sen natt och morgonsim

ojoj ni märkte nog att dte blev en sen natt igår. det var först grann-middag här hos oss med julmat, julmat och mat. vi sjöng, spelade piano, hade vattenkrig, flätade hår, körde gissa-sången-leken och åt choklad. senare blev det övernattning här för jonna och rasmus och jag+bror+dem två sov i en bäddsoffa. trångt var det, väldigt trångt. jonna&niklas somnade vid klockan halv fyra men rasmus och jag vi var pigga minsann. vi pratade på om allt från om kläder kan vara en hobby till hur man somnar. stackaren hade nämligen problem med att somna men till slut sussade vi gott vid klockan fem imorse.


uppstigning halv 11. upp för att äta frukost och sen iväg till badhuset med mamma för att simma en kilometer. i alla fall var det tänkt så. blev en fjärdedels kilometer eftersom NÅGON hade ont i axeln. jag ska ta och komma igång med träningen efter nyår istället, så är det tänkt.
nyårsplanerna ser bara bättre och bättre ut. blir troligen en tjejkväll med paulina & karoline (?), men det är fortfarande lite oklart. vi ska äta nyårssuppé och kolla på fyrverkerier vid vattentornet. mysigt

har märkt att det är rätt bild tomt också.
det kommer!
/ linda

Kommentarer
Postat av: Evelina

kolla min blogg då :)

2008-12-27 @ 20:55:41
URL: http://glamourforeve.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Du heter:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (skyddad)

Har du en egen blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0