nästan påkommen i hettan

dagen har varit riktigt varm !  dum osm man är hade man jeans... gick väl inte så bra kanske . skolan var inget särskilt men efter skolan vart det ner på stan igen och hjälpa pål som skulle klippa håret. det vart jätte fint men lite ovant :)
vi traskade runt och köpte godis på coop och sen fick jag äta middag helt själv här hemma . trist.

just det , rubriken. haha vi hade svenska och så satt vi datorerna. skolan har stränga regler om att gå in på annat än skolhjälp. men jag tänkte att jag hinner skriva ett blogg inlägg. så jag klickade mig snabbt in och skrev och precis när jag skulle klicka på publicera så kom min lärare och jag fick kryssa fönstret . suuuck.
ifall ni vill veta liksom . :)

puuusssy
/ linda


en vaaarm promenad

gick till skolan idag , första gången på nästan en vecka. hände inte mycket alls. blev hem till mig på svenskan och film och det belv som vanligt skrattskratt. efter skolan blev det ner på stan med svamp&pål. ska man sammanfatta hela vistelsen på stan blir det : GARVGARV, pinsamma situationer, mat och horor. jag och svamp delade på en varm pasta på Sandy's, det var gootti . sen blev det 3kulors efterätts glass. sjukt gott . sen blev det massa skratt på väg till bussen och sen flippade jag ur totalt. uhm .... förlåt för det tjejor. <3
haha imorn är det inte mycket planer men det dyker väl upp något :)

pussyy
/ loinda  (skrivet med näsan)

låt på hjärnan

jag har fått en låt på hjärnan som absolut inte vill bort !  nni som såg ESC hörde säkert island "Eurobandio - This is my life". och yes, det är den som sitter där och stör!
this is my life i don't want to change a thing . ÅH !   jag orkar inte . apropå ingenting så ska jag nog till skolan imorn , men det blir inget bad för min del men jag kommer :)

pussaaa
/ adnil (baklänges)

stannade hemma

jag vaknade kvart över 6 idag och kände att jag inte var fullt frisk så jag bestämmde mig för att stanna hemma . kul.. nja.
paulina kom förbi förut och berättade det färskaste nyheterna. jag säger bara HA HA HA till min spanska lärare laura som kan ta och köra upp nånting i det stora hon har där bak! åh frustrerad. jag var snäll och bjöd henne på bulllar innan hon traskade tillbaka och jag la mig i soffan och somnade. vaknade för en timme sen kanske och då kom min bror hem som varit på klassresa. han berättade att allt vart superkul och so on.

pussaaa
/ linda

ett sista innan godnatt

ettt sista blogginlägg innan jag kryper ner i min säng. vet inte riktigt om det blir skola imorn eller ej , det återstå att se. vill också meddela att min bästa vän toarullen dog för c:a 20 minuter sen . jag är väldigt ledsen för att den tog slut. vi har ju hängt ihop hela dagen. men jag skaffade mig en toalettruller junior som troligtvis blir min bästa vän imorn .

sovgott och pussssss
/ linda

fisk och mer jobb

mamma gjorde fish till middag som var suuuper gott ! efter middagen fick jag hjälpa mamm och platera om en blomma ... jo det var kul . sen kom annika förbi med mera färgförslag till deras grund på huset. jag redigerar deras hus i photoshop för att hitta rätt färg. knepigt men kul !  jag vet att gossipgirl går exat nu på tv men min soffpotatis till pappa har satt sig där . suuuuck .  snart ska jag och mamma sätta oss och kolla på Heartbreak Hotel. sjukt rolig film .

pusssaaa på alla som är friska
/ linda

är noak bög ?

image22

kolla in bilden liksom . jag kom på mina sköldpaddor mysa för en liten stund sen. jag menar hallå ?
har den minsta (noak) gått och blivit homosexuell ?  jag börjar undra.  på nätterna låter det jätte mycket från akvariumet. undra om det kanske går vildare till då .. `? nejmen linda vad är det här för tankar !  bortbortbort

/ linda

sjuk igen ? men kom igen

ärligt hur kul är det ? vaknade med halsont och täppt näsa så jag ringde mamma som sjukanmälde mig . + att mina ögon svullnade upp lite förut :S och + att jag kräktes för kanske 1 timme sen . men hallå ? kom igen det börjar med halsont och blir till kräks. fan det är sjukt trist här hemma. jag vågar inte äta ´heller . så finns det inget att göra och jag ser ut som ett monster. och jag som skulle på stan med svaamp idag . åh !

helvete!
/ linda

måndagsmellis och måndagslunch

jätta sooft dag med skolan . först jag och sadek som skulle hålla i en friends-lektion. sadek kom 10 minuter försent så jag fick faktiskt klara mig själv i början.... det gick ju bra . jag läser INTE alls jätte snabbt så ingen hör... haha ehm iaf. sadek kom till slut och vi pratade om utseendefixering och e-mobbning. sen var det film på schemat och alla trodde typ att det skulle vara film som film liksom men vi fick se på "kärlekens mirakel" . typ om hur en bebis föds och hur spermierna simmar och lalala. trist trist. sen vart det hem till mig med karro&paulina där det belv måndagslunch. pytt-i-panna, ägg, gurka, macka och en halv munk . mumma.  sen quick ner till rosvalla och lira bowling som jag rent ut sagt ÄGER på ..... kom sist men vafan jag försökte faktiskt så gott jag kunde med mina c:a 140poäng på 2 serier... + staket också . bowlingproffs. cyklade med karro&paulina&sadek hem till mig. eller iof lämnade vi av sadek vid skolan först . sen blev det måndagsmellis med bullar och pratprat. karro skulle (som vanligt på måndagar) iväg på fotboll. idag var det match med -92:orna någonstans i k-holm. hoppas det gick bra :)
häng och skratt med paulina blev det sen också. myss. imorgon blir det staden med karuuliiine. måste handla upp mina presentkort som går ut snart !

pussssaaa på att urborn tror jag bits ?!
/ linda

schlagerfeber

helt ärligt sen senaste blogginlägget har jag BARA laddat ner låtar från alla års ESC. en favorit är Everything - Anna Vissi.  den är jätte fin verkligen . plus att jag också kom på förut att jag måste åka till sthlm och köpa avslutnings kläder snart . paaaniiik . norrkp blir det med mamma nästa vecka . och jag har ingen aning vad jag vill ha. kläninng tror jag . men färg eller stil vet jag inte .

HJÄLP?!

/ linda

morsdag idag och eurovision igår

image21

eftersom folk har börjat att sno mina bilder så måste jag poängtera att dem är mina och är det så att ni vill ha dem så fråga först ! suuuccck nu måste jag sätta mitt namn på allt .




eurovision var väl okej. gillade faktiskt några stycken som faktiskt var hyffsade. sjuk som jag är så var jag TVUNGEN att kolla färdigt på hela igår... ehm .. ja . grattis tilll ryssland som tog hem det hela.
vaknade för ett tag sen och gick ner till mamma med frukost på sängen eftersom det är morsdag idag för er som inte visste det . mamma i princip vägrade att gå upp men jag drog upp henne ur sängen så nu är hon uppe och står. vid 4 ska jag iväg till oxelösund på middag till faster. myyyss grillaa.

gratta era mammor från mig (a)
puuussaaa
/L

varmt varmt

äntligen har det blivit lite varmt igen . summer come to mama. jag längtar ihjäl mig till min polen resa i sommar och min och karros tripp till söderköping occh sen blir det säkert mycket annat skoj.  läängtar !

vaknade och käkade lite frulle och satte mig vid älsklingen. datoooorrn <3  fixade med ps och lite sånt tills paulina&sofia plingade på och tvingade mig hänga med ut. vi gick väl typ bara runt och träffade jamin som hängde med till coop där vi handlade glaass. på hemvägen blev det en tripp till orbert för mig medans resten kilade hem .
robert och jag satt utanför lövéns och solade och kastade gräs. haha baby du är riktigt söt <3
sen till paulina där det blev svampbob & chips. hem blev det för en stund sen och Peter ska tydligen äta här  :S
så alla mina och paulinas planer om tältsovning blir inte av :(
ska kolla på eurovision songcontest sen också . jag vet nördigt men vad vissa låtar diggar ju ?
haha kanske uppdaterar senare annars hörs vi ju alltid imorn .


puuuuuuusssa
/L

så gjorde vi när jag var liten

image20
bilden i mitten resultatet. förövrigt är det väldigt dåliga bilder menmen.

jag och mamma satt och samtalade igår om att jag skulle passa i lockigt hår. jag hatar min locktång eftersom den rent ut sagt SUGER. så mamma sa: men man kan ta hushållspapper och rulla in i håret med och sen fukta det lite. så gjorde vi när jag var liten. jag skrattade lite grann och sa att jaa visst vi gör det . haha så jag sov med ca: 20 papperstussar knutna med mitt hår. och resultatet : GRYMT . jätte lockigt och skit snyggt !

/L

sjuk idag igen

yes så är det + att min mamam är ledig idag  :)  hon är på stan nu och typ handlar på torget medans jag sitter här och degar.  ville egentligen tilll skolan så jag skulle få reda på mitt resultat i engelskan men jag får väl vänta tills tisdag. det blir nog sjuksoppan sen också. mammas specialare: broccolisoppa med vitlök&citron . det är verkligen sjukt sjukt goot´t . speciellt när man har ont i halsen.  inget på tv finns det heller så jag gör absolut ingenting just nu. kul (Y)

upppdat. senare

/L


apoteksfavoriter


mina apoteksfavoriter tänkte jag tipsa er om . bilden fick bli en miniatyr eftersom blogg har kass upplösning. :/
emjoy !

/L



sjuk & så är det varmt ute

jo jag vaknade med hosta och halsont så mammi sa att jag skulle vara hemma . rätt skönt men endå intepå samma gång. jag vet inte riktigt vad jags ak gör nu faktiskt. blir väl mat&tv anatar jag.

/L

matteprov och kabaré

matteprovet blev succé! gick verkligen super. nu får vi väl se om det blir några rätt också . lunch var det efter matten och sen kabarén som jag tycker var lite sämre än förra året. men jag ska inte klaga , höjdpunkterna var absolut Erica och Emina&paulina. och så grabbzen från 6:an som rockade loss. och tony såklart osm körde lite med nån tusse tror jag . sen måste jag ju nämna Ellis som körde "älskade ängel" som bert. :) det var sööööttt.

hem blev det sen och mys med paulina med xbox och the hills. nu är jag hemma med min brother. vi kanske hittar på något sen. måste också tipsa om att passa på att njuta nu när solen är framme! :D

puuuuuuuuuuuuuuuuuuusss
/L

uppdat.

glömde säga att imorgon är det kabaré så bilder från orgenteringen och kabben kommer sooooon .

/L

uppsats och pizza

började med att jag vaknade på morgonen och inte kunde andas. the pollenallergi is back. yeey (Y)
så det blev ingen orientering för mig idag spm stod sist åp shemat utan jag fick sitta där mitt is kogen och glo. kul..
på morgonen var det uppsats i svenska som gick åt helvete. jag valde nummer 3: en resa du aldrig glömmer.
jo jag vill glömma uppsatsen iaf. gick sämst och efetr vart det luuunch. mumma .  efter det blev det som sagt orientering och Kris&Nuur tog hem första platsen och Robert&Sadek andra. grattisgrattis. tillbaks till skolan och väntade på pål&svamp som hade tagit alla kontroller . grattisgrattis till er med :)
haha sen gick jag o paulina till Bpizzerian och köpte piiiizzzzzaaa. fett&gott.
efter det blev det bilspel på min brors xbox.

puuuussss
/L

måndagsmellis och drömmar

dagen började med friends möte och bild x2. alltis lika roligt. sen var det lunch typ husets fisk kallade dem det men det såg inge gott ut alls så jag åt veggomat. mumma . tony lurade i mig och alice att "där nere" var stängt men så var det ju inte så vi blev lite halvlurade. So stod på schemat och vi fortsatte emd USA. sen blev det fysik och kattapullt bygge och jag och alice har joinat totte&tobbe eftersom dom troligen vinner. ehm .. sen har var det mysmatte med karoliiiineee <3

efter det blev det måndagsmellis med karuline , och senare sång&matte med paulina . som btw också gick hem typ nyss. så hon komemr tillbaka senaare och vad som händer då vet jag inte .
kul med orientering imorn . så INTE

puuuussa
/L

gossip girl maratoon <3

yees och det sågs hemma hos paulina , jag vet man ska inte loda bort hela dagen men jag tycker jag är värt det för jag städade JÄTTE bra & fint igår. hah iaf. senare blir det troligen film med bruuuri. jo jag har , precis som karoline, hamnat på "var-social-med-din-familj" spåret. och orsaken är ju att jag vill ha moppen hemma i garaget inte bara i mina drömmar.....  imorgon är det ju skola igen och jag har klädångest eftersom jag vill ha en ny tunika.  men som tur är så ska jag till town med paulina på onsdag.


älskade vän.
jag finns här för dig och snälla
försök tänka på något annat ett tag
även om det är svårt.
jag älskar dig älskling <3



/L

kallt kallt kallt

image17

bilden är från spanien när jag gick på promenad med belinda, roslinda och melinda.





idag och igår är som vanligt kallt kallt kallt. Soprovet gick faktiskt hyffsat.
hittills idag har det bara varit städning på schemat senare kanske det blir coop med min bruurii.
imorgon blir det kanske staden eller så blir det iväg till rosvalla där det är SN-bollen för år 4-6. min bror ska ju var med så jag får se om jag orkar . vädret ska ju inte bli såbra så vi får se .



älskling , jag vet inte vad jag ska säga.
b ä s t
jag älskar dig <3



/L

sexy ass walking down the street

fråga mig inte om rubriken den hittade jag som nåns msn namn så jag snodde det bara för att jag inte hade mycket annat vettigt till rubrik.
dagen har varit grymt skön. med betoning på ö. allt flöt på med spanska, matte, SV, lunch, idrott och engelska.
aa just det vi hade freinds-möte på morgonen. alltid lika kuuuuul...
engelska provet gick .. ehm , sådär. inte svårt och absolut inte lätt. men vi får väl se hur snäll ingeline är med betygen (a) snart ska jag sätta mig och plugga för att jag har SOPROV imorn. IN MY ASS säger jag bara. Usa's historia är så inte min grej, usch. vi får väl se hur det går (Y)

puuuusss
/L

ni två är så gryyymt söta <3

trögt

allt går trögt just nu. riktigt trögt. och allt känns meningslöst. engelskaprovet som är imorn kommer gå åt helvete och SOprovet på fredag med.

idag var deet chill med matte, spanksa, musik, lunch och teknik/biologi. allt flöt på även fast jag var jätte trött.
dålig uppdateringar här på blog också. det är mest för att datorn är så trög.
men ha det bra och ät & var gla' !


/L




isaktörnqvist

pollenallergi kan ta sig där bak

kall dag idag eller kanske lite varmare på eftermiddagen men kan absolut inte jämnföras med helgen.
dagen kortochgott:

läsning: inget speciellt
EvBild: blev ritande av spöken och studiegrupps plugg
Bild: målade min fruktskål..
Lunch: cafeterian
SO: usa:s historia
Fysik: missade halva för att jag var på intervju med sörmlandsnyheter. kom tillbaka och det blev strömmavbrott.
Matte: fick tillbaka mitt prov..... inga kommentarer

kilade hem med karro i släp och paulina försvann ? :S
karro åkte nästan direkt till sin träning och jag passade på att göra LITE engelska. kul med 40 oregelbundna verb och jag kan typ 10. (y) wish me good luck on thursday !

puuuuuuuuuuuuusss
/L

super helg

varmaste helgen någonsin!  skönt har dte varit med vattenkrig och basketspelande.
idag har det inte hänt mycket. blev rulltårta till frukost , morgonbasket med min bror, studsmattan med min bror, fikande hos grannarna, fixxande av jobb och rabarberpaj. kul att dte är måndag imorn också.... kanske inte.

hur jävla jobbig får man va ? någonstans går ju faktisk gränsen.
du ska ju tydligen alltid vara bäst. inte är du det för mig iallafall.
inte just nu


/L

solen i mitt hjärta <3

sjukt varmt det har varit idag ! brukar absolut inte vara så här varmt här i lilla nyköping. dagen har bara glidit på med solande, vattenkrig och ätande av glass. dagen har spenderats tilssammans med paulina , vilket var kul :)
jag vet inte rikitgt vad som ska hända här näst eller imorgon men det dyker ju alltid upp någotkul.




karoline , älskling,  du är mer än allt <3



/L

SKIT VARMT & solande

idag var dte SKIIIIT VARMT ! jag kollade på termometern när jag kom hem ... 27 grader ! yey in my <3

dagen har varit rätt lugn med läsning , SO , slöjd, lunch , svenska , engekska och gympa. engelskan blev det film på. filmen heter "pay it forward" och är gryym. annars hände det inte SÅ mkt idag . blev solande med aangeloo, tåni, petan och alice på lunchen och lite sångstunder under hela dagen. trevlans trevlans. imron har jag inga planer kanske blir det engelskaplugg elelr kanske lite paulina. vi får se.

puuuuuusss
/L

varm dag med orientering


image15



precis som rubriken säger så var det en EXTREMT varm dag med orientering på gympan. jag orienterade med sadek och det gick väl bra förutom att sadek ramla och slog i benet, jag inte orkade gå och vi såg en huggorm. Yeey jag som absolut gillar ormar också! favvoriter. annars var det inte så mycket som hände under dem andra lektionerna men det blev iaf MYCKET med skratt på svenskan och film på engelskan. för er som känner för att anteckna något mer så har jag pratat med mammi om moppekort och det KANSKE ska fixa innan sommarn. förhoppningsvis iaf. nu är paulina här och vi kanske ska spela badmington.

puuuuuuuuuuuuuuussssss
/L

matte prov in my ass

dagen har flugit föbi med matte, spanska, musik och biologi/teknik. ja just precis. matte prov. hon sa att det sulle ta en hel timma att göra provet , men nja det tog kanske 40 minuter. gick väl hyfsat .... frågan om 8km's grader grejen fattade jag inte och resten var lite halvt. men jag tog mig igen om hela provet utan att dö . tack o lov.
spanskan var trist och musiken blev det drag på då hela klassen sjöng:

And i like it, i like it,
i like it , i like it ,
i lalala like it ,
lalala, here we go,
rocking all over the world

haha grymt. sedan blev det tjejgrupp på biologin med massa skratt + katapulttsbygge i tekninken. kilade hem till mig med paulina efter skolan och vi skrattade till tusen och gjorde engelskan samtidigt. lyckat ? nja.
nu ska jag snart äta och sen ska jag ta mig en duuuusch.

pusss
/L

apoteket in my heart



image14





dagen började med solsken och att skjutsa mormor till flygplatsen :(  
hejdå älskade mormor vi ses i juli. <3
efter det blev det stäääda med mammi. mammi skulle till apoteket i stan så jag hakade på efetrsom jag ÄLCKAR apoteket. är det bara jag eller ? jag kan verkligen stor shoppa där. jag älskar verkligen alla såna där "bra" hälsoprodukter. jag köpte mig 5st tandborstar, en deo (bilden) , rengörningsmedel, ögongel och skavsårsplåster. deon är underbar och roooosa. den luktar liksom mjukt. svårt att förklara men den är jätte bra .
senare vet jag inte vad som händer. middag blir det väl och paulina troligvist.
 
pusssssssii
/L

utegångsförbud. yeey

konstigt. jag fick utegångsförbud. hela historien orkar jag inte skriva men det hela bygger på att jag inte är hemma tillräckligt nu när mormor är här eller något sånt. aja egentligen gör det inte så mkt för nu kunde jag ju passa på att fota hela morgonen :)







image14


överaskningar

om man inte vet vad som ska hända så behöver man inte oroa sig
men om man vet vad som ska hända har man rätt att vara rädd
även om man inte vill eller inte kan så har man rätt att vara det
många är rädda för det okända , det som dem inte känner till
det ska man inte vara för det som händer är menat att hända
vi vet ingenting om våra liv eller vad som ska hända
det enda vi vet att vi alla i slutändan dör
plågsam eller fridfull
men tänk om man fick bestämma hela sitt liv
lägga upp en plan och vara förberedd på allt som hände
skulle vi njuta av våra liv då ?
det skulle inte jag
att inte kunna bli överaskad är något jag inte skulle kunna leva med
överaskningar i livet är underbara
att få en ny vän ,
att bli överasskad på sin födelsedag
eller vinna på lotto
alla får någon gång en överaskning
iallafall hoppas alla på en
du överaskar mig varje gång
hur mycket du förändrats på ett år
du är inte den samma längre


det finns bra och dåliga överaskningar
och du tillhör dem dåliga


prima dagar

förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men jag har inte haft tid.

måndag & tisdag;
inget speciellt

onsdag; ledigt från school så på tisdagskvällen sov jag hemma hos karoline och det blev en tur till badet och det var jätte mysigt och det blev lite prat. på morgonen hängde jag med karro, hennes mormor&mamma till norrkp. det var tänkte mycket shopping.. vilket kanske det inte blev men det var mysigt iaf. sen hem mot nyköping där karro skulle på träning och jag hem . sen blev det tacos med paulina&karro och sen vidare till träffen . där var det "superdisco" och det var helt okej . dans & skratt och nummer 19. haha .
förlåt igen tjejer. :( <3

igår blev det pelleslusthus för glassätande med paulina&karro . det var gott och vi kilade till McDonals också. sen hem till mig där karros mammi & daddi hämtade henne och jag och paulina kilade hem till paulina.  där kollade vi på tv och myste sen blev det hem för migf där det blev mat.

idag har jag inga planer alls. konstigt nog. skulle blivit stan med mamma & mormor men jag orkade inte . så jag sitter här hemma själv ist och myser. kanske inte .


pusssiie
/L

RSS 2.0