvet. haha iaf. vi vaknade och så skulle paulina ner på stan med emelie så jag drog mig hemmåt där det inte gjordes mycket alls. sen kom paulina och vi gick hem till henne för att kolla på "Juno". den var väl hyfsad, alla verkade så dumma i den filmen. haha sen så tog vi en promenad och det var svinkallt. haha sen busvissalde paulinas grannar på oss. haha dem är riktigt skumma. har ett jävla garage med massor av bilar och så står dom och glor hela tiden ? :S weeird.
senare kanske det blir film hemma hos tchini :D myyysss.

puss
/L


shopping sugen!

image10



jag bara sååå gillar allt. tunikan och skorna. guud, underbara.
skor:  Jimmy Choo; Loren patent pumps 450E , väska: Bottega Veneta; Intrecciato pattern tote 1800E , tunika: Bottega Veneta; Pashmina tank top 650E , solglasögon: Bottega Veneta; Oval framed sunglasses 437,88E 
sammanlagt: 3374,63E
i svenska kronor: 31 350 kronor.

shiit, inte gjord för min plånbok iaf. inte på LÅÅÅNGA vägar.
haha men skorna är ett måste. jag vill . men okej , min plånbok är inte gjord för det heller.
varför lägger jag ens upp det här när jag vet att jag bara frestas av det. men jag tycker det är jätte kul att kolla på kläder och speciellt skor. :)

puuuusss
/L


( E=Euro )

käääär i sebastian krantz <3

det är natt och jag fryser,
fönstret står öppet och månen lyser,
jag kan inte förklara,
min vackra underbara,
att jag måste gå,
att jag måste gå,
att jag måste gå,
att jag måste gå,
dina ögons forna glans,
går ej finna någonstans,
och ditt hjärtats jämmna slag,
som för tryggt fanns där en dag,
har du lämmnat å gått bort,
när din kärlek blev för kort,
den blev för kort
          <3



jag är kär i dig
sebastian krantz . <3

linda ingavänner

hah nja , okej jag har vänner men hallå.. karro , sadek och mahhe åkte på distriktsläger och alice var på konfaläger. men jag och robin klarade oss bra. film på so:n och pastaröra till lunch. som vanligt blev det cafetreian där jag och tony hade sångtävling. :)

efter gympan var denna skolvecka slut och jag och paulina bestämmde oss för att ha picnic på vattentorns-berget.
det blev mys med vårsol och kakor och bullar. sooool och sen (som vanligt) måste paulina se OC så vi pallrade oss hem mot paulina och vi skämde ut oss TOTALT framför paulinas nya grannar. dem måste tro vi är ett par riktiga idioter. haha men iaf. efter OC blev det hem för mig och äta taaaaaaacooos. nu har jag ringt paulina 87 gånger men det är fortfarande upptaget ? lägg på människa.
haha vi ska hitta på något kanske hoppa lite studsmatta eller rida på varrandras axlar.

karro, sadek och mahmoud lycka till på distriktslägret och skada er inte <3

puuussssss
/L

mobbningskampanjer

dte är precis det jag håller på med. som kompisstödjare måste man ju leva sig in i rollen....
kommentera inte att jag inte har ett liv för det vet jag redan.

image9


tidig dag med skavsår

ååh när man vaknade sken solen och det var riktigt vårväder utanför fönstret. jag tänkte att nu jävlar ska jag ta på mig vårigt. drog på mig jonnas gråa tunika och tunna hudfärgade strumpbyxor. sminkade mig, fixade håret men 5 minuter innan jag skulle kila iväg till paulina bestämmde jag mig för att helt byat om till jeans och tröja. så jag sprang och slängde av mig och skyndade iväg till paulina.
väl i skolan var väl allt som vanligt förutom att gympan var inställd. ingeline sa att vi slapp engelskan och fick kila hem klockan ett :D
skööööööönt!

väl hemma gjorde jag ingenting eller jo okej jag erkänner jag åt glass. + att jag skulle iväg på stan med paulina och äta glass när hon slutat. sagt och gjort vi kilade mig och eftersom paulina var TVUNGEN att kolla på oc sprang hon hem.

nu är hon här igen och tar kort påp mig när jag sitter här och skriver blogg. kul att 28 personer läste igår :D
man taackar för det.

puuusss
/L


ge mig dem söta


       image8

ååh vill ha. söötingar kom till mamma.
jag vill shoppa.

"kolla där en elefant!"

vanlig dag idag. alltid lika kul med 8c som alltid skojar och har sig men shiit. idag gjorde jag väärsta av värsta.
jag ska ta det från början:

hela klassen hade biologi/teknik. vi satt där ett tag och gjorde massa ritningar och hade oss blablalblabla.
nu till det roliga. alla typ skrek och hade sig och våran lärare Lena orkade typ inte skrika åt alla så jag tog det jobbet. alla var nästan tysta förutom tobbe så jag tänkte att jag skulle få honom att iaf titta åt rätt håll. så jag pekar mot tavlan (där min lärare står) och säger till tobbe:
"titta tobbe en ELEFANT!"

nu var det ju inte så att jag menade att lena var en elefant utan att jag skulle lura honom att kolla dit. såklart skrattar alla åt mig som gjort bort mig och rickard skradde nog mest. men lena tog det på skoj (hoppas jag) och vi fick sluta :)

haha iaf. när jag kom hem hade jag lovat paulina att gå ut och springa. sagt och gjort vi sprang typ 10 eftersom mina knän sket sig och inte ville vara med. vi gick hem till mig och hoppade studdsmatta. senare in och göra sittups :S
haha sen gick hon hem och jag pallrade mig iväg till skolan eftersom jag hade utvecklingssamtal. us gick super och jag är "alltid glad och energisk".
haha nu ska jag och mammi äta även fast jag hittils idag ätit:
hamburgare
macka
pannkakor
kräm
2 skinkmackor
glass
choklad
och jag är HUR MÄTT SOM HELST. dööd. jag ska plugga snart också. Spanska och Fysik . greeat.

ha det bra och puuuusss
/L


torra händer och korvar

det är vad hela dagen bestått av. torra händer och korvar.
jag ska ta det från början så ni förstår.

läsning: jag hade friends istället
Elevensval/bild: jag och alice degade med lera.
bild: designredovisning
lunch: varmkorv med mos + jobb i caféterian
SO: Usa's historia
fysik: som jag missade halva
matte: gjorde i princip ingenting eftersom jag ligger så långt fram

korvarna och händerna kommer in på elevensval/bild. jag och alice degade med lera vilket gör att man får:
TORRA HÄNDER.
och inte bara för stunden utan hela dagen.
med leran så gör vi skulpturer av varrandra och då skulle vi båda göra "hår".
och hårstråna blev jätte tjocka korvar som vi degade fast. skit snyggt..
sen blev det ju korv till lunch och sen det klassiska :
"hörredu din lilla lunchkorv"

puuss
/L

städ-lördag

paulina , älskling, förlåt för att jag inte har ringt men jag har haft fullt upp :( <3

idag var det städlördag som gällde. städade hela vårt jag-vet-inte-vart-jag-ska-lägga-det-här-rum. alla bilgrejer, julsaker, tyger, muttrar, tejprullar, bläckpennor, madrasser, inslagspapper och äggkokare städade jag och fixade iordning. såå stolt över mig själv. sen har jag dammsugit, lagat mat och drukit te.
nu ska jag nog kila iväg och kolla på "Erik & Mackan" på tv med min bror.

ha det bra!
/L

BÄÄSTA FREDAGEN

ooohyes det var det. sötnospaulina och sötnoskarro skulle sleepa hos mig så vi traskade hem till mig efter skolan och kollade på OC och var inne på datorn en stund. sen shuup iväg till coop. karro har ju blodförgiftning i foten så hon skjutasade mig på min cykel när jag höll i hennes kryckor. jä lyckat!  på coop handlade jag och karro godis för 65 kronor och det satt en kines i kassan.
först skulle paulina betala sitt godis och det och sen var jag efter.

(kinesen kollar ner i min godis påse)
Kines - "likkadaan"
(paulina börjar små garva och jag kollar på skärmen där det står hur mycket vårt godis kostar)
jag tittar på karro och säger:
Jag - " haha jag vill inte kommentera det där"
Kines - "kaalaaas"
(nu as garvar paulina)
Jag - "ja faktiskt"
Kines - " ottittvo o femti"
(nu garavar paulina så hon håller på och kissar på sig)
haha vi går snabbt därifrån och as garvar.

väl hemma igen kom vi på att vi glömt köpa hårfärg. men vi sket i att cykla tillbaka. vi bestämmde oss för att äta pizzzaaa. muuuummms med vitlöksås. efter det bestämmde vi oss för att gå ut och cykla. eller tjaa , karro skjutasade mig och paulina åkte sparkcykel. haha vi kom fram till fotbollsplanen och så såg vi en hare.
Karro - "vi tar den"
Jag - "jaa! vi fångar den!"
(karro trampar som fan och kör på cykelväghen runt fotbollsplanen)
Jag - "men ut på gräsmattan annars kan vi ju inte ta den?! gräsmattan , gräsmattan!"
Karro - " ja men snart"
jag - " på tre. en , två, tre!"
(karro dundrar ut på gräsmattan och jag hoppar av i farten och puttar henne mned händerna på paket hållaren)
karro - " NU JÄVLAR SKA JAG TA DIG DIN HARE!"

hahah alltså det låter inte ett dugg kul när jag skriver det men haha det var skiit kul!
haha sen cyklade vi hem till paulina sen vidare ner till forssberg och skrämma honom med att kasta saker på fönstrerna och tillsist hem till mig igen.
hemma så bäddade vi och myste och tog massa kort och åt oss tjocka.

haha sötnosarna gav mig 2 presenter också :)
haha det första var en tavla med massa bilder på mig och dem. JÄTTEFIN! den hänger på min vägg så jag alltid ska se den! sen fick jag ett örngott med en bild på oss tre från förra gången vi sov hos mig. den var jättesöt och jag sov på den inatt.
TACK SÅ JÄTTE MYCKET TJEJER NI ÄR BÄSTA OCH JAG ÄLSKAR ER! <3

puuuss
/L

en överaskning under kudden

vaknade lite tidigt idag för att jag skulle fixa frillan. när jag skulle bädda sängen låg det något under kudden.......
EN KAMERA! EN CANON IXUS 70!  glad som fan blev jag och kastade mig över telefonen och ringde till daddi.
glädjen var på topp när jag traskade hem till paulina efter frullen och sen vidare till skolan.  i skolan var allt som vanligt och humöret var på topp.

läsning - prat
spanska - prov som gick perfa
matte - diagnos
svenska - klassiker bajs + en arg kjell
lunch - luncha med peter och massa
gympa - kaoos + att jag gjorde mål på sadek i fotboll! de ni!
engelska - easterpapper
sluuut

kom hem efter en LÅNGSAM promenade hem med pål och stackars svamp på kryckor. stackarn har blodförgiftning i hälen :|  krya på dig <3
dem skulle tissel tassa med något så jag kilade hem och lekte med kameran (a)
åt mellis och bla bla bla så sitter jag här och ska snart plugga till uppfinnar-provet imorgon. blä

puuuuuuss
/L


back home to my birthday

planet vart typ en halvtimme sent igår men vi kom hem rätt skapligt iaf :)
shuup ner i sängen och imorse vaknade man av sång. "ja må hon lev, ja må hon leva..."
frukost på sängen och allt var så bra tills jag kollade på klockan som visade halv 8. swiiish upp ur sägen. smink och kläder och sen vidare hem till paulina. sedan till skolan där jag fick presenter av städerskorna. taaack <3
lite sång fick jag av robin också. haha han sjöng för mig på fysiken i microfon och hela kalaset.
när jag kom hem ringde paulina och sa att jag skulle komma till henne klockan fem. sagt och gjort så trippade jag dit. då hade den sötnosen varit på coop i ett naffs och köpt tårtmojs och gjort en jordgubbs-banan-tårta till mig :D  hahaha hon är så söt. oliver och choklad fick jag också :D vi hängde ett tag efter fickat och kollade gymnasie val och lite sådant. tttack paulina för tårtan och allt <33
nu är jag hemma och väntar på slääkten som ska hit och äta. eller ja, släkt kan jag ju inte kalla det. faster och farmor bara.




och älskling, det är ingen fara jag har varit likadan.
/L

4 sista timmarna

japp snart lyfter ryanairs blågula-plan hem till kalla sverige. klockan 19,00 går planet hem. det ska bli skönt att åka "natt-plan" och få sova ut lite. fast sen ska jag ju upp imorn halv 7. skolan. Yeeeey! lite på min födelsedag iaf.
 allt är packat och klart. städat och fräscht. snart ska jag äta pizza och sen iväg till alicante flygplats.
vi ses hemma folket!

/L

packat och klart

jajamen! nu har jag packat, städat och handlat. det blev lite kakor igen (a) muuumma.
jag vill inte åka här ifrån men jag vill hem och träffa alla. jag har bara varit borta 6 dagar men endå är saknaden fööör stor :(


älskling , jag börjar bli orolig nu.har det hänt nåt , eller är du sur ?
jag har inte kunnat få tag på dig och jag är riktigt orolig snälla,  hör av dig ?  :(
jag älskar dig det vet du, <3




puuuuuuuuusss
/L

Dag 6 hemresa

ja tyvärr är det så att idag åker jag hem. iof ska det bli rätt skönt för jag har börjat tröttnat på värmen här. man blir så jävla trött. så idag ska jag packa , städa lite och gå till affärn. sen kanske sola lite granna och sen vet jag inte mycket mer. kul att man ser ut som ett jävla missfoster eftersom man glömde pincetten hemma så ögonbrynen lever för tillfället sitt egna liv. så fort jag kommer hem i natt ska dem fixas. jag måste ju se lite hyfsad ut på min födelsedag imorn . det längtar jag till. alltså min födelsedag, inte plocka ögonbrynen.

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss
/L

Dag 5

förlåt för att jag inte updaterade igår men jag orkade inte.
för några dagar sen kändes det som om ingen läste min blogg? men så kollade jag min statistik och då är det iaf över 14 stycken så det tackar jag för. men vet ni hur man kommenterar ? jag börjar tvivla.  så här kommer det :

om ni börjar rulla ner med scrollen så kommer ni se att det kommer inlägg efter inlägg. men om ni trycker på tex. dag 5 här på vänster sida så kommer en ny sida upp med bara det inlägget + att det är en liten ruta som man kan kommentera i. nu vet ni det så kom igen : KOMMENTERA!

jag vaknade inte för så länge sen och då hade golfarna redan kilat iväg. till min förvåning när jag drog upp parsinnerna (stavas?) så såg jag att det var molningt. besvikelse. varmt är det iaf, 27 grader. jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. vi får väl se.

uppdat.
det blev inte gjort mycket idag. lite kakätande och en tripp till affärn. snart ska jag spela plumpp och imorn åker jag hem.
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss
/L

Dag 4

höngde med golfa rna ut idag klockan 9 (y) fick vara caddie eller vad det heter men jag tröttnade efter4 hål så jag gick hem. på vägen svöngde ja in till afförn och käpte iste. mumma. nu är jag här hemma och jag ska nog snart ut och sola igen. väädreet är KANON!
jag uppdaterar senare.


ha det bra!
/L


Dag 3

uuusch det är FÖR varmt! ärligt talat jag orkar inte ens 10 minuter ?! solen steker som fan och vädret är kanon men som jag sa det är FÖR varmt!  kato & daddi är och spelar golf idag igen vilket betyder att jag är ensam här . fast idag måste jag städa lite. typ dammsuga och torka golv . usch det har jag inte lust med alls.

jag började typ sola klockan 10 och nu är jag helt slut och orkar inte mer . men jag måste för jag har lovat mig själv att vara brun när jag kommer hem.... shhhit , usch jag vet att jag tjatar om det men ååååååååååh det är FÖÖÖR varmt! igår blåste det iaf lite så det vart skönt men idag: VINDSTILLA och 26 GRADER
jag har typ gått in 4 gånger sen klockan 10, drukit 8 glasvatten och gäspat 362572542357 gånger. nej ärligt talat nu så måste jag gå ut och sola . mitt mål är ju att bli bruuuuuuuuuuuniis och inte lite gyllenbrun.

uppdat.
golfgubbarna har fortfarande inte kommit hem och det  ar fortfarande jatte varmt. just nu ar jag pa dator i vardagsrummet sa  pa det har tangentbordet finns inte de 3 sista bokstaverna i varat svenska alfabet. hoppas ni fortstar enda :) jag vet inte riktigt vad jag ska hitta pa nu.... sola lite till kanske och sen ata lite . har inte atit sen halv 9 :S jag har druckit JATTE mkt. har hort att det ar bra nar man solar. hha nej nu sk ajga nog ta och pallra mig ut igen. jag sriver mer om vads som hander ikvalll lite senare.


uppdat. igen jag vet det börjar bli lite små jobbigt nu
golfarna kom hem vid fem och dåkte jag och daddi till golfbanan och var med i nån lottning och pappa vann golfklubbaoch golfbollar.  kato vann en hatt.  sen åke vi tilll carefour. det är som coop men fyra gånger så stort ... det fanns verkligen allt där. allt allt allt. aja iaf så handlade vi där och sedan  hem där kato hade gjort små spanska korvar i nån vin sås... DET VAR SÅÅÅ GOOT! mumma. nu har vi precis ätit glass och lite senare kanske det blir bubbelbadande.. vi får se.


ha det bra och var lite sociala och kommentera ?

/L




Dag 1&2 i spanien

Tjiing! nu är jag i españa och det är skiiit varmt. jag ska steka steka steka så att karro ska bli riktigt avundsjuk! (a)
haha jag har 2 röda fläckar i anisktet. brännskador. inte så fint men men man kan inte få allt.

igår:
landade 19.00 på alicante flygplats. vi fick våra väskor och bla bla bla . sen kom Kato och hämtade oss och han precis se solnedgången när vi åkte på motorvägen. vi kom fram till lägenheten och värmde pizzor .mummma!
senare gick vi och la oss och sen var det inget mer med det.

idag:
Kato och daddi skulle spela golf hela dagen så dem lämmnade mig ensam klockan halv 10 typ. så jag har från klockan 10 till klockan halv 3 BARA STEKT. det blev skit varmt efter ett tag men då var det så att det precis böjade blåsa lite lätt så man kunde kyla av sig. för en stund sen kom dem hem och vi har ätit lite "mellis" och ska senare bada bubbelpool .


planerna för imorgon är att STEKA !  fast jag måste smörja in mig lite mer i ansiktet  imorgon så jag inte blir ännu mera brännskadad.
jag ska också säga grattis till SADEK som blir 15 idag!
och till peter som också fyller!

MASSOR MED PUSSAR  OCH KRAMAR TILL ER SOM MÅSTE LIDA I KALLA SVERIGE! <3

/L

nu är det inte långt kvar!

först ska jag börja med att svara på emelies kommentar om vart jag ska. jag ska till Alicante där min fasters man har lägenheter. :)

skolan var suuuper idag. först läsning där jag o keviin gjorde fysikprovet. gick bra..... eller inte (Y)
sen matte och spanska och sedan muuusik som somvanligt var kaaaos. pyttipanna blev det sen och en tripp till cafeterian. jag och alice extra knäckte som vanligt och konstigt nog så ska verkligen ALLA 894728973 kunder köpa oboy. så jag tar pengarna och alice fixar chokladen. apropå choklad så kan inte min mamma stava till just choklad. min mamma skrev chocklad ?! smidigt av henne.

imorgon bär det då av till SPANIEN med daddi :D jag orkar inte vänta utan jag ska nog kila iväg och packa snart !
linnen , kortbyxor och bikinin . ohyees jag bara såå behöver det här. sen kommer jag ju hem på dagen innnan min födelsedag. så jag längtar tills 15årsdagen ONSDAG också  :D  då blir jag inte efter med åldern . fast min längd får jag väl leva med.

nu ska jag nog ta och sjunga lite "stockholm by morning" med sarah dawn finer. den mysig.
ha det bra och sköt om er.

/L

image7

(bilden är från bryggan vid forssbergs sommarstuga)

!hola españa!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOHHYES PÅ TORDAG ÅKER JAG TILL SPANIEN! :DDDDDD
det är hlet sjukt för det bestämmdes igår :S haha what ever sol sol sol sol.
jag har kollat prognosen på internet:  minst 22 garder VARJE DAG sol med enstaka moln :DDDD
oohyes jag är sååå glad och jag ska steka dygnet runt och blii bruuuun!

nej nog om min glädje. idag var skolan sisådär. var väl helt okej men när jag ser dig vill jag bara kräkas!
usch obehagligt.
kul att våren är påväg hit till nyk finally! mysig sol och lite varmare. det är mysigt .
hahah nej jag måste få skrika ut min glädje till spaninens värme!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!!

så nu är jag klar. iof när jag åker så betyder det att jag kommer missa fysikprovet och jag kommer missa gymnasiemässan. men waht ever. imorn ska jag göra fysikprovet som jag redan missat engång. elelr okej kevin ska göra det åt mig (a)

ta hand om er medans jag blir bruuun!

/ L

btw, kul att blogg funkar igen.



image6

RSS 2.0