hallå, solen ?

vart tog solis vägen ?
i förrigår och igår var den högt uppe och värmde trots blåsten men idag verkar det som den tagit en fika. nåja, vi får nöja oss med plusgraderna :)

ont i ögonen & skitigt hår gjorde dagens skolgång varken bättre eller sämre eftersom dagen gick i hyperfart! från SO till Kemi på två sekunder och så var det helg. pengarna rullar in idag också men tyvärr försvinner dem lika fort:

- betala 400kr för london-flyget (present till mamma)
- lägga undan 800kr för en systemkamera
- det som blir över går till nya jeans och del av en skinnjacka.

borta med vinden igen då. får se när det blir ner på stan, troligen i nästa vecka eftersom helgen är planerad. lördag blir det troligen KLP för att fira karoline, ÄNTLIGEN! (hon fyllde 31 januari....) söndag blir det jobb i Ida's ställe eftersom hon fick förhinder. men extra pengar är alltid bra :)

jag har precis bakat kladdkakemuffins till försäljningen som är imorgon. pengarna därifårn går till polen så nu står ag och stor bakar och sedan ska jag upp till Jasmin för att lämna det. ska slänga upp receptet på det också. tror att ni blir rätt sugna av att bara höra namnet: KLADDKAKEMUFFINS
/linda

Kommentarer
Postat av: björkis

Nästa gång du ska ha fotmassage får du ställa dig i kö.. här har du mitt nummer så du kan beställa en tid - 070-8984144. Du kan nå under dessa tider:

Mån-Fre från klockan 7.00-22.00

Helger från klockan 9.00-23-00Ska du nu ha en massage får du gärna betala med dom där godingarna!

Postat av: björkis

ojj.. skicka jag här också (a) pinit


Lämna gärna en kommentar

Du heter:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (skyddad)

Har du en egen blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0