ojojoj vad varmt !

ja gott folk uppdateringen har gått dåligt men det har berott på att mina dagar har spenderats på stranden och nätterna men min syssling, men bättring är på väg jag lovar  !

dagarna har flutit på och min solbränna ger jag ett + i kanten. yey !
jaga skriver nog lite senare för nu är det xbox som gäller.
ska också ha en fotosession med syssling så det blir ju roligt !

/ l i nd a

äntligen hemma & äntligen åäö


min nyinkommna syssling #155  , 
Namn: Zosia
Ålder: några månader
Pappa&Mamma: Lukas (kusin) , MagdaSShit vilken resa det har varit. helt grym och riktigt rolig.

den började i szeczin (eller hur det nu stavades) hos tomek&konrad och där var det full rulle i en hel vecka som bjöd på; en svartsjuk flickvänn, en helgalen fest, en annan läskig fest, en rolig szymon, en full pappa, en dag på stranden och mycket annat. efter en vecka tog vi 6timmarståget till mormor i warszawa. mamma&pappa stannade i tre dagar och åkte sen till Berlin och sedan hem. jag&min bror stannade i 2 veckor hos mormor. det bjöd på; en skit söt hundvalp, världens tristaste fest, ett jävla massa spring med lillkusinen, en bilolycka, en begravning och en hel massa polskapratande.
väl hos mormor kom också en av min 154 sysslingar och hälsade på. har inte träffat henne på 9 år så det var riktigt kul. hon hängde även med hit till sverige med oss och m&m (mormor&morfar) till sverige i två veckor så det ska bli skoj.

hemresan vart igår och jag säger bara: WARSZWA HAR VÄRLDENS MEST OORGANISERADE FLYGPLATS! shit man fattade inget av vart man skulle eller vilka väskor som skulle vart eller vilken gate som var vilken. herregud. men vi landade på skavsta tillslut, hela&oskadda.

idag är planerna hamnen med sysslingen och the oldiees. glass&piren är det tängt. sen är det planerat shopping i sthlm på lördag . men det får vi väl se om det blir av.

sen vill jag förlåta för att mitt förra inlägg var så kasst. haha .
men bättring framöver med bloggandet nu när åäö finns...

/ l i nd a

sorry

jag vet att jag sa att jag skulle skriva men hahah jag har inte riktigt haft tid. och dte har jag egentligen inte nu heller :/
men jag skriver en annan dag ?
iaf sa ar allt bra har i polen. inte sa varmt kankse.

pussaaaa
/ l i nda

RSS 2.0