skratt, tårar och nya datorer



fyfan vad jag hatar höstvintern som nu satt sig ner här i sverige för att stanna. allt blås och regn är rent ut sagt förjävligt tråkigt. sommar tillbaka, tack !


idag var det en snabb och smärtfri dag som innehöll, precis som rubriken säger, skratt, tårar och nya datorer. det var en afrikansk musikgrupp som showade för oss i musiksalen efter lunch och det var där allt skratt och alla tårar kom. dem sjöng och dansade folkdans från sydafrika / kapstaden och i sista nummret drog dem i folk från publiken för att vara med att dansa. Sadek, Chris, Robert och någon-jag-inte-kan-namnet-på fick äran och jag brast ut i skatt och tårar. det var helt sjukt roligt att se dem svänga höfterna tillsammans med de sjungande afrikanskorna. lite nöje i allt tråkväder alltså :)

sen har ju skolan fått in nya datorer som är sååå fräscha. skärmarna är GIGANTISKA och varje dator har högtalare och vridbar skärm. förut hade vi såna där tråkiga 14kg's, vita plast grunkor men nu jävlar har skolan fixat det bra!

biologi prov på fredag också och jag är inte taggad eller förberedd alls. har redan pluggat lite men det känns som om det krävs timmvis med plugg för prov om Blodomloppet & Andningen. suck

kraaam
/ linda


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Du heter:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (skyddad)

Har du en egen blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0